Hirsizlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BEN vds de kanalımı açık bırakırım.Yani video başlatırım sabah düzenlerim.Bu yine 2 sefer oldu bir adsense kimliği ile değiştirilmiş yotube kanalım.Resmini çeksem adsense kimliğini açığa çıkarsam olmazdı.adsense kimliğini değiştirdim yani kendi adsemseme yönlendirdim.Eğer yönlendirmemiş olsaydım resmini paylaşırdım.Ben artık o firmayla çalışmıyorum taktir size kalmış

firma adı : VDS Merkezi - Ana sayfa

Kullandığınız vdslerde youtube kanallarınızı açık bırakmayınız.Birde elinizde bulunan kanalların hepsini para kazanmadan adsense ilişkisini kontrol edin.Birileri açıp kendi adsense hesabına yönlendirme yapıyor.Bu benim başıma 2 seferdir geliyor.2 side aynı vds satanlarda.Firmanın adını burdan vermeyeceğim.Konu yanlış yere değildir umarım.

Bu si daha once duydum ama ihtimal vermemistim bence Hangi VPS ise paylas, paylas ki bu forumda kullananlar varsa bagini kessin

yanı kac hesap acıp baglıyoruz ıslem yapıyoruz yerı gelıyor acık kalıyor gunlerce hesaplar vpsden yukleme yaptıgımız ıcın ınsallah gerçek değildir

yanı kac hesap acıp baglıyoruz ıslem yapıyoruz yerı gelıyor acık kalıyor gunlerce hesaplar vpsden yukleme yaptıgımız ıcın ınsallah gerçek değildir

Ben sundan ihtimal vermemistim.. simdi bu hesaba girip adsense bagini degistirecek kapasitesi olan kisi neden adsense bagini degistirsin ki ? kullanici er gec farkina varacaktir hemde boyle aylar sonra degil, nerdeyse saatlik kontrol ediyorlar adsenseyi, tanidigim bildigim kisiler var yani bu sekilde takip eden birisi bir kac saat icinde tersligi anlayacaktir. Ben diyordum ki; boyle birsey yoktur olsa niye adsenseyi degistirsin hesabi alir degistiri sifreyi falan kendi kullanir diyordum ama arkadasimizin basina ikikez gelmis, tuhaf bir yontem :) acemi hirsiz sanirim :)

Ben sundan ihtimal vermemistim.. simdi bu hesaba girip adsense bagini degistirecek kapasitesi olan kisi neden adsense bagini degistirsin ki ? kullanici er gec farkina varacaktir hemde boyle aylar sonra degil, nerdeyse saatlik kontrol ediyorlar adsenseyi, tanidigim bildigim kisiler var yani bu sekilde takip eden birisi bir kac saat icinde tersligi anlayacaktir. Ben diyordum ki; boyle birsey yoktur olsa niye adsenseyi degistirsin hesabi alir degistiri sifreyi falan kendi kullanir diyordum ama arkadasimizin basina ikikez gelmis, tuhaf bir yontem :) acemi hirsiz sanirim :)

son derece haklısın hocam baglantı değiştiresiyek kendıne baglaması cok daha kolay olur ve zan altında kalma olasılıgıda az olurdu. ama sımdı bende o fırmayı kullanıyorum ama butun hesaplara tek tek baktım bır değişiklık yok. bakalım ne olaak sonu cok merak ıcındeyım

---------- Mesaj saat 13:42:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:41:10 civarında gönderildi. ----------

ayrıca [MENTION=1544]VDSMerkezi[/MENTION] buyursun gelsın konuya arkadasla konussun ve foruma bılgı versın. herkesin aklında bir sühpe vardır suan da

Merhaba,

Bu saçmalığın bizim firmamız ile alakası nedir, biz sizin şifrenizi bilmeden hesabınıza nasıl giriş yapabiliriz ?

Çok acil şekilde kanıtlamanızı istemekteyim yaptığınız bu suçlama çok ağır bir şekilde hakarettir !!!

Açık ve net söylüyorum resmen hırsızlık yaptığımızı idda ediyorsunuz !!!

2 tarafida tanimam ama hukukta bir kural vardir. Iddaayi ortaya atan kisi(iddaa sahibi) kanitlamak durumundadir.

Konu sahibi alinmasin simdi yazacagima. Bende diyebilirim ki ; Konuyu baslatan kisi bahsettigi firmayi karalamak amaci ile delili olmadan sadece soylediklerine guvenilmesini bekleyerek saldiri yapiyor.

Yukaridaki yzdigim ile bende bir iddaa atmis oldum ortaya. Kanitim yok ayni konuyu acan kisinin iddaasindaki gibi. Anlayacaginiz kisir bir dongu bu.

Ayni firma ile calisan ve basina bu sekilde birsey gelmis var ise bildirsin DELILI ile.

Burada kimse ortada kanit yok iken BAHSI GECEN FIRMAYI KARALAMASIN. Buna kimsenin hakki yok. Hele ki elinde kanit olmadan bir kisiyi ''Hirsiz'' diye YAFTALAMAK olmamasi gereken birsey.

bu firmadan vds alıcaktım, şansa konuyu gördüm şimdi, bir müddet bekleyeyim bakalım nereye varacak sonu..

iki tarafta adsense verilerini bahsi gecen tarih aralıgında düzgün bir şekilde paylaşırsa olay kapanır kimsenin aklında soru işareti kalmaz :)
hatta [MENTION=114]FGA[/MENTION] temvieverden kontrol etse daha iyi olabilir ss ye pek güven yok acıkcası

Konuda da yazdığım gibi resim çekmek hiçbir şeyi değiştirmeyecek.Neyin resmini çekiyim.Ben sahtekar olsam eğer başka bir adsense hesabım alırım onu kanalıma bağlarım ve resmini çeker karalarım firmayı.Benim u olay başıma yeni gelmiyor.Bir pc ye ulaşılması için illaki o pc nin şifresini bilmenize gerek yok.Başka yollarda da o pc ye ulaşılabilir.Sonuçta bütün yetkiler o firmada.vdsmerkezi yetkilileri benim başıma gelen bu olay yeni değil size bir abimin aracığı ile güvendim ve vds aldım.Benim eski vds' m youtube bot vardı isteyenlere ücretsiz veriyordum ve içindeki bilgilerler beraber o server uçtu gitti.İlk kullandığım vds de de aynı olay başıma geldi yani başka bir adsense benim youtube kanalıma yönlendirilmişti.Bu vds de de yönlendirilmiş olarak gördüm bu demek oluyorki sizin güvenlik açıklarınız var...bilmem anlatabildimmi siz yaptınız die size suç atmıyorum.

Konuda da yazdığım gibi resim çekmek hiçbir şeyi değiştirmeyecek.Neyin resmini çekiyim.Ben sahtekar olsam eğer başka bir adsense hesabım alırım onu kanalıma bağlarım ve resmini çeker karalarım firmayı.Benim u olay başıma yeni gelmiyor.Bir pc ye ulaşılması için illaki o pc nin şifresini bilmenize gerek yok.Başka yollarda da o pc ye ulaşılabilir.Sonuçta bütün yetkiler o firmada.vdsmerkezi yetkilileri benim başıma gelen bu olay yeni değil size bir abimin aracığı ile güvendim ve vds aldım.Benim eski vds' m youtube bot vardı isteyenlere ücretsiz veriyordum ve içindeki bilgilerler beraber o server uçtu gitti.İlk kullandığım vds de de aynı olay başıma geldi yani başka bir adsense benim youtube kanalıma yönlendirilmişti.Bu vds de de yönlendirilmiş olarak gördüm bu demek oluyorki sizin güvenlik açıklarınız var...bilmem anlatabildimmi siz yaptınız die size suç atmıyorum.

Adsense kodundan kime ait oldugunu bulabiliriz eger soz konusu degisiklik gercek ise. Kanit olarak istenilen resmin en azindan tarafimdan istenilme sebebi ve onemi budur.

Sayın Ahmet Korana,

Skype üzerinden geçen seferde böyle bir şey olduğunu ima ettiniz, gerekli açıklamasını ozaman'da yaptım size böyle bir şeyin mümkün olmayacağını belirttim.

Sizin kanalınızla emeğiniz ile bizim nasıl bir işimiz olabilir, bu forumda Muslera06 , Beyto gibi tanıdığınız arkadaş ile çalıştık.

Ayıptır günahtır belki siz ekmek kazanmanın ne olduğunu bilmiyorsunuz biz sizin gibi 3 5 iş yapmamaktayız bizim'de ekmeğimiz burdan gelmekte, böyle asılsız suçlamalar yaparak bir firmaya ne kadar zarar verdiğiniz farkındamısınız.!!!

Hiç bir şekilde vmware açıkları şauanda bulunmamakta, şifrenizi başka birine vermediyseniz trojan veya keylogger yemediyseniz hiç bir şekilde sizin vds kimse giremez bizde dahil.

Adsense kodundan kime ait oldugunu bulabiliriz eger soz konusu degisiklik gercek ise. Kanit olarak istenilen resmin en azindan tarafimdan istenilme sebebi ve onemi budur.

hocam ben o adsense numarasını biryerlere kaydetmedim yada resmini filan çekmedim.eğer çekmiş olsaydım burada paylaşacaktım.İsteyen inanır önlem alır isteyen inanmaz akışına bırakır sonuçta bir çoğu youtubedan gelir eldediyor

---------- Mesaj saat 14:08:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:05:24 civarında gönderildi. ----------

Sayın Ahmet Korana,

Skype üzerinden geçen seferde böyle bir şey olduğunu ima ettiniz, gerekli açıklamasını ozaman'da yaptım size böyle bir şeyin mümkün olmayacağını belirttim.

Sizin kanalınızla emeğiniz ile bizim nasıl bir işimiz olabilir, bu forumda Muslera06 , Beyto gibi tanıdığınız arkadaş ile çalıştık.

Ayıptır günahtır belki siz ekmek kazanmanın ne olduğunu bilmiyorsunuz biz sizin gibi 3 5 iş yapmamaktayız bizim'de ekmeğimiz burdan gelmekte, böyle asılsız suçlamalar yaparak bir firmaya ne kadar zarar verdiğiniz farkındamısınız.!!!

Hiç bir şekilde vmware açıkları şauanda bulunmamakta, şifrenizi başka birine vermediyseniz trojan veya keylogger yemediyseniz hiç bir şekilde sizin vds kimse giremez bizde dahil.

Ben bana yapılanı bilirim.Eğer suçlama yapıyorsam allah ekmeğimden etsin beni bende işimde gücümde olan bir insanım ben sizi beyto sayesinde tanıdım güvendim.Ama bu ikinci olunca dayanamadım.Başka arkadaşlarında aynı duruma düşmemesi için uyardım ve uyarıyorum.

Muslera hocamın tavsiyesi ile 2 aydır hizmet almaktayım.Böyle bir konuyuda görünce açıkçası şaşırdım.İşini düzgün yapan güvenilir bir firma.Eğerki adsense değiştirildiyse bence firma dışında olabilecek şeçenekler araştırılmalı.

hocam ben o adsense numarasını biryerlere kaydetmedim yada resmini filan çekmedim.eğer çekmiş olsaydım burada paylaşacaktım.İsteyen inanır önlem alır isteyen inanmaz akışına bırakır sonuçta bir çoğu youtubedan gelir eldediyor

---------- Mesaj saat 14:08:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:05:24 civarında gönderildi. ----------

Ben bana yapılanı bilirim.Eğer suçlama yapıyorsam allah ekmeğimden etsin beni bende işimde gücümde olan bir insanım ben sizi beyto sayesinde tanıdım güvendim.Ama bu ikinci olunca dayanamadım.Başka arkadaşlarında aynı duruma düşmemesi için uyardım ve uyarıyorum.

Size bizim tarafımızdan ne yapıldıda böyle asılsız bir suçlama yapıyorsunuz, bir kanıt gösterin vdsmerkezi bunu yaptı diyin elde tutulur somut bir şey gösterin ahmet bey.

Sizin şifrenizi bilmeden hesabınıza nasıl giriş yapabiliriz, lütfen mantıklı bir açıklama bekiyorum!!!

Inanin ne bahsi gecen firmayi tanirim ne de benzeri firmalarla uzun sure calistim.Surekli vps-vds-dedicated server degisirim. Uzun suredir bu yt isinin icindeyim hala farkli firmalari deneyerek islerimi yurutuyorum. Burada tarafsiz olmak zorundayim. Ortada bir iddaa var ise bunun kanitlanmasi gerekir. Kanit yok ise bu konuda birsey yapamayiz. Sizin basiniza geldigini soylediginiz olay gelmedi diyorum. Basiniza bu durum gelmis olabilir. Fakat is bir firma adi (Ys-Belgesi olan ozellikle) paylasildiginda degisir ve soylemlerinizi kanitlamaniz gerekir.

Ortada kanit yok ise benim nacizane onerim bundan vps-vds-dedicated server aldiginizda size ilk verilen sifreyi degismeniz islerinize baslamadan.

Kişinin kendi bilgisayarından da Adsense hesaplarını kontrol amaçlı girdiğini (büyük ihtimalle) düşünmemiz gerekiyor. Yani aslında hiç VDS ile alakası olmayıp kişinin bilgisayarındaki herhangi bir keylogger vb. program ile bu işlem başkaları tarafından yapılıyor olabilir. Güvenlik açığı VDS'te değil kullanıcı da olabilir. Arkadaşın durumunu anlıyorum; ancak herhangi bir kanıt olmadan bu şekilde firma adını belirtmek (kişisel görüşüm) uzaklaştırma sebebi. Direk olarak firma yetkilisini karalamıyor da olsa firmanın açığı olduğunu ileri sürerek firmayı zan altında bırakıyor. Keşke gerekli kanıtı alsaydınız ya da bir kez daha bu işlem yapılana kadar bekleyip kanıtın fotoğrafını o zaman alsaydınız da bu şekilde net bilgilerle paylaşsaydınız hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri