İçerik Paylaşım Konuları - ANKET -

İçerik Paylaşım Konuları

• İçerik Adı Paylaşımları Serbest Olsun

Oy: 237 54,2%
  • İçerik Adı Paylaşımları Yasaklansın.

Oy: 200 45,8%

• Kullanılan toplam oy
    437
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün açtığım konuyla birlikte böyle tartışmalara ve konulara yer verdiğim için hepinizden özür dilerim.

yahu adam burda paylaşılmayan içeriği bile bulup kanal kopyalayıp flag basıyor telif atıyor birde burda paylaşın bakalım neler oluyor.Herkes iyi niyetli olsa mesele yok ama durum öyle değil.

herkes korkar olmuş. bence serbest olmalı içerik paylaşımı. serbest olmasa bile ben yine liste yapıp paylaşmaya devam edeceğim orasıda var tabi. biz bu forumda birşeyler paylaşmayacaksak forumun amacı ne ki.

Bazı arkadaşlar hala anlamıyor birkez daha yazayım

Arkadaşlar elbette kendi ürettiğimiz videoyu yüklemiyoruz herhangi bir hak talebindede bulunmuyoruz bizim kategori veya içerik paylaşımı istemememizin sebebi daha fazla kazanmak değil sadece kazanmak burdan birisi veya başka birisi benim kanalımı deşifre ettiğinde ilk önce kanalı kopyalıyor sonra videoları üst sırada çıksın diye kanalını kapattırmaya çalışıyor

Aşağıdaki Konuyu İnceleyin demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız
http://www.ytpara.com/youtube-ban/43824-flag-atan-karaktersiz-nasil-bulunur-mnote.html

Ondan öncede emekhtor diye bir arkadaş vardı kendi yaptıklarını yüklediklerini yazdı anlattı kısa süre sonra kanal kapanmaları başladı

Sahte telif konularına da bakabilirsiniz

Biz bunlar azalsın diye serbest olmasın diyoruz

forumda render nasıl yapılır çerçeve nasıl eklenir vs vs herşey açık ve net anlatılmış zaten bir tek size kategori ve içerik bulmak kalıyor onuda bir zahmet siz bulun.

Son düzenleme:
geçen mnote açmıştı yanılmıyorsam adam mnote'nin kanalını bulmuş içerikleri kopyalamış birde üstüne flag sallamış duruma bakarmısın gülermisin ağlarmısın işte bu oylamanın sonucunda evet çıkarsa bu durum 1 ken 10 olucak onun için iyi düşünün :D

herkes korkar olmuş. bence serbest olmalı içerik paylaşımı. serbest olmasa bile ben yine liste yapıp paylaşmaya devam edeceğim orasıda var tabi. biz bu forumda birşeyler paylaşmayacaksak forumun amacı ne ki.

1 kere paylaşırsın sonra ban yersin

Gürayım herkes senin gibi spama devam ederken paylaşsa bolca paylaşsa birşey olmaz ama adam özgüne geçmiş kaynakları sallıyor işte Bu konuda favorim sen ve [MENTION=15949]yklmzomer[/MENTION]

Bu forumda o kadar şey paylaşıyo kategori bari paylaşılmasın birazcık emek verin herşeyi neden başkasından bekliyorsunuz.

Ve kusura bakmayın ama ben artık ücretiyle siteye üye olmalarını dahi istemiyorum.Çokmu ihtiyacınız var hocam paraya ? eğer varsa forumda zorunlu üyelik aldırttırın.ama dışarıdan insan olmasın artık ben bıktım çoluk çocuktan.
hocam doğru bununlada ilgili anket açarmısınız anca çok güvendiğimiz kişiler alınabilir oyda ayda 1-2 kişi yeni üye direk konu açıyor okadar konu varken araştırmadan direk para kazanmak istiyorlar

Sakin olmazsanız güvenlik görevlimiz sizi dışarı atmak zorunda kalacaktır.

funny-cat-pictures-rapper.jpg

caps_paylasanlar_dikkat_h16260.jpg

serbest olmadığında son listeni paylaşır bizlere elveda dersn :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri