Inceleniyor Sorunu Hakkında Gelişmeler.

• Kullanıcı suat37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Tekrar başvuru göndermekle sıfır kanalı göndermenin arasında bir fark yok arkadaşlar beklemeyin boşuna. 3 aydır youtube tüm başvuruları bilerek biriktiriyor, herkes yeni güncelleme diyor ama bence reklamlarla alakalı. %60 düştü bgbg ler ocak ayından sonra. Düşünmemiz gereken tek şey bu kadar kanal birikti başvurularda, bunlarla ne yapacaklar? Bence ya hepsi red yiyecek - spamdan kapatılacak ya da bu 10k sistemini kaldıracak youtube.

Yaptıkları açıklamada +18,şiddet, terör, çocuk istismarı gibi videoları daha detaylı inceleyebilmek için bir güncelleme getirecekler olay bu.Aldıkları adamlarda botların incelemesine yapılacak itirazları manuel taramak içindir.
Geçen sene büyük reklam firmaları youtubeden çekilmişti. tekrar bu duruma düşmemek için önlem alıyorlar. belkide reklam verenlerin anlaşmaları bu şekildedir.

---------- Spam Engelliyici 14:20 ---------- Önceki Mesaj 14:19 ----------

Ya bence baslık degişsin yoksa baslıgı gordukce duzenldigini saniyorumç

Aynen bende :D degiştirebilsem hemen degiştirecegim. Kanaldan tarih silinip inceleniyor ibaresi çıkınca, sevinçten açmıştım konuyu :)

Bir duyuma göre Nasa Elon Musk ile anlaşarak youtube platformunu marsa taşıyacanları için böyle bir karara vardıkları söyleniyor. Suzan ile Elon Musk hakkındaki iddalar gerçekse en kısa sürede youtube dünyadan tamamen uzaklaşarak yeni gezegende varlığına devam edeceği söyleniyor.
Hakkımızdaki hayırlısı olsun...
Bülent abi acı gerçeği benden duyacaksın Suzan seni aldatıyor... bilgin olsun :D

Son düzenleme:
Bir duyuma göre Nasa Elon Musk ile anlaşarak youtube platformunu marsa taşıyacanları için böyle bir karara vardıkları söyleniyor. Suzan ile Elon Musk hakkındaki iddalar gerçekse en kısa sürede youtube dünyadan tamamen uzaklaşarak yeni gezegende varlığına devam edeceği söyleniyor.
Hakkımızdaki hayırlısı olsun...

Wayy be :D sonunda...

Tekrar başvuru göndermekle sıfır kanalı göndermenin arasında bir fark yok arkadaşlar beklemeyin boşuna. 3 aydır youtube tüm başvuruları bilerek biriktiriyor, herkes yeni güncelleme diyor ama bence reklamlarla alakalı. %60 düştü bgbg ler ocak ayından sonra. Düşünmemiz gereken tek şey bu kadar kanal birikti başvurularda, bunlarla ne yapacaklar? Bence ya hepsi red yiyecek - spamdan kapatılacak ya da bu 10k sistemini kaldıracak youtube.

aslında tüm başvurular beklemede degil.rahat bi 40-50 kanal biliyorum son 1 ayda reddedilen,onaylanan....

Ee şimdi başlık değişmiş ben de düzeliyor sandım tıkladım daha heyecan kattı bu hali

Keşke gereksiz yere güncellenmese, tamam 1 ödeme konusu değil ama yorumlara baktım paso geyik.

hala onay yok. onaylanmalar beklemede. o bakımdan kanallarınızın alıcısı ile oynamayın.

Keşke gereksiz yere güncellenmese, tamam 1 ödeme konusu değil ama yorumlara baktım paso geyik.

Güncellense ne zararı varki size hocam.Sorun çözülse zaten kimse yazmaz konuya.Böyle bir sıkıntının ana sayfadan düştügü zaman şaşırıyorum hatta.

Para kazanması gidip tekrar incelemeye sokulan kanallardan cevap var mı?

bu inceleniyor yazısı maximum kaç gün kalıyor? illaki ret yada onay olayı olacakmı yada sureklı inceleniyorda kalabilme durumu var mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri