İlk yt paramı aldım ama alamıyorum :)

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Dooo

Yasaklanmış
Arkadaşlar youtubedan ilk paramı bu ay alcam daha 20tl eşik pini gelmedi çok karışık youtube para alabikecekmiyim bilemiyorum

hesap yerine ismimi yazdım bankayı yazdım şubeyi girdim
Ziraat bankası ibanını girdim 16 numaralı kabul etmedi

Bu iban numarası hesap kartının önündeki 16 numara değilmi ?
aralarında boşluk bırakacakmıyım ?

Bu pin olayı tam nasıl 1 ay önce 20 TL eşik pinini yolladım gelmedi 2. pini istedim.
o gelmeden para alamıyormuyum ??

1.243,44 TL Ödenebilir kazanç

Bana verecekleri miktar bumu tam emin dğeilim :)

yorumlarınızı bekliyorum iyi akşamlar

Hesabına kuruşu kuruşuna geçecek miktar o para , hayırlı olsun..Adsenseni iyi korumaya bak

Arkadaşlar youtubedan ilk paramı bu ay alcam daha 20tl eşik pini gelmedi çok karışık youtube para alabikecekmiyim bilemiyorum

Bu pin olayı tam nasıl 1 ay önce 20 TL eşik pinini yolladım gelmedi 2. pini istedim.

afiyet olsun hocam Allah saglıkla harcatsın

IBAN numaraları arasında boşluk olmayacak kardeşim :)

bu arada IBAN numaraları değişken mesela benim hesabım TR10 ile başlıyor

pin onaylatmadan o kazancı alamazsınız, iban numarasını pcde iseniz ziraat bankası sitesinden öğrenebilirsiniz. hayır boşluk bırakmadan girmen gerekiyor

Bende yeni adsense açtım 5 'inde arkadaşlar Pin ne zaman gelir acaba ?
Kardeşim senin kaç aya geldi? 2.pin olayı nedir :(

Pinini girip , hesabını doğruladıktan sonra virgülüne kadar o parayı alacaksın işte

Hocam diyelim önümüzdeki ay hesap doğrulandı sonra parayı almak için tekrar pin gelecek :D en az 2-3 ay var :) kazanması almaktan kolay :)

Hocam diyelim önümüzdeki ay hesap doğrulandı sonra parayı almak için tekrar pin gelecek :D en az 2-3 ay var :) kazanması almaktan kolay :)

Banka hesabını doğrulamak için pinin gelmesini beklemene gerek yok , pinin geç gelmesininde güzelliği var baya yüklü bir mebla alıyorsun :)

Cevap: Re: İlk yt paramı aldım ama alamıyorum :)

Bende yeni adsense açtım 5 'inde arkadaşlar Pin ne zaman gelir acaba ?
Kardeşim senin kaç aya geldi? 2.pin olayı nedir :(

20 tlyi geçtikten sonra onaylama için adres girdim oda 1 ay önce gelmedi ben 2. pin için tekrar başvurdum :)

---------- Mesaj saat 01:11:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:09:46 civarında gönderildi. ----------

Bir bilen varsa bana anlatabilirmi ne hesap girebiliyorum ne pin geliyo para kesinleşti ama alamıyorum uğraşmaktan sıkıldım :)

İnternet şuben varsa ibanına oradan bak, yoksa atmden veya şubeden grenebılrısın
TR ile başlayacak, kart numarasını girmeyeceksin.

Direk şubeni ara iban numaranı öğrenmek istediğini söyle verdiklerini numaraları not al. Adsense girerken şubeyide doğru seç

İnternet şuben varsa ibanına oradan bak, yoksa atmden veya şubeden grenebılrısın
TR ile başlayacak, kart numarasını girmeyeceksin.

iban numarası sonradan alınıyor galiba neyse ben yarın ziraat bankasını arayım iban nasıl alabilirim diye sorim :)

---------- Mesaj saat 01:19:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:18:04 civarında gönderildi. ----------

Direk şubeni ara iban numaranı öğrenmek istediğini söyle verdiklerini numaraları not al. Adsense girerken şubeyide doğru seç

şube kartı aldıgım yerimi girim yoksa şuan yaşadıgım şehrimi ? serkan abinin bu konuları anlatan bir konusu varmı :)

iban numarası sonradan alınıyor galiba neyse ben yarın ziraat bankasını arayım iban nasıl alabilirim diye sorim :)

---------- Mesaj saat 01:19:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:18:04 civarında gönderildi. ----------

Her hesabın bi iban numarası vardır.
Eğer şube ve hesap numaranı biliyorsan ibanını oluşturabilirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri