İlk Kinder Videomuz Hazır Beyler :))

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Son spamcı alex'ide kaybettik.
Bir Spamcı yıldız gibi kayıp gitti aramızdan.
:D

Videoları biraz daha uzat 5Dk'dan az olmasın videolar.

"yinemi taklit" deyip çıkacaktımki videonun başını biraz izledim. öncelikle anneni tebrik ederim baya ambiyans falan katmış. hani bir masa bir el falan yok bu artı olmuş böyle şekerler ayıcık falan annenin eller gayet bakımlı yüzük falan bu videoya kalite katmış diyebilirim. yani o video milyon izlnedi buda izlenirmi bilmeem ama güzel ve titiz çalışmışsınız anneni ve seni kutluyorum alex kardeşim.

Selamlar Alex,
Evde fotograf makinası ve A.Premiere varsa çok daha kaliteli video hazırlaya bilirsin.
Çok bir bilgim yok A.Premiere ile ilgili yardım lazım olursa PM at :) elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.

Ayrıca Işığı biraz defuse etmeni ve Çekim açısını yapan kişi tarafından yapmanı öneririm.
Konuşma olmayacaksa aynı video'yu ingilizce yüklemelisin sonuçta izlenme kitlesi çok daha fazla.

Sana ve valideye başarılar şimdiden.

Güzel olmuş.
Yanlış anlamazsan önerilerim şu şekilde;
Başlık ingilizce içersin ve video çektiğiniz arka planda kalan kısım çok karmaşık ve kalabalık olmasın. Oyuncak yapımı sırasında göz yorucu olacağından ilgiyi aşağı çeker. Daha sade bir arka plan önünde oyuncak tanıtımı göze daha hoş gelecektir. Bahsettiğim şey süslemeler değil bu arada. süpriz yumurtayı açtıktan sonra kabı ve kutucuğu vs. süslemeler yine olsun kenarlara serpiştirilsn orta kısım oyuncağa özel alan olarak boş olsun bence.

Başarılar.

çok dağınık kabuğunu başka yere koysun çikolatayı başka yere koysun ve o ayıcık şeker filan dağınık yapıyor orayı Canerimmm

---------- Mesaj saat 13:01:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:38:58 civarında gönderildi. ----------

saolasın, bakalım profesyonel bir kanal açmaya çalışıcam ama daha çok gelişmemiz lazım

annem el becerisini arttırmalı biraz tutuk ve heyecanlı şimdilik

onların izlenme nedenini biliyormusun alex sınırlı sayıda üretilen ör: planes kinderleri alıyor içindeki modelleri gösteriyor heralde yakında desicable me 2 yumurtaları çıkar onlardan al sağlam büyük harflerle ingilizce bir başlık
ondan sonra adsense ekranını yenileyen bi köle sana sıcak çikolata getiren bi köle lazım

Ben de bugün nasipse masa üstü için mini tripod alacam. Bu işte en büyük handikap ise, Türkiye'de bu yumurtaların çeşitlerini bulmak zor olabilir.Yabancıların videolarının çok izlenmesinin bence açılan yumurtaların çeşitliliği ile bir ilişkisi var.

Bu kinder sürpriz olayı nedir kaçırdım herhalde bir şeyleri :D

Ben söyledim aylarca spamı bırak diye bana kızdı :D Alexcim videon gayet güzel çekim kalitesi kamera açısı ve arka fondaki müzik profesyonelliğe yakın. Eğer o kanala deneme amaçlı koymadığysan kötü olmuş. Kanal düzeni abone ve görsel kalite açısından çok önemli. SurpriseEGGs gibi bir kanal adı bulup güzel logo kapak resmi ve her videoda aynı etkiletler şeklinde bir tasarım yap kendine. Güzel önizleme resimleri koyup günde 5 tane video atsan 1 ay içerisinde aylık 500 $ sabitlersin. Hemde kendi kanalin kendi videoların kapanma riski 0.

Benim videoya bi yorum yok mu? Çok komik bir durum oldu yaa :)

Herkes toto açmaya yönelmesin :D başka oyuncak çıkartan kutular da vardı sanırım :D
şu kutu şeklinde sakızlı olanlar mı ne vardı, onları deneyin bi de :D

kimliğimi gizlemek içindi. Evet, kağıt :)

bim yumurtasını para versen izlemem.Ayrıca çok yavaş gerçek açısın onuda hızlandırman lazım.

eline saglik [MENTION=1316]Alex[/MENTION] hemen yeni kanallarima ekliyorum :D

Aysunnn sen yapmazsın bunu :cool:

---------- Mesaj saat 18:42:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:40:02 civarında gönderildi. ----------

benim gibi önce videoyu izleyip sonra alexin açıklamayı okumayın. videoyu en son izleyin. yüzüğü görünce korktum dedim alex naptın :D

öneri: şekerleri ve ayıcığı kaldıraydın iyimiş karmaşık bir durum söz konusu.. müziğide çocukların seveceği tarzda çizgi filmlerden zıplamış tarzda bulursan daha iyi olur.

Çocuklar candy bear sever diye koyduk ama karıştı ortam haklısın, onu biz de farkettik halledeceğiz o durumu, müzik youtube un telifsiz müziklerinden aldım telifsiz çocuk şarkısı nerden bulabilirim ?

---------- Mesaj saat 18:47:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:42:12 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] abi azmine hayranım ya :D sen bir şirkette patronun sağ kolu olmalıymışsın :)
çalışma güzel inş iyi bir ekmek yersin bu işten ve inş forumun diğer üyeleride artık katakuli işlerden vazgeçip doğru dürüst kanallar oluşturur artık :)

---------- Mesaj saat 10:27:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:25:16 civarında gönderildi. ----------

bende öyle bişey yapacam da şuanda kpss çalışıyorum ve iyi bir kameram yok :)

Kazanacağız başka yolu yok birilerine ön ayak olabilirsek bu en büyük mutluluk hep birlikte kazanacağız inş

bim toto olmayaymış iyiymiş :D :D

Kinder ile devam edeceğiz

---------- Mesaj saat 19:02:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:01:19 civarında gönderildi. ----------

Son spamcı alex'ide kaybettik.
Bir Spamcı yıldız gibi kayıp gitti aramızdan.
:D

Videoları biraz daha uzat 5Dk'dan az olmasın videolar.

Spamın dertleri bitmiyor bu hem dertsiz hem temiz iş hoşuma gitti :)

---------- Mesaj saat 19:03:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:02:15 civarında gönderildi. ----------

"yinemi taklit" deyip çıkacaktımki videonun başını biraz izledim. öncelikle anneni tebrik ederim baya ambiyans falan katmış. hani bir masa bir el falan yok bu artı olmuş böyle şekerler ayıcık falan annenin eller gayet bakımlı yüzük falan bu videoya kalite katmış diyebilirim. yani o video milyon izlnedi buda izlenirmi bilmeem ama güzel ve titiz çalışmışsınız anneni ve seni kutluyorum alex kardeşim.

Eyv hacım, annem kıvırıcak gibi bu işi başarılı olacağız inş

---------- Mesaj saat 19:06:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:03:33 civarında gönderildi. ----------

Selamlar Alex,
Evde fotograf makinası ve A.Premiere varsa çok daha kaliteli video hazırlaya bilirsin.
Çok bir bilgim yok A.Premiere ile ilgili yardım lazım olursa PM at :) elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.

Ayrıca Işığı biraz defuse etmeni ve Çekim açısını yapan kişi tarafından yapmanı öneririm.
Konuşma olmayacaksa aynı video'yu ingilizce yüklemelisin sonuçta izlenme kitlesi çok daha fazla.

Sana ve valideye başarılar şimdiden.

İpad ile çekiyoruz şimdilik elimizdeki en iyi kamera o, 720p izleyince gayet güzel görünüyor, ileride kazanırsak özel kamera alabiliriz çekim için

Destek için saolasın, çekimi gündüz yapacağız genelde bu gece oldu, size göstermelik attım Türkçe fikir almak için normalde İngilizce olucak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri