İçerik Paylaşım Konuları - ANKET -

İçerik Paylaşım Konuları

• İçerik Adı Paylaşımları Serbest Olsun

Oy: 237 54,2%
  • İçerik Adı Paylaşımları Yasaklansın.

Oy: 200 45,8%

• Kullanılan toplam oy
    437
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam kazanamadigi kategorileri gelip burada paylaşacak artık o kategori de çöp olacak.siz de o kategori iyi durumdaysanız olan size olacak.

Paylaşım serbest olursa bunlara müsade edileceğinimi düşünüyorsunuz serbest dediysek at oynatın demedik.

Ben kazanamıyorum kimse kazanmasın mantığıyla buraya gelip kimse konu açmasın son konusu olur. yeterince yönetici var en fazla 10 kişi görür o konuyu şimdiden uyarımızı yapmış olalım.

Paylaşım serbest olursa bunlara müsade edileceğinimi düşünüyorsunuz serbest dediysek at oynatın demedik.

Ben kazanamıyorum kimse kazanmasın mantığıyla buraya gelip kimse konu açmasın son konusu olur. yeterince yönetici var en fazla 10 kişi görür o konuyu şimdiden uyarımızı yapmış olalım.

7/24 Nöbetteyiz reyiz :rolleyes:

300-400+ farklı kategori listem var, kullandığım haricini gelip paylaşsam bana dokunmasa kazananlara dokununca mutlumu olacaksınız evet diyenler?

Yakın zamanda hep beraber görücez.Velhasil dedigim gibi paylasim yapacak adam gelip te alin ben kazanamiyorum bu kategoriden siz sömürün demeyecek.Usturuplu bir sekilde konusunu acacak ama ne siz ne de ben hangi amaçla konunun açıldığını bilemeyeceğiz.

Arkadaşın son mesajında yazdığı gibi paylaşımların yada konuların ne amaçla açıldığını kimse bilemez zaten kimsede gelip kötü amaçla paylaşım yapıyorumda demez. İnsanların emeklerine madem saygınız var o halde bu anketin yapılmasının ne kadar saçma olduğunu biliyor olmanız gerekir. Siz bir kural koyarak serbestlik yaratıyorsanız bunun öyle yada böyle kötüye kullanılacağını ve sizin bunu fark etmeyeceğinizi bilmeniz gerekir.

artı gerçekleşecek olaylardan biride sırf kendi kategorisinde sorunsuz devam edebilmek için ilgiliyi başka kategorilere çekecek bir sürü kişi çıkacağına eminim gerçi artık kategori demeyelim xx bölgesinin xx dizileri xx çizgi filmleri xx yapım xx firma diyelim :)

Ben bu zamana kadar iki bin tl kazandım sadece ama böyle birşey olabilir mi ya kimse kimsenin hakkını yemesin herkes uğraşıp kazansın kategori bulmak zor iş değil

Ben bu zamana kadar iki bin tl kazandım sadece ama böyle birşey olabilir mi ya kimse kimsenin hakkını yemesin herkes uğraşıp kazansın kategori bulmak zor iş değil

Bizde bunu anlatmaya çalışıyoruz fakat, bizim milletimiz o kadar acizki zor geliyor araştırıp bulması.

Ayrıca kategori paylaşımı serbest olmuş sanırım. Yazılıp çizilecek çok şey var ama üyeliğimizden olmayalım.Sonuçta parayla üye olmadık foruma..

Hadi geçmiş olsun..

Önüne gelen şey koşturur artık forumda.

Biri x yazsa forumda x içeriği berbat olmaya yetecek hala demokrasi peşindeyiz bravo.

1 sene önce olsa hadi neyse kimse yoktu forumda herkes birbirini tanıyordu.

Şimdi öyle mi??

yasaklansından yana kullandım oyumu fakat bişe degişcegini zannetmıyorum.

sahsım olarak dusuncem eger serbest olursa kategori paylasan kişi kendi çalısmadıgı kategorisini paylasacak ve paylasdıgı kategori'de çalısanların ekmegiyle oynayacak,ben bile suan ilk paramı dahil cekmedim ama kafamda cokca fikirler var yapacagım fakat vds olmadıgı için hayata geciremıyorum fikirlerimi, inş ilk paramı cekip vds mi falan aldıkdan sonra inş 200 lira için bu kadar cabalamıcam rahat kazanıcam.

Muhtemelen bir çok kişi bu anketi taktik paylaşımı ya da yol gösterme anketi olarak düşünerek "evet" i oyladı ancak bu anket direk türkiyede yayınlanan, dizi kategorisinde, Arka Sokaklar dizisi çok kazandırıyor mantığındadır.. yani taktik paylaşımı ya da balık tutmayı öğretmek değil direk balığı vermek demek oluyor bu.. sonuç olarak bir balık 10 kişiye yetmez ama balık tutmayı öğretmek 1000 kişiye yeter.. anket içeriği çok yanlış.. zaten daha evvelden içerik paylaşımı yasaktı ve kimse de içerik paylaşımı yapmıyordu.. sadece taktik ve yol gösterme paylaşımları yapılıyordu bunlara tepki olarak anket işlemi yapıldı ancak anket tartışılan konuyla alakasız bir anket oldu.. umarım anlatabilmişimdir.. bu anketin sonucu eğer evet çıkarsa kötü niyetli ve birilerine gıcıklık olsun diye paylaşımlar yapacak arkadaşlara yarayacak ve arkasında forum yönetimi olmuş olacak çünkü serbestlik var :) bende oyumu red veriyorum

ayrıca son yapılan iki ankette ilki 300 küsür 2.cisi muhtemelen 500 civarı katılım sağlanmıştır. bu durumu yöneticilerin göz ardı etmemesi lazım.. bu katılımın düşüklüğü çok bariz bellidir

Muhtemelen bir çok kişi bu anketi taktik paylaşımı ya da yol gösterme anketi olarak düşünerek "evet" i oyladı ancak bu anket direk türkiyede yayınlanan, dizi kategorisinde, Arka Sokaklar dizisi çok kazandırıyor mantığındadır.. yani taktik paylaşımı ya da balık tutmayı öğretmek değil direk balığı vermek demek oluyor bu.. sonuç olarak bir balık 10 kişiye yetmez ama balık tutmayı öğretmek 1000 kişiye yeter.. anket içeriği çok yanlış.. zaten daha evvelden içerik paylaşımı yasaktı ve kimse de içerik paylaşımı yapmıyordu.. sadece taktik ve yol gösterme paylaşımları yapılıyordu bunlara tepki olarak anket işlemi yapıldı ancak anket tartışılan konuyla alakasız bir anket oldu.. umarım anlatabilmişimdir.. bu anketin sonucu eğer evet çıkarsa kötü niyetli ve birilerine gıcıklık olsun diye paylaşımlar yapacak arkadaşlara yarayacak ve arkasında forum yönetimi olmuş olacak çünkü serbestlik var :) bende oyumu red veriyorum

ayrıca son yapılan iki ankette ilki 300 küsür 2.cisi muhtemelen 500 civarı katılım sağlanmıştır. bu durumu yöneticilerin göz ardı etmemesi lazım.. bu katılımın düşüklüğü çok bariz bellidir

Birde bize bencil, paragöz diyen birçok arkadaş vardı.Bu anketin sonucuna göre "kendi bizzat çalıştıkları kategorileri yayınlıcaklardı". Eeeee anket sonuçlandı.Nerde o atıp tutan arkadaşlar ?

İçerik ve kategori paylaşılmasının bir çok kişinin kazancını düşüreceği kesindir.. Forumun amacı insanlara birşeyler öğretmek olmalıdır.. Kategori paylaşarak kimseye para kazanmayı öğretemezsiniz.. Ben 4 aydır bu işteyim ilk defa bu ay para alıcam.. Ve 4 aydır hiç para kazanamayıp harcadığım emeğin hakkını fazlasıyla aldığıma inanıyorum.. Ankete katılım çok azdır.. Anketin sonucunun dikkate alınması uğraşıp emek veren ve red yönünde oy veren 200 kişinin emeğinin gaspıdır.. BU KONUYU FORUM YÖNETİMİNİN DEĞERLENDİRİP BİR KARARA BAĞLAMASINI TEKLİF EDİYORUM..

Son düzenleme:
normalde oy kullanmıcaktım ama 200üncü oyu ben atayım dedim hayır olarak içerik paylaşılması demek kanal ifşa demektir benim gözümde sonuçta o içeriği yükleyen kanalları bulmak çocuk oyuncağı

Oylar dan evet çıksada bu iş oyla olmayacağını düşünüyorum çünkü paylaşılan her katagori çöp olacaktır yönetimin bizi mağdur etmeyeceğini düşünüyorum

Kimlerin oy attığını bilmediğimiz ankette kaybettik Burada büyük bir çoğunluk yasaklansın yazarken nasıl bu sonuç çıkıyor merak ediyorum ve aktifliği olmayan üyelerin oylarının sayılmamasını teklif ediyorum.

İyide bu anketin böyle sonuçlanması zaten normal ki? Daha dün kü üye bile gelip oy kullanabiliyor.Ya da bu youtube işini beceremeyen gelip oy kullanıyor.İnsanlar içerik bulmak için uğraşıyor emek veriyor.Birisi onu paylaşsın oh ne güzel.Beceremeyen kafa yormayan yapamasın yapmasın hak etmediği içinde yapmaması lazım .Saçmalık,cahillik.Zaten bazı varoluşların bile bu forumda yeterince zararı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri