İndex Problemi Yaşayan Varmı?

• Kullanıcı zack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
aynen bende yaşıyorum videolarım 1-2 saat sonra falan index alıyor sorun çok ciddi - videolarım özgün ve elle yüklüyorum kanalımda özgün

Saygılar..
Yoğun şekilde 3 gündür index sorunu yaşıyoruz. Biraz araştırdım biraz gözlemledim istisnalar dışında yoğun bir index problemi mevcut. irili ufaklı coğu kanal bu sorundan muzdarip. İndexleme siteleri de, kanalınızdaki abonelerin de izlemeleri hiç bir şekilde etki etmiyor. Video atıldıktan sonra 45 dk. ile 1 saat arası süren bir zaman var. sonrası index alıyor tabi iş işten geçiyor. Bazı arkadaşlar spam yapanlarla alakalı bazıları da kanalların kara listeye eklenmesiyle alakalı demiş. Benim görüşüm ise Dünya kupası. Evet ne alaka diyeceksiniz lakin bu index problemi dünya kupası başlamasından hemen sonraki 2. günde vuku buldu. Neden dünya kupası? Çünkü Fifa böyle istiyor. Fifa yayınları tekelinde bulundurarak, ülkelerin yalnızca ''Resmi Devlet Kanallarına'' verilmesini istiyor. Farkındaysanız bizde de yalnızca ''trt 1'' yayın haklarını elinde bulunduruyor. Futbol büyük bir pazar ve kimse bu pazarı bölüşmek istemez. Ne alaka diyeceksiniz şöyle ki, 1 gün önce oynanan bir macı atmamla 10 saat icinde 82k izlenime ulasmam an be an gerceklesti. Düşünün benden kac tane var bu dünya da? Adamlar tekelinde bulundurmaya calısırken macları youtube sayesinde bu tamamen hayale dönüşüyor. Youtube yüzünden bu gerceklesemiyor. