Inceleme çözülüyor !

IGTV nin acıldıgı gun biraz onayladılar sonra pek bi hareket yok. onaylamak isteyen 7 ayda onaylardı, bunlar baska hesapların pesinde

valla ben halen bin abone olmadım, iyiki de olmamışım diyorum :D

Arkadaşlar ben YTPara yöneticilerinden şikayetçi olacam baksana onaysız kullanıcılar takır takır onay alıyor onaylılara bi halt yok. Site yöneticileri yoksa bizim IP adreslerimizi mi verdiler Youtube'a onay almayalım diye :)

Arkadaşlar ben YTPara yöneticilerinden şikayetçi olacam baksana onaysız kullanıcılar takır takır onay alıyor onaylılara bi halt yok. Site yöneticileri yoksa bizim IP adreslerimizi mi verdiler Youtube'a onay almayalım diye :)

Düşüncelerime tercuman olmussun, O kadar kanalı teker teker gezdim, bir tane onay yada red alan kanalım yok.
Arkadaşlar şunu bir beynimize kazıyalım;
Onaylar çözüldügü anda Onay alacaklar kadar, Red alanlarda olacaktır, benim düşüncem ne zaman birisi çıkar red aldım derse ozaman bu iş rayına oturmuştur derim.

İnşallah öyle bir durum söz konusu değildir. Bir iki haftaya bütün kanalların sonuçlanacağını düşünüyorum

Büyük ihtimal Eylül yada Ekim sonuna kadar tekrar erteleyecekler. Youtube en yoğun reklamı yıl sonunda veriyor. Bu yüzden fazla kanala ihtiyaç duyacak. Yaz dönemi reklam oranı düşüyor bu haziran ayından da pek bir şey beklememek lazım. Bol bol şartları sağlayan kanal stoklamak lazım. Yarın ne olacağı belli değil. En azından stoktan kullanıp bir yıl tekrar kanal almazsa stoktan yeriz.

Arkadaşlar Spam kanalınızdaki %90 videoyu silin video başlıklarını değiştirin telifsiz izlenen videolarınız gerisini özgün video yükleyin basın 1000 abone

yeterki onaylanmalar adam akıllı başlasın Yöntemden çok ne var tırring :D

ben a spordan ntvspordan spor yorumcularının videolarını paylaşıyorum bi sorun olur mu ? ocak ayından beri onay bekliyorum

Arkadaşlar Spam kanalınızdaki %90 videoyu silin video başlıklarını değiştirin telifsiz izlenen videolarınız gerisini özgün video yükleyin basın 1000 abone

yeterki onaylanmalar adam akıllı başlasın Yöntemden çok ne var tırring :D

abone satışıda zamanla 5 10 liraya düşeceğinden, spam kaldığı yerden devam eder,

umarım tez zamanda onaylar başlar,

Bu onaysız üyelere vahiy felan geliyor biryerlerdne herhalde.
Butür konular açmayı seviyorlar, onların görüpte bizim göremediğimiz neler var bende bunu çözemiyorum.
Forumda son günlerde çok sık oluyor bu olay.

Atalarımızında dediği gibi.
Gelecekte birgün gelecek.
:cool:

Şu forumun 2013 yılındaki hali olsa onaylı olurduk kardeş. Eskiler çoktan terketti gemiyi ama işte eski alışkanlık insan girip arada yokluyor. İyi geceler cümleten.

değerli arkadaşlar , attığım videolar bana ait değil ama çeken kişinin izni var bu bana sorun yaratırmı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri