İçinde 3500$ olan kanalım çalındı.

• Kullanıcı swt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

swt

Yasaklanmış
Çalan Kişinin ..................
o kadar emek veriyoruz kazanıyoruz ev alacaz, ama ********n biri geliyor kanalı çalıyor ama bu işin peşini bırakmıcam!

Merhaba arkadaşlar,
içinde 3500$ olan kanalım çalındı kimse ortaya çıksın!, yoksa onun için kötü olacaktır.

ma******[email protected] - mail adresi, ilk başı ve sonu

kanal quizde 'ydi

: içindeki kazancı alabilirmiyim, 15ni'den önce paypal vs banka değişmiyor galiba. Ödenir harhalde bana?
not : index almak amaçlı, açtım konuyu buraya!

EDİT : günlük 20$ gelirli kanalımda çalındı

Son düzenleme:
paypal adresini tekrar değiştir kanalını geri aldıysan, durumu quize bildir, bu ay ödeme almak istemiyorum öbür ay topluca yeni adresime yollayın de. 12sinden sonra yardımcı olurlar

Merhaba arkadaşlar,
içinde 3500$ olan kanalım çalındı kimse ortaya çıksın!, yoksa onun için kötü olacaktır.

kanal quizde 'ydi

: içindeki kazancı alabilirmiyim, 15ni'den önce paypal vs banka değişmiyor galiba. Ödenir harhalde bana?

skype ekle geri almayı deneyelim hocam?

paypal adresini tekrar değiştir kanalını geri aldıysan, durumu quize bildir, bu ay ödeme almak istemiyorum öbür ay topluca yeni adresime yollayın de. 12sinden sonra yardımcı olurlar

kanalı geri almadım hocam, 2 adımlı doğrulama kurmuş ********! . Bu ay ödencekti param bank adresi kayıtlıydı!.

12 sine kadar paypal değiştirebiliyoruz diye biliyorum doğrumu ? yani aralık ayı kazancı için

Quiz ile iletisime gecmeyi deneyin. Bugun itibari ile kanalim calindi, odeme bilgileri degistirilmesin diye rica edin...

Quiz ile iletisime gecmeyi deneyin. Bugun itibari ile kanalim calindi, odeme bilgileri degistirilmesin diye rica edin...

Tamam hocam teşekkür ederim, iletişime geçecem ingilizcesi iyi olan biri hazırlayabilirmi? öyle metin

aynen kanal çalınmalı çok oldu bu forumda bir sürü kendini belli etmeyen hırsız var geçen eski kanallarıma girdim başkasının telefonundan onay soruyor kim yapıyorsa bunlar allah belasını versin ailesinden çoluğundan çocuğundan çıksın kan kussun inşallah.

12 sine kadar paypal değiştirebiliyoruz diye biliyorum doğrumu ? yani aralık ayı kazancı için

kesinleştiği güne kadar değiştirebilirsin, eğer sorun olursa mail at, en kotu ihtimal o ay ödeme yapmayıp obur aya sarkıtıyorlar

kanalı geri almadım hocam, 2 adımlı doğrulama kurmuş ********! . Bu ay ödencekti param bank adresi kayıtlıydı!.
2 adımlı doğrulama falan onemli değil kanal bilgilerini hatırlıyorsan kanal kurtarma yap, google inceliyor en geç 2 gune kurtarma linki yolluyor. Aynısı MN bir kanalımda başıma geldi geçen hafta daha, kanalın açılış tarihi en son ne zaman giriş yaptım falan filan girdim, ertesi gün google sıfırlama bilgisi yolladı. Sana ulaşmak için 2. bir mail istiyorlar bi de

kesinleştiği güne kadar değiştirebilirsin, eğer sorun olursa mail at, en kotu ihtimal o ay ödeme yapmayıp obur aya sarkıtıyorlar

2 adımlı doğrulama falan onemli değil kanal bilgilerini hatırlıyorsan kanal kurtarma yap, google inceliyor en geç 2 gune kurtarma linki yolluyor. Aynısı MN bir kanalımda başıma geldi geçen hafta daha, kanalın açılış tarihi en son ne zaman giriş yaptım falan filan girdim, ertesi gün google sıfırlama bilgisi yolladı. Sana ulaşmak için 2. bir mail istiyorlar bi de

Valla ben bugün kendi sildiğim kanalı geri alamadım. ip inceliyorlarmış ip sabitse alabilirsin, yani kurtarmayı gönderdiğin ip ile en son girdiğin çokça girdiğin ip aynı olmalı.

Tamam hocam teşekkür ederim, iletişime geçecem ingilizcesi iyi olan biri hazırlayabilirmi? öyle metin

Forumda Rusca bilen arkadas varsa o sekilde iletisime gecin hocam, bu konu hassas. Quiz ile yazismalarda ingilizce pek fayda etmiyor. Yanlis anlayip, farkli cevaplar ile geri donuyorlar. Ya da hic cevap yazmiyorlar...

nasıl çalınıyor anlamıyorum arkadaş bir açıklık getirsen. nasıl oldu?

kanalı başkasından mı aldın ?

böyle kansız ********leri bulup ........ ya insan mısınız siz ya böylelerini hadım edeceksin.. en kötüsünü yaşamışsın umarım bir an önce çözüme kavuşur kanalını geri alırsın hocam.. yapabileceğim bir şey olursa burdayım

Merhaba arkadaşlar,

kanal quizde 'ydi

Geçmiş olsun hocam , ödeme yöntemi ayın 10 una kadar değişebilir, hızlı davranmanız lazım. Kanalı kendinizmi açtınız satınmı aldınız ?

Merhaba arkadaşlar,

kanal quizde 'ydi

Hocam sizi az çok anlayabiliyorum. Geçmiş olsun. Bir heyecan bir endişe ile alel acele konuyu açtınız ama kanalı kendiniz mi açtınız ? Ki öyle olsa kolay kolay çalınmaz.
Kanalı kimden aldınız ?
Kimle ticaret yaptınız?
Az çok bunları da söyleyin ortaya birşeyler çıkabilir.

Geçmiş olsun hocam , ödeme yöntemi ayın 10 una kadar değişebilir, hızlı davranmanız lazım. Kanalı kendinizmi açtınız satınmı aldınız ?

Sağolun hocam, 15nden önce değişmiyor hocam bir kanalda test ettimde değişmedi.

Ortaya çıksın google'ye şifreyi sıfırlamak için, istek gönderdim ip adresinde'de alıp savcılga suç duyurusnda buluncam!, Ortaya çıkmaz ise.

---------- Spam Engelliyici 18:56 ---------- Önceki Mesaj 18:55 ----------

Hocam sizi az çok anlayabiliyorum. Geçmiş olsun. Bir heyecan bir endişe ile alel acele konuyu açtınız ama kanalı kendiniz mi açtınız ? Ki öyle olsa kolay kolay çalınmaz.
Kanalı kimden aldınız ?
Kimle ticaret yaptınız?
Az çok bunları da söyleyin ortaya birşeyler çıkabilir.

Hatırlamıyorum hocam kimden aldıgımı, kanalı satın almıştım ama!

Bunları ortaya cıkaralım maili kimden almıstınız eski dosyalarını karıştır. Birinden dosya falan aldınmı evrak v.s bir incele forum herkese acık oldugundan colugu cocugu hırsızı arsızı pisligi s......fsizi her turlu pislik var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri