Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tekrar başvuru göndermekle sıfır kanalı göndermenin arasında bir fark yok arkadaşlar beklemeyin boşuna. 3 aydır youtube tüm başvuruları bilerek biriktiriyor, herkes yeni güncelleme diyor ama bence reklamlarla alakalı. %60 düştü bgbg ler ocak ayından sonra. Düşünmemiz gereken tek şey bu kadar kanal birikti başvurularda, bunlarla ne yapacaklar? Bence ya hepsi red yiyecek - spamdan kapatılacak ya da bu 10k sistemini kaldıracak youtube.
Ya bence baslık degişsin yoksa baslıgı gordukce duzenldigini saniyorumç
Bir duyuma göre Nasa Elon Musk ile anlaşarak youtube platformunu marsa taşıyacanları için böyle bir karara vardıkları söyleniyor. Suzan ile Elon Musk hakkındaki iddalar gerçekse en kısa sürede youtube dünyadan tamamen uzaklaşarak yeni gezegende varlığına devam edeceği söyleniyor.
Hakkımızdaki hayırlısı olsun...
Tekrar başvuru göndermekle sıfır kanalı göndermenin arasında bir fark yok arkadaşlar beklemeyin boşuna. 3 aydır youtube tüm başvuruları bilerek biriktiriyor, herkes yeni güncelleme diyor ama bence reklamlarla alakalı. %60 düştü bgbg ler ocak ayından sonra. Düşünmemiz gereken tek şey bu kadar kanal birikti başvurularda, bunlarla ne yapacaklar? Bence ya hepsi red yiyecek - spamdan kapatılacak ya da bu 10k sistemini kaldıracak youtube.
2 ay aradan sonre tekrar spama başladım, yakında düzeleceğini düşünüyorum, hakkımızda hayırlısı
Keşke gereksiz yere güncellenmese, tamam 1 ödeme konusu değil ama yorumlara baktım paso geyik.
kardeş sen kanallarına tek tek girip bak boşver bizi![]()
aslında tüm başvurular beklemede degil.rahat bi 40-50 kanal biliyorum son 1 ayda reddedilen,onaylanan....
Keşke gereksiz yere güncellenmese, tamam 1 ödeme konusu değil ama yorumlara baktım paso geyik.
nerede gördünüz hocam? ben sadece bazı partnerlerle anlaşıp giren ve para kazanması açık olanları biliyorum...
Güncellense ne zararı varki size hocam.Sorun çözülse zaten kimse yazmaz konuya.Böyle bir sıkıntının ana sayfadan düştügü zaman şaşırıyorum hatta.
Sen çok biliyon be kardeş okulu nerde okudun sen![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.