Adsense kesinleşmiş bugün, geçen ayın ilk günü kanallar kapandığı için eşiği bile geçmemiş kazanç. (Tek Adsense Çalışırım) Banka hesaplarında kalmış birkaçyüz lira, adsense spamda zaten kanalda bağlayamıyorum falan filan. Her şeye sıfırdan başla et bıktım usandım artık, beni zar zor idare edecek birkaç quiz kanal var onlara da güvenilmiyor.
Nasıl kurtulabiliriz bu işten arkadaş, birkaç ay evvele bakıyorum her ay yüklü miktarlar çekerken şimdi sene başında olduğu gibi iflas kapıda bir dünya borç harç elde kalan az bir para.
Var mı şu son dalgada tepe taklak olan? Ne olacak bizim bu halimiz youtube işinden yavaş yavaş sıyrılsak mı artık ne dersiniz? Veya nasıl bir taktik izlemeliyim?
Kafa bozuk, gece uzun...
Nasıl kurtulabiliriz bu işten arkadaş, birkaç ay evvele bakıyorum her ay yüklü miktarlar çekerken şimdi sene başında olduğu gibi iflas kapıda bir dünya borç harç elde kalan az bir para.
Var mı şu son dalgada tepe taklak olan? Ne olacak bizim bu halimiz youtube işinden yavaş yavaş sıyrılsak mı artık ne dersiniz? Veya nasıl bir taktik izlemeliyim?
Kafa bozuk, gece uzun...