Hiç Çalışasım Gelmiyor !

gündüz dışarıda gez eğlen aklına youtube asla gelmesin. akşam evine gel yat dinlen sonra git bakkaldan içeceğini al soğuk soğuk at dolabı gecede otur çalış.

böyle hiç sıkılmassın emin ol

Varya sendeki şu azim forumda 7 den 70 e bir çok kişiye ekmek yedirdi :D

teşekkürler hala geliyor biliyorum :)

Allah herkesten razı olsun...

Ama unutmayın arkadaşlar para herşey değil...

Ölüm gerçek Herşey yalan ....

Son düzenleme:
teşekkürler hala geliyor biliyorum :)

Allah herkesten razı olsun...

Amam unutmayın arkadaşlar para herşey değil...

Ölüm gerçek Herşey yalan ....

Aynen Abi.. Zaten önemli olan huzur gerisi boş.. Harbiden de öyle.. Belki daha genç arkadaşlar anlaymaz ama harbidende huzur çok önemli.. Huzur yoksa nabıyım parayı ben afedersin.. Bu işi yaparken bile huzur lazım.. Kendini motive etmek için bile en güzel neden huzur.. Huzur olmadıktan sonra ne motive olursun nede para kazanırsın..

En önemliside dediğin gibi hepimizi tadıcaz ölümü.. :) Hırsta bir yere kadar..

Son düzenleme:
Ben sırf bu yüzden 2 yıldır ne paralar kaçırıyorum kim bilir. :D

Genel bir psikolojik baski var sanirim insanlari para bile duzeltemiyor artik heves yok yalnız degilsin :)

LG-E986 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bizim Türk milletinde genelde genetik olarak milyonlarıda sersen önüne tembellik var.

tembellikle alakası yok abii . Kanal yapıyorsun 3-5 kanal güzel tutuyor toplam kanal sana günlük 500 600 tl bırakıyor . Geliyor bir *.* nin teki kanalı kopyalıyor sonra kapattırıyor . İllallah geldi artık yaw o kanallar 1 ay dursa dünyanın parasını alcan ama yok kapanıyor işte

Bende genelde 30 gun calisip 15 gun calismam. Tekrar calismaya baslamam icin saglam kanallardan bi kac tanesinin kapanmasi lazim.

Bende genelde 30 gun calisip 15 gun calismam. Tekrar calismaya baslamam icin saglam kanallardan bi kac tanesinin kapanmasi lazim.

Hocam aynı ben :D ben 30 gün çalışsam herhalde deliririm.Çalışınca gün boyu pc başındayım ama ekmek parası işte 30 gün çıkarmak lazım (:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri