İçimi Döküyorum Yorumunuzu bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crazy3

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.filmhdizleindir.com
Arkadaşlar Şimdi ailevi sorunlarımı yazcam Artık daralıyorum kimseyi üzmemek içinde ve çekingen olduhum için kimseye bişey diyemiyorum hayır diyemiyorum.Nyse Olay şu babam Maaş fazla alıyor ama bize eksik söylüyor üstüne bendende ya şurda 300 tl vardı geçen gün 150 Tl istedi verdim şimdide 50 Tl istiyor bende gencim gezmek istiyorum ama bu seferde bana paran vardamı geziyon diyor hep para istiyor ne yapcam arkadaşlar napmam lazım :( Sonunda Para kalmicak O yüzden Ne yapmalıyım :(

Arkadaşlar Şimdi ailevi sorunlarımı yazcam Artık daralıyorum kimseyi üzmemek içinde ve çekingen olduhum için kimseye bişey diyemiyorum hayır diyemiyorum.Nyse Olay şu babam Maaş fazla alıyor ama bize eksik söylüyor üstüne bendende ya şurda 300 tl vardı geçen gün 150 Tl istedi verdim şimdide 50 Tl istiyor bende gencim gezmek istiyorum ama bu seferde bana paran vardamı geziyon diyor hep para istiyor ne yapcam arkadaşlar napmam lazım :( Sonunda Para kalmicak O yüzden Ne yapmalıyım :(

sende eksik söyle yaşını bilmiyorum ama gizliden birikim yapıp ayrı eve çıkabilirsin.

bu tür konuların amacımı herkes biliyor artık

22 yaşın doğru ise baban seni 22 yaşına kadar baktı. karnını doyurdu. hiç bişey yapmasa bile bunu yaptı. sende elin para görmeye başlayınca haliyle kıskanıyorsun. Bi çok insanın başına geliyor. Vicdan ile alakalı verip vermemek.

yaşın 22 sanırsam. Eğer üniversite filan okumuyursan, sabit gelirli bir iş bul ve bir yandan da youtube'a devam et. İş tecrüben yoksa, ilk işini gözün kapalı kabul et maaşına filan bakmadan. En azından tecrübe edinirsin

çok büyük dertmiş valla ....
bende ciddi ciddi okudum.
baba olunca anlarsın bazı şeyleri.
ya çok para harcamamanı isteyip,idareli olman için bir yola başvurmuştur yada gerçekten ihtiyacı vardır.seni bu yaşına getirmiş hala da evin bütün yükünü sırtlamış baban hakkında yazdıklarından bence utanmalısın.ama diyorum ya baba olunca anlarsın.bu arada her çalışan evine aldıgı maaşı 2-3 kuruş eksik söyler.

Son düzenleme:
Ben bilmiyorum hocam açıklarmısınız?

bilmemeye devam et ozaman

eğer alaycı bir şekilde yazmadıysanız söyliyim,Bu tür konular açıp para istiyen çok kişi oldu,bu tür konulara sıcak bakmıyorum onun için

Son düzenleme:
çok büyük dertmiş valla ....
bende ciddi ciddi okudum.
baba olunca anlarsın bazı şeyleri.
ya çok para harcamanı,idareli olman için bir yola başvurmuştur yada gerçekten ihtiyacı vardır.seni bu yaşına getirmiş hala da evin bütün yükünü sırtlamış baban hakkında yazdıklarından bence utanmalısın.ama diyorum ya baba olunca anlarsın.bu arada her çalışan evine aldıgı maaşı 2-3 kuruş eksik söyler.

Ya abi ben ondan Değil az daha açsam anlarsında fazlasını anlatmak istemiyom o yüzden :(

Yasiniz 19 ama 22 yazmissiniz.. Hocam once bi kendiniz dogru olun da babanizi elestirmek sonraya kalsin. Ayrica burasi ailevi meseleleri tartisacaginiz yer degil, bu kadar da gozler onune sermeyin ozel yasaminizi. Ayiptir.

bilmemeye devam et ozaman

Hocam ya net bir şekilde yazın yada boşuna post kasmayın. Konu ilginizi çekmiyorsa reportlayabilirsiniz. Konu ilginizi çekmiyorsa mesaj yazmayabilirsiniz. 1 haftadır takip ediyorum sürekli kışkırtıcı yorumlar atıyorsunuz.

Valla bu dertmi şimdi. Keşke benden para istese babam her Allah'ın günü para versem. 18 yaşından beri ara ara kazandığım ettiğim tüm paralardan aileme istemeselerde verdim. Ve hiç bir zaman babamın kazandığı parayı kurcalamadım. Baban kumarmı oynuyor o zaman gel yaz buraya. Ama çok para kazanıyor bana vermiyor hatta benden de alıyor diyorsan olmaz o iş. Alacak tabi. Şimdiye kadar vermişse ve sende şimdiden sonra kazanıyorsan alacak kardeşim bu işler böyle.. Almasada götürüp al baba ihtiyacın olmasada al baba diceksin zorla vereceksin.. Gereksiz bir sıkıntı gereksiz bir konu olmuş.

Ya ben sadece bunaldım kimseye anlatamıyorum o yüzden ya

Hocam forum sizin icinizi dokeceginiz bir mecra degil. Aile bireylerinizle konusun, olmadi cevrenizdeki arkadaslarinizla konusun, o da olmadi skype,facebook arkadaslarinizla konusun.

Hocam ya net bir şekilde yazın yada boşuna post kasmayın. Konu ilginizi çekmiyorsa reportlayabilirsiniz. Konu ilginizi çekmiyorsa mesaj yazmayabilirsiniz. 1 haftadır takip ediyorum sürekli kışkırtıcı yorumlar atıyorsunuz.

net bir şekilde yazardım ama senin üslubuna göre cevap verdim

Valla bu dertmi şimdi. Keşke benden para istese babam her Allah'ın günü para versem. 18 yaşından beri ara ara kazandığım ettiğim tüm paralardan aileme istemeselerde verdim. Ve hiç bir zaman babamın kazandığı parayı kurcalamadım. Baban kumarmı oynuyor o zaman gel yaz buraya. Ama çok para kazanıyor bana vermiyor hatta benden de alıyor diyorsan olmaz o iş. Alacak tabi. Şimdiye kadar vermişse ve sende şimdiden sonra kazanıyorsan alacak kardeşim bu işler böyle.. Almasada götürüp al baba ihtiyacın olmasada al baba diceksin zorla vereceksin.. Gereksiz bir sıkıntı gereksiz bir konu olmuş.
Ya bizden para kaçırıp Borç ediniyor anlamıyorsunuz Buraya yazmadım ama 3-4 defa haciz getirdi kardşeim ondan ben yalan söylemesin alsın bütün paramı alsın valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri