İflas Etmek

myozkan

Kayıtlı Üye
Adsense kesinleşmiş bugün, geçen ayın ilk günü kanallar kapandığı için eşiği bile geçmemiş kazanç. (Tek Adsense Çalışırım) Banka hesaplarında kalmış birkaçyüz lira, adsense spamda zaten kanalda bağlayamıyorum falan filan. Her şeye sıfırdan başla et bıktım usandım artık, beni zar zor idare edecek birkaç quiz kanal var onlara da güvenilmiyor.

Nasıl kurtulabiliriz bu işten arkadaş, birkaç ay evvele bakıyorum her ay yüklü miktarlar çekerken şimdi sene başında olduğu gibi iflas kapıda bir dünya borç harç elde kalan az bir para.

Var mı şu son dalgada tepe taklak olan? Ne olacak bizim bu halimiz youtube işinden yavaş yavaş sıyrılsak mı artık ne dersiniz? Veya nasıl bir taktik izlemeliyim?

Kafa bozuk, gece uzun...

Her zaman için 8 ay tüm masraflarımı karşılayacak miktarda parayı tutarım ve sittin sene dokunmam.
Tavsiye ederim

garanti paraya yöneleceksin hepsi bu.

isteklerini azaltacaksın. isteklerini azaltırsan imkanlarında bi o kadar da artar.

daha fazla adsense,partner için spam dönemi bitti sanırım

quiz 4k dolarıma çöktü :D şuanda içerde kanallar var sağlam ama güvenmiyorum adsenseye başladım bugün kesinleşmeler olmuş 0,38 tl :D ama adsense devam bakalım kısmet :)

ama asla yt güvenerek borca girmem ;)

Adsense kesinleşmiş bugün, geçen ayın ilk günü kanallar kapandığı için eşiği bile geçmemiş kazanç. (Tek Adsense Çalışırım) Banka hesaplarında kalmış birkaçyüz lira, adsense spamda zaten kanalda bağlayamıyorum falan filan. Her şeye sıfırdan başla et bıktım usandım artık, beni zar zor idare edecek birkaç quiz kanal var onlara da güvenilmiyor.

Nasıl kurtulabiliriz bu işten arkadaş, birkaç ay evvele bakıyorum her ay yüklü miktarlar çekerken şimdi sene başında olduğu gibi iflas kapıda bir dünya borç harç elde kalan az bir para.

Var mı şu son dalgada tepe taklak olan? Ne olacak bizim bu halimiz youtube işinden yavaş yavaş sıyrılsak mı artık ne dersiniz? Veya nasıl bir taktik izlemeliyim?

Kafa bozuk, gece uzun...

özgün ?!

allah yardımcımız olsun bu günlerimizede şükürler olsun
Nimet Şükür Görmesse Çeker Gider

bazıları spam bıttı dıyordu gulup gecıyorduk ve gecıyordum hakketten ısler zorlastı

bu iş artık kabak tadı vermeye başladı. bi ara ödeme alamadık, ödemeyi aldık diye sevindik 2 hafta sonra bütün adsense'leri sıfırladılar.

bu işi yapıyorsan kenara birikim yapacaksın. ömür boyu sürecek bir iş asla değil. bu işte sektör bitmeden normal hayatta 1 yılda kazanabileceğin parayı 1 ayda kazanman gerekiyor. mümkün olduğu kadar az harcama ile de kenara yatırım yapmak gerekir.

e ben ne yapayım bu ara. işler bozuk, kız istedik sebep bile sunmadan vermediler. :)

ve ne olursa olsun buna da şükür demek gerekir.

Para gelcek diye geçen ay hepsini biyere yatırdık bu ay harçlık bile yok :)

Hocam para akıyorken birikim yapmak gerekir. Yarın ne olacağı belli olmaz bu nedenle 10 kazanıyorsan 5ini yersin 5ini kenara koyarsın. Önceden yapmadıysan artık tasarrufa başlamalısın. Şuanki durumda çok adsense çalışıp kanal yapmaya devam etmek gerekiyor en azından her 3-5 k TL için ayrı adsense açmak mantıklı bir hareket olur.

Her zaman demişimdir youtube güvenilip gerçek hayattaki işleri bırakmak olmaz. Yapacaksan ek gelir olarak yap ama tamamen ona güvenme, taki özgün olana kadar. En az 3 aylık masraflarımı düşünerek harcama yaparım gidipde borç yapmam.

Her zaman demişimdir youtube güvenilip gerçek hayattaki işleri bırakmak olmaz. Yapacaksan ek gelir olarak yap ama tamamen ona güvenme, taki özgün olana kadar. En az 3 aylık masraflarımı düşünerek harcama yaparım gidipde borç yapmam.

bu bir tercih meselesidir,yt ye güvenerek reelde ne varsa bıraktım 2013 ten beri,olay bu işi benimsemekte,ne kazandığımı söylemek isterdim ama kazanç belirtmek yasak-ama şunu söyleyeyim-bu saatten sonra spamden kazanmak çok zor,kimse reel işini bırakıpta maceraya atılmasın...
ARTIK ÇOK GEÇ.

bu bir tercih meselesidir,yt ye güvenerek reelde ne varsa bıraktım 2013 ten beri,olay bu işi benimsemekte,ne kazandığımı söylemek isterdim ama kazanç belirtmek yasak-ama şunu söyleyeyim-bu saatten sonra spamden kazanmak çok zor,kimse reel işini bırakıpta maceraya atılmasın...
ARTIK ÇOK GEÇ.

İşi resmiyete dökmek lazım, şirket kurmak sadece youtube değil bilişim teknolojileri kısmı ile ilgilenmek lazım bırakmak içi işi güçü

Bende iyi darbe yedim bu aralar. Önce 1 yıllık, günlük güzel 3 hane bırakan, 10milyon izlenmeli kanalım kapandı, sonra aylardır telif yemeyen içeriklere telifi basıp kalan kanalların %80ini götürdüler. Motivasyon kalmadı bunlardan sonra tabi. Ama ben hiçbir zaman youtube'a güvenip borçlanmadım Kazandığım paranın çok büyük bölümünü kenara atıp hatırı sayılı bir para biriktirdim.

Zaten bu işi hayallerim için yapıyorum, bu olanlardan sonra tabi ki pes etmiyorum sadece hayallerime 1 2 ay geç ulaşırım..

bu iş sadece ek geliriniz olabilir eğer tüm planlarınızı buradan gelecek parayla kurarsanız yarı yolda kalmanız an meselesidir.
bu forumdaki yaşı küçük arkadaşlara her zaman söyledik söylüyoruz gidin okuyun bir mesleğiniz olsun.
youtube biter mi bence bitmez ama her yıl en az 3 tane kazık atar.
bu kazıklardada kıyıda köşede biraz paranız varsa kaldığınız yerden devam edersiniz yoksada her gece uyurken baş ağrısından yatamazsınız.
siz siz olun sağlığınıza dikkat edin arkadaşlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri