İlk Kazanılan Para

daha ödeme eşiğine ulaşmadı tam para yatınca 1 çeyrek altın 1 bot bir vds alıcağım...

Tam pin bu ay gelecek derken para kazanmalar gitti. Buna rağmen yt işine başladığım günden beri nerde postacı görsem ne oldu bizim pin diye sorarım. Mahalledeki postacı beni görünce yolunu değiştiriyo. Bi kere otobüs durağında gördüğüm postacıya sordum bizim pin geldimi diye cevap vermedi değişik.

para kazanma gitti kazançlar 0landı :( inş. gelir pinimiz ve paramızda gitarımın 2 aylık borcunu öderim yoksa yandım :(

1,5 aylık youtube kariyerimde xxx tl elde ettim, pin beklerken 14 kanalımdan 12si kapatıldı, durmak yok spama devam :)

eğer kazancımı alabilirsem bir kısmı kredi kartına bir kısmıda mayısın başında doğacak olan yeğenime gidecek

Senin bu ay kesinti çok olacak gibi. :)

Allah korusun gelenekler bozulur. :D Ben geleneklere önem veren birisiyim ama hiç kesinti olmayacak şekilde bozulursa olabilir.

Kısmet bekleyip göreceğiz :)

:D güzel konu ama şu var ki o para hemen bitio ve daha çok istio insan ve tabiki istek ve taleplerde artıyo 1 adsense 2 adsense 3 gidio :D tabi kanallarda buna bağlı olarak :). ben ilk adsensede acemiyiz ya 15 günde 200 gçti (acemi sansı) ve oley para yatar die beklerken pin gelmedi bi hırs baska adsense gene acemi sansı bu sefer 4 haneli rakamlarda bu seferde 2. adsensi bekledim :) ha ne oldu pinde paralarda geldi ama hayal kurmadan bitti :D

Çok Geyik oldu ama gelse de bize dayanmıor biz insan oğlu daha çoğunu istemekle yükümlüyüz :D

ilk parayı bankamatikten çekip sırıta sırıta eve gittim millet bana bakıyordu :D hemen anneme verdim birazını kabul etmedi biriktir ilerde lazım olur dedi..Bende saklıyorum ilk kazancı hala.

merhaba arkadaşlar merak ettigim benim şu anda tam elime gecmedi 200 tl olmasını bekliyordumda ilk kazandıgınız parayla ne yaptınız

308 tl almıştım okul harcım 385 tl idi harcımı yatırmıştım ilk kazancımla :D sonra okulda derece yapmıştım 290 tl'sini geri yatırdılar amma bereketliydi ilk gelirim :D

Youtube dünyasında henüz bir kazanç sağlamadım lakin gelirlerinizi görünce etkilenmedim desem yalan olur :)
Allah daha çok kazandırsın.

Her zaman olduğu gibi borç ödedik Ama Allahıma şükürler olsun..var ki ödüyoruz olmasa ne yapardık şükürler olsun kazanıyoruz..

1-2 ay kendime ünide yetecek para ayırdım gerisini denize dalmak için ayırdım kıyafet zıpkın vs.

Ben Videoyap Bot+Kıyafet alıcam :D bide tatil için para ayırıcam sorun olmazsa :)

şu anda düşündügüm tam fikir cidden 1 ay tatil için 3 ay yt yapıcam cidden tüm parayı ona hazırlıyorum aksaklıkları halledelim bakalım yavaş yavaş
çok iyi bir tatil gecirirsin bende :D

haftanın hortu [MENTION=10870]ShineAizen[/MENTION] den geldi... tebrikler hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri