Hızlı Logo Silme [ Remove Logo Now! ]

OndarySec

Kayıtlı Üye
Programın Adı: Remove Logo Now!
Şuan elimde link yok ama arayıp kolaylıkla bulabileceğiniz bir program. Eğer fullunu bulamazsanız pm atabilirsiniz.

Bu işi yapan diğer programlara oranla ciddi manada hızlı ve başarılı bir program.

Önce videoyu yada videoları ekliyorsunuz. Add butonundan yada üstüne sürükleyerek yapabilirsiniz. İşlemleri toplu olarakda yapabiliyorsunuz. Tüm videolardaki logoları 30 saniyede seçip starta basın ondan sonra tüm hepsini sırayla yapsın.

3 seçenek var.
1. Select
Bir kutu ile logoyu seçiyorsunuz.

2. Marker
Kalemle logoyu boyuyorsunuz. Biraz daha şekilli logolar için ideal. Fırçayı ne kadar küçültürseniz o kadar rahat yaparsınız.

3. Find Logo
Logoyu otomatik kendi buluyor. Benim denediğim 10 videonun 9 unda yanılıyor. Videonun biraz daha kaliteli olmasıda başarı oranını arttırır sanırsam bunu kullanmanızı önermem.

----

Seçimi Yaptıktan Sonra Starta Basın.
İki seçenek var. Charmelon ve Blur.
Benim tercihim Charmelon. Bazen sanki hiç logo yokmuş gibi oluyor. Blur da ise çok belli logonun silindiği.

Alttaki startada bastıktan sonra işte sonuç:

Gerçekten çok güzel bir programmış teşekkürler

hocam her turlu video formatini destekliyormu

30 dklık 720p Bi videoyu kaç dkda hazır hale getirir ?

Hiç o kadar büyük dosya denemdim ya denemekte fayda var ama ben yavaş olacağını sanmıyorum. 4-5 saniyede yapıyor bu 360p lik 2-3 dk lık videoları bende. Bu programla alakalı olduğu kadar bilgisayar hızınada bağlı.

hocam her turlu video formatini destekliyormu

avi
divx
mpg
mpeg
m1v
dat
flv
mp4
wmw
vob

Bunları destekliyor.

start dedikten sonra hiç bir işlem yapmıyor tüm adımları uyguladım hedef klasörü bomboş,anlayan biri var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri