İçerik Paylaşım Konuları - ANKET -

İçerik Paylaşım Konuları

• İçerik Adı Paylaşımları Serbest Olsun

Oy: 237 54,2%
  • İçerik Adı Paylaşımları Yasaklansın.

Oy: 200 45,8%

• Kullanılan toplam oy
    437
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam benim çalıştığım bi kategori çöp oldu mesela her geçen gün daha çok kopyalama kanal açma yapıyolar bunda sadece acemi diye adlandırılan arkadaşlardan ziyade kendini bilgili uzman kategorisine koyan arkadaşlarında katkısı fazla fazla olduğuna inanıyorum...

ben hala o içerikten birtakım paralar kazanabiliyorsam bu kadar tedirginliği anlamış değilim insanlarda....

burda adam gelip çok bilindik bir çizgifilmi bile söylese bundan güzel paralar kazanan insanları etkileyeceğini düşünmüyorum.

babamın bir sözü vardı sen ben olana kadar ben dağ kadar olurum derdi...

Geçenlerde bir sayfam kapandı aylık 10M yi rahat göreceğine inandığım bir sayfaydı spamdan yada başka bişiden kapandığına inanmıyorum. Flagtan kapandı bence hiçbirşey yapmadım sildim geçtim aynen devam ediyorum bir sayfa daha açarım o izlenimleri yakalarım Allahın izniyle...

ama tekrar söylüyorum belli çerçeveler dahilinde yeni başlayan arkadaşlarında elinden tutmak köküne kadar olmasa da ucundan paylaşımlar olmak zorunda burası forum bunlar konuşulup paylaşılmıcaksa forum kahvehaneye döner....

serbest olması demek hiçbir şekilde müdahale edilememesi demek içerik paylaşımlarına burada zaten birsürü kazançlı kategori paylaşımı oldu adamlara direk bunu yüklemek doğru mu sence? neden benim kanallarım birileri uğraşmadan kazansın diye çöp olsun??? haksızsınız bu konuda tartışmayın kalbinizi kırarım 2 gün önce benim içeriğim açıklandı burda kazançlarım 3te1 oranında düştü.

serbest olmasını isterim

Son düzenleme:
Şaka maka serbest olacak. :)

Para kazanamayanlar yüzünden para kazananların parası da gidecek.

SERBEST olsun HALK kazansın ! youtube yeterde fazla da gelir .

SERBEST olsun HALK kazansın ! youtube yeterde fazla da gelir .

sinsi ikiyüzlü paracılara inat !

bu yazını hatırlatcam sana anket bitsin bakalım kaçtane katagori ismi paylaşıcan görcez yoksa hazırcı bekleyip sömürcekmisin sen ikiyüzlü sinsi değilsen ozaman bildiklerin hepsini yazarsın buraya anketten sonra tamam

bu yazını hatırlatcam sana anket bitsin bakalım kaçtane katagori ismi paylaşıcan görcez yoksa hazırcı bekleyip sömürcekmisin sen ikiyüzlü sinsi değilsen ozaman bildiklerin hepsini yazarsın buraya anketten sonra tamam

Tartışma çıkarmayın lütfen.

ahahaha :) birisi cok alınmış :) ne var ya ömrümüz bu evrenin saadece 0,000000000000001 saniyesi bile değil herşey yalan zaaten.

bak ERA admin ne yazmış imza bölümünde örnek alablirsin.

ahahaha :) birisi cok alınmış :) ne var ya ömrümüz bu evrenin saadece 0,000000000000001 saniyesi bile değil herşey yalan zaaten.

bak ERA admin ne yazmış imza bölümünde örnek alablirsin.

senin için yalan olabilir benim için değil her saniyenin değerini bil.

senin için yalan olabilir benim için değil her saniyenin değerini bil.

yok benim icinde önemil de ben şey demek istedim yani kavga etmeye bencilige falan deymez dedim . ve kıyaslama yaptım yani evrenin yaşı ve bi insanın yaşı bi hic biz 1 saniye bilye yaşamıyoruz aslında.

serbest olması demek hiçbir şekilde müdahale edilememesi demek içerik paylaşımlarına burada zaten birsürü kazançlı kategori paylaşımı oldu adamlara direk bunu yüklemek doğru mu sence? neden benim kanallarım birileri uğraşmadan kazansın diye çöp olsun??? haksızsınız bu konuda tartışmayın kalbinizi kırarım 2 gün önce benim içeriğim açıklandı burda kazançlarım 3te1 oranında düştü.
O kadar yazdigimdan bunu mu cikardin...

