Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Almanyada sana is ve ev konusunda yardimci olabilecek birileri var galiba.
Eger oyleyse dusunmene bile gerek yok.
Yurtdisinda yasamaktan sikayetci olan kesim ; buraya gelip 25-30 sene gecse bile hala o ulkenin dilini daha konusamayan, bircogunun okuma yazmasi bile cok az olan veya olmayan,calismak yerine cok cocuk yapip devlete sirtini dayamak isteyenler vsss.. bu kriterleri artirabiliriz. Bu tur insanlar avrupada yasamaktan sikayetcidir genellikle.
ben bide çok kararsız zor karar veren bi insanım , durum ciddi olunca bu kadar kolay karar verebilirmisiniz sizdeben mi tuhafım anlamadım
ben burda şunu anladım dayın yoksa güzel maaşlı rahat rahat yaşayacağın bir iş bulamıyosun, anca asgari ücret... en fazla 1 sene daha beklerim baktım hala iş yok. sanırım artık gidecem gibi. daha önce almanyayada gittim berline, insanları evler arabalar herşey bom b.. gelmişti ama tabi ilk sefer gittim sonuçta e farklı memleket herşey farklı a dan z ye, ama kalıcı olarak gittiğinde insan ister istemez ortamı insanları herşeyini sever gibi geliyor
hocam kendimi hazırlıyım öyle gidiyim filan demeyin belki 1 sene sonra hayat size aynı şansı tanımaz bence şimdi kararınızı verin
Korkacak cekinecek bir sey yok. Turkiye'de elinde meslegin yoksa surunuyosun. Almanya'da calisma firsatin varsa 5 dakika durma derim. Daha 19umdayken Turkiye'den ayrilip once Finlandiya'ya yerlestim. Pek bana gore olmayinca oradanda ayrilip Tayland'a geldim. Uzun suredirde buradayim. Alistiginda zaten tekrar Turkiye'ye uzun sureli yada kalici olarak donmek istemeyeceksin.
sendeki de büyük cesaret tabi tek başına yaptıysan bu işleri finlandiya tayland vs
Finlandiya'da kiz arkadasim vardi. O yuzden oraya gitmistim fakat istedigim gibi yurumedi isler. Bi noktadan sonra ayrildik. Sonra orada daha fazla kalmak istemedim cunku hava sartlari falan cok acayip. Kislari gunes saat sabah 10da dogup ogleden sonra 3te batiyor ornegin. Hava Helsinki cevresinde -10 20 arasi ama daha kuzeye gidersen -30 a kadar dusuyordu, gezmeye gittigim bi gun Lapland'de sacimin soguktan dondugunu hatirlarim.
Tayland'da tanidigim kimse yoktu ama hem ucuz hem guzel hemde diger uzakdogu ulkelerine kolay ulasabilecegim bi ulke oldugundan dolayi orayi secmistim. Amacim cevre ulkeleride incelemekti ama hic olmadi o olayBuraya yerlestim ve suan evliyim bile.
Finlandiya'da kiz arkadasim vardi. O yuzden oraya gitmistim fakat istedigim gibi yurumedi isler. Bi noktadan sonra ayrildik. Sonra orada daha fazla kalmak istemedim cunku hava sartlari falan cok acayip. Kislari gunes saat sabah 10da dogup ogleden sonra 3te batiyor ornegin. Hava Helsinki cevresinde -10 20 arasi ama daha kuzeye gidersen -30 a kadar dusuyordu, gezmeye gittigim bi gun Lapland'de sacimin soguktan dondugunu hatirlarim.
Tayland'da tanidigim kimse yoktu ama hem ucuz hem guzel hemde diger uzakdogu ulkelerine kolay ulasabilecegim bi ulke oldugundan dolayi orayi secmistim. Amacim cevre ulkeleride incelemekti ama hic olmadi o olayBuraya yerlestim ve suan evliyim bile.
Vay be helal olsun vallahocam eşiniz taylandlımı ? ingilizce konuşarak mı iletişim kuruyorsunuz ?
birde yiyecek olayını nasıl haleldiyorsunuz diğer uzakdoğu ülkeleri gibi tayland'da börtü böcekleriyle meşhur ?![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.