IlkHarf Gmail Şİkayeti ve Durum Bildirimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bycopra70100

Kayıtlı Üye
Merhabalar Öncelikle Hepinizi Saygıyla Selamlıyorum:

@IlkHarf nickli arkadaşdan 108 adet hesap aldım hesapları arkadas 58 ve 50 adet olmak üzere 2 part şeklinde teslim etti fakat arkadas nasıl hesap açıyorsa hesapların ilk partı olan 58 adet hesab gümledi :)

@IlkHarf nickli arkadaşa olay ile ilgili bilgiyi verdim ve bana 58 adet hesap teslim etmesi gerekirken 50 adet hesap ile degişim sagladı bunuda görmemezlikden geldim yeterki hesap sorun yaratmasın dedim :)

Fakat Bugun aldıgımın üzerinden 24 Saat geçmemesine ragmen hesaplarda aşagıdaki hatayı aldım.
9vX495.png

Bu hatanın gelmesi demek hesabın 24 Saat içerisinde Gümlemesi demekdir :)
Yine sakin bir şekilde arkadaşa bu durumu bildirdim.Fakat arkadasdan tatmin edici bir cevap alamadım.

Arkadaşın adını lekelemek istemem fakat ticaret yapmadan önce 2 kere düşünmenizi öneririm şuan konusunada ne hikmetse kilit vurulmuş mesajda yazamıyorum.

En önemlisi ise ben bu hesapları Freedom'a baglayarak satışını yapıyordum.

@ZabitKatibi55 adlı arkadaşa 40 adet hesap vermişdim gmailleri patladıgı için arkadaşa verdigim hesaplarda patladı Arkadaş haklı bir şekilde forum ve skype üzerinden mesaj atmış Ramazan dolayısıyla arkadaşa erken cevap veremedim ve arkadaş Forumda İsmimi lekeleyen şu Konuyu açmış (Konuyu Okumak İçin Tıkayın)

Arkadaş ile İNternete geldigimde görüştüm ve 15 tane hesabını anında teslim edip kalan 25 hesabını ise bugun teslim edecegimi söyledim en geç 01.30 gibi hesapları teslim edilecek.

Tüm YtPara Ailesine bu bilgileri sunma geregi duydum.
Allaha Emanet Olun
Hayırlı Ramazanlar...

bana sattığı maillerde patladı,

konuya kilit vurulmasının sebebi sanırım forumda yöneticinin kardeşi olması,anlayacağın adam torpilli forumda

Moderatör tarafında düzenlendi:
Diyosunki ben suçsuzum bana mail satan suçlu. E kardeşim adam en azından telafi etmiş aynı ip den maillere girersen tabi patlar. Allah bu mail açan arkadaşlara sabır versin

Evet arkadaşlar. Adam haklı. Demekki neymiş hemen celallenmicen adamı bir dinlicen. :) Biraz sabretcen beklicen.

40 Kanalın 20 sini vereceğim yakın olduğum arkadaşım benim kullanıcı adım ve şifrem ile forumda takılıyordu. kendisine bunu anlattığımda şikayet konusunu açmış, kaldır dememe rağmen kaldırmamış. Bu arkadaşımızı skype dan eklediğini ve ulaşamadığını söyledi. Niye ulaşamamış bu arkadaşın açıklamasıyla anlaşıldı.

Arkadaştan aldığım kanallar belirttiği şekilde kapandı ve bir kısmını telafi etti kalanları da bu gece teslim edicek.Kanal alıcaklara bu arkadaşı şiddetle tavsiye ediyorum ve kendisine de teşekkür ediyorum.

Konuda kilit yok arkadaşlar [MENTION=13092]IlkHarf[/MENTION] konuya davetlisiniz hocam Bu arada ek olarak bu mail işi birazda şans diyebilirim çünkü farklı mail alışverişi yaptığım zamanlarda da bunu farkettim lakin sanıyorum ilgili arkadaş gereken açıklamayı yapacaktır

konuya kilit vurulmasının sebebi sanırım forumda yöneticinin kardeşi olması,anlayacağın adam torpilli forumda

Alakası yok bence
"Stoklarımız tükenmiştir. Stok eklendiğinde konu tekrar aktif olacaktır." yazmış ilk mesajında.
Sizinde satış konunuz varsa stok olmadığı zaman bi adminden rica edersiniz konuyu sizin aktif etmek istediğiniz zamana kadar kilitler.

Alakası yok bence
"Stoklarımız tükenmiştir. Stok eklendiğinde konu tekrar aktif olacaktır." yazmış ilk mesajında.
Sizinde satış konunuz varsa stok olmadığı zaman bi adminden rica edersiniz konuyu sizin aktif etmek istediğiniz zamana kadar kilitler.

Satış konusunu kitletmiş torpil ile ama şikayet konusuna müdahale yok. Bu zihniyet bitmiyecek.

Diyosunki ben suçsuzum bana mail satan suçlu. E kardeşim adam en azından telafi etmiş aynı ip den maillere girersen tabi patlar. Allah bu mail açan arkadaşlara sabır versin

siz bu işe yenimi başlıyorsunuz acaba ? ayını ıpden girecek kadar bilgisiz ve tecrübesiz degiliz forumun en eski üyelerindeyim 1 Senelik Üyeyim hocam Ip degiltirilip çerez temizlenerek kontrol ediyoruz hesapları bende açtım zamanında gmail evet kolay iş degil titizlik ve özen ister sabır ister fakat bunu pek uygulamıyor arkadaş sanırım günahını almak istemem ama benim hesaplarda gördügüm bu

Evet arkadaşlar. Adam haklı. Demekki neymiş hemen celallenmicen adamı bir dinlicen. :) Biraz sabretcen beklicen.

40 Kanalın 20 sini vereceğim yakın olduğum arkadaşım benim kullanıcı adım ve şifrem ile forumda takılıyordu. kendisine bunu anlattığımda şikayet konusunu açmış, kaldır dememe rağmen kaldırmamış. Bu arkadaşımızı skype dan eklediğini ve ulaşamadığını söyledi. Niye ulaşamamış bu arkadaşın açıklamasıyla anlaşıldı.

Arkadaştan aldığım kanallar belirttiği şekilde kapandı ve bir kısmını telafi etti kalanları da bu gece teslim edicek.Kanal alıcaklara bu arkadaşı şiddetle tavsiye ediyorum ve kendisine de teşekkür ediyorum.

Adama demediğini bırakmadın dün şimdi şiddetle tavsiye ediyosun. Menfaat dünyası aynısı bu konu içinde ilkharf den açıklama beklenmeden yüklenilmesin.
Ayrıca bu hesap [MENTION=15171]Katip[/MENTION] multi hesabıdır. Yöneticiler ilgilensin [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]

şimdi ben yazayım 10+5 kanal aldım hepsi kapandı videoda yüklemiştim boş olanlarda kapanmıştı + 2 tane quiz bir tane creativede kanal vardı onlarda gitti sağlamdı yani telafi edemiceni söyledi nedeni kanallara video atmamdı ama sonra 5 tane telafi için gönderdi ve şimdi kanallara bi girip bakayım dedim kanallar aynı ipden açılmış büyük ihtimal sorunda bundan kaynaklanıyor

şimdi ben yazayım 10+5 kanal aldım hepsi kapandı videoda yüklemiştim boş olanlarda kapanmıştı + 2 tane quiz bir tane creativede kanal vardı onlarda gitti sağlamdı yani telafi edemiceni söyledi nedeni kanallara video atmamdı ama sonra 5 tane telafi için gönderdi ve şimdi kanallara bi girip bakayım dedim kanallar aynı ipden açılmış büyük ihtimal sorunda bundan kaynaklanıyor

görüldügü üzere sorunu yaşayan bir ben degilim

Adama demediğini bırakmadın dün şimdi şiddetle tavsiye ediyosun. Menfaat dünyası aynısı bu konu içinde ilkharf den açıklama beklenmeden yüklenilmesin.
Ayrıca bu hesap [MENTION=15171]Katip[/MENTION] multi hesabıdır. Yöneticiler ilgilensin [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]

Haklısın. Bir hesabı 2 kişi kullanınca böyle oldu.Diğer arkadaşım şikayet konusu yazmış. bir daha akıllandım zaten.

Bu arada evet yöneticiler ilgilensin İP adreslerinden baksınlar multi miymiş değilmiymiş. Anlaşılır. Katip çok memlekette napalım. Suç oranı arttı katipsiz olmuyor kim yazacak o kadar suçlunun hükmünü.

Hocam 2 hafta önce 50 hesap aldım Cybertr den ve dün hepsi uçmuş. Sadece 4 kanala giriş yapmış tim. Diğerleri ne hiç dokunmadim. Bence kanal acanlarin iplerinde de sıkıntı olabiliyor

yav arkadaş 3cx varken ne para veriyosunuz kanala şimdi 3 kanal açtım 5 dk sürmedi ya

Hocam 2 hafta önce 50 hesap aldım Cybertr den ve dün hepsi uçmuş. Sadece 4 kanala giriş yapmış tim. Diğerleri ne hiç dokunmadim. Bence kanal acanlarin iplerinde de sıkıntı olabiliyor

hocam boş kanal uçuyorsa bunun sebebi kanalı açandandır ama olur yandex kıyımı gibi bir kıyım alır ***ürür her şeyi o zaman bir şey söylenmez

Haklısın. Bir hesabı 2 kişi kullanınca böyle oldu.Diğer arkadaşım şikayet konusu yazmış. bir daha akıllandım zaten.

Bu arada evet yöneticiler ilgilensin İP adreslerinden baksınlar multi miymiş değilmiymiş. Anlaşılır. Katip çok memlekette napalım. Suç oranı arttı katipsiz olmuyor kim yazacak o kadar suçlunun hükmünü.

Ben @Katip i tanırım dolandırma falan filan adamı olayların içine çekmeyin diye yazdım dostum.

yav arkadaş 3cx varken ne para veriyosunuz kanala şimdi 3 kanal açtım 5 dk sürmedi ya

Aynen açabiliyosanız kendiniz açın mümkünse alt kanallara yükleme yapın.

Son düzenleme:

İp ile alakalı bişey değil bence.Been tek tek kayıt ediyorum.Ama google amca yeni yöntem geliştirmiş sanırım.Farklı bi açıktan spam olduğunu anlıyor.
3ay önce açtığım kanallarla şuanki açma tarzım arasında hiç fark yok.
Ancak dün 2 kanal açtım ard arda ip değiştirerek ytkazana bağladım video atmaya ayarladım çıktım diğer kanalı açtım aynı şekilde ip çerez temizleyip bitane daha açtım biri bağlamadan kapandı biri bağladıktan sonra.
Sonra 3. kanalı oluşturdum oda bugun kapanmıs ama bi abim alt kanal aç dedi alt kanal açtım alt kanallar sağlam ana kanal kapandı yine bugun.
Google amca yeni bi taktik geliştirmiş ip çerez temizlesende kar etmiyo artık.
2014-07-04_01h06_00.png

Yt yeni birşeyler deniyor 2-3 gündür altyapısını dahada güçlendiriyor.
Ben bugün 3 kanal açtım $ aktifti Çok fazla ? kalınca kanalların alayı spamdan kendi kendine kapandı.
:D
Şimdi $ sönük kanal atıyorum bakalım ne olcak.

Yani Yt yine yeniden kendi çapında Spama çareler arıyor.
Birde yüzlerce kanal açıp köşeye bırakınca toplu kapanmada yaşanabiliyor.
Benim tavsiyem kanal açacağınız zaman mail açın.
Yada kanal açıp köşeye yığınak yapmayın.
Eninde sonunda Bu hesap askıya alınmıştır yazısını görürsünüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri