Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
saolasın, bakalım profesyonel bir kanal açmaya çalışıcam ama daha çok gelişmemiz lazım
annem el becerisini arttırmalı biraz tutuk ve heyecanlı şimdilik
Arkadaşlar ben de amatör bir çalışma yaptım. Lakin laptoptan ankara'nın bağları şarkısı eşliğinde yapınca telif hakkı oluştu. Ben de sesi sildim. Durum bu oldu![]()
https://www.youtube.com/watch?v=Sx7O0VJrmdM
Arkadaşlar ben de amatör bir çalışma yaptım. Lakin laptoptan ankara'nın bağları şarkısı eşliğinde yapınca telif hakkı oluştu. Ben de sesi sildim. Durum bu oldu![]()
https://www.youtube.com/watch?v=Sx7O0VJrmdM
eline saglik [MENTION=1316]Alex[/MENTION] hemen yeni kanallarima ekliyorum![]()
benim gibi önce videoyu izleyip sonra alexin açıklamayı okumayın. videoyu en son izleyin. yüzüğü görünce korktum dedim alex naptın
öneri: şekerleri ve ayıcığı kaldıraydın iyimiş karmaşık bir durum söz konusu.. müziğide çocukların seveceği tarzda çizgi filmlerden zıplamış tarzda bulursan daha iyi olur.
[MENTION=1316]Alex[/MENTION] abi azmine hayranım yasen bir şirkette patronun sağ kolu olmalıymışsın
çalışma güzel inş iyi bir ekmek yersin bu işten ve inş forumun diğer üyeleride artık katakuli işlerden vazgeçip doğru dürüst kanallar oluşturur artık
---------- Mesaj saat 10:27:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:25:16 civarında gönderildi. ----------
bende öyle bişey yapacam da şuanda kpss çalışıyorum ve iyi bir kameram yok![]()
bim toto olmayaymış iyiymiş![]()
![]()
Son spamcı alex'ide kaybettik.
Bir Spamcı yıldız gibi kayıp gitti aramızdan.
Videoları biraz daha uzat 5Dk'dan az olmasın videolar.
"yinemi taklit" deyip çıkacaktımki videonun başını biraz izledim. öncelikle anneni tebrik ederim baya ambiyans falan katmış. hani bir masa bir el falan yok bu artı olmuş böyle şekerler ayıcık falan annenin eller gayet bakımlı yüzük falan bu videoya kalite katmış diyebilirim. yani o video milyon izlnedi buda izlenirmi bilmeem ama güzel ve titiz çalışmışsınız anneni ve seni kutluyorum alex kardeşim.
Selamlar Alex,
Evde fotograf makinası ve A.Premiere varsa çok daha kaliteli video hazırlaya bilirsin.
Çok bir bilgim yok A.Premiere ile ilgili yardım lazım olursa PM atelimden geldiğince yardımcı olmak isterim.
Ayrıca Işığı biraz defuse etmeni ve Çekim açısını yapan kişi tarafından yapmanı öneririm.
Konuşma olmayacaksa aynı video'yu ingilizce yüklemelisin sonuçta izlenme kitlesi çok daha fazla.
Sana ve valideye başarılar şimdiden.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.