setting kısmını kurcala
Tek video tek video oluyor oradan
derken yapabildim ordan kaydet ayarı dedim 720 p dedim adına oldu sanırım . Sağol
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
setting kısmını kurcala
Arkadaşlar 150 mblık bir filme sadece çerçeve ekleyip yanlarından kıstım videodaki gibi ancak 870 mb oldu . üstelik film 144p
çıktı formatını mp4 yada bi altındahi h264 seç
deneme sürümüdür.Bi filmi attım 5 dakka oldu arkadaşlar neden
Acil yardım lazım 1 saatlik filme bunları uyguladım kaydettım 5 dakka olmus vıdeo
Hocam zoom yaptığımız için çözünürlük düşmeli dolayısıyla video boyutu daha da düşmeli. Ben şimdi 130 MB videomu 60 MB olarak aviye dönüştürdüm.Arkadaşlar program çok iyi tam benim kullanabileceğim gibi kullanımı basit ancak neden 150 mblık dosya 800 mb oluyor m4 olarak kaydedincede aynı avı olarak kaydedincede aynı :S
Hocam zoom yaptığımız için çözünürlük düşmeli dolayısıyla video boyutu daha da düşmeli. Ben şimdi 130 MB videomu 60 MB olarak aviye dönüştürdüm.
hocam videoyu cekip isterseniz özelden pm olarak atayım bu soruna bi çözüm bulmam lazım :S
https://cloud.mail.ru/public/9aedefb83ad8/AssftTVCPltnm_v7.1.30.20881_.rarProgramın cracklısı olan link verebilir mi bulamıyorum da arkadaşlar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.