İçeriklerin paylaşılması taraftarıydım fakat kararımı değiştirdim.

Adam aylarca çalışacak, yırtınacak belli bir tecrübeye gelecek ve bunun sonucunda birşey keşfedecek ve o keşfettiği şey burada paylaşılacak bana biraz adaletsiz gibi geldi, bana göre isteyen çalışan keşfetmesini bilir bu anket doğal olarak içerikler paylaşılsın olarak son bulacaktır. Kısaca nerde çokluk orda b... olacak gibi !!
EQMArn.gif

konu anket konusu mu yoksa tartisma, atisma vs gibi bir konu mu herkes birbirine dusmus cok yazik.. biraz yorumlari okuyunca insan sasiriyor herkesin fikri kendine bence, konu kitlenmeli ve anket sonuclaninca acilmali..

Arkadaşlar forumda birçok konu var. Kategori var. Bunları bakan adam zaten kendine bir yol haritası çizer. İlla bir dizi,film,anime ismi vermesine gerek yok. Zaten şuan kazananların hiçbirisi isim alarak bu günlere gelmedi.

Denedi, emek etti, uyumadı. Kazanmak istiyorsan sende bunları yapmalısın.

tamam anladık siz hayır diyenler iyi kazanıyorsunuz. Ama kimden kazanıyorsunuz bu videolar sizin se eyvalah ama sizde şurdan burdan tırtıklıyorsunuz..itirazlarınızın bir kısmına katılmakla birlikte ..arkadaş ben kazanıyorum başkalarıda kazansın diye paylaşım yapanları eleştirmeniz büyük haksızlık ..varın siz paylaşım yapmayın yapanlara da karışmayın

eğer sonuç İçerik Adı Paylaşımları Serbest Olsun çıkarsa forumda büyük bir kargaşa çıkacaktır

tamam anladık siz hayır diyenler iyi kazanıyorsunuz. Ama kimden kazanıyorsunuz bu videolar sizin se eyvalah ama sizde şurdan burdan tırtıklıyorsunuz..itirazlarınızın bir kısmına katılmakla birlikte ..arkadaş ben kazanıyorum başkalarıda kazansın diye paylaşım yapanları eleştirmeniz büyük haksızlık ..varın siz paylaşım yapmayın yapanlara da karışmayın

Yahu anlamadigin birsey var. Burada kimse kazandigi kategoriyi/icerigi paylasmaz. Bi kategoriden/icerikten ekmek yiyememeye baslar, ona sinirlenir paylasir. Yada o kategoride/icerikte calisan birini sevmiyodur yine paylasir sirf zarar icin. Ben kazaniyorum, baskasida kazansin degil yani o olay. Tek tarafli dusunmeyin o isi.

Dusun simdi, sen diyelimki xx adli diziden guzel para kazaniyosun. Ayni diziyi bende yukluyorum fakat senin kazandigin dizide ben metelige kursun atiyorum. Sirf ben kazanamiyorum diye bunu iyilik adi altinda forumda paylasmam hosuna gider mi? Eger hayir diyorsan oyunu degistir. Cunku durum aynen boyle olacak.

Son düzenleme:
Allah'ını seven iptal etsin şu konuyu.

1 senedir burda beraber olduğumuz üyeler hayır diyor ya o yeter bence.

ayrıca nerde çokluk ordaa ... lafını kullanmak için en uygun konu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri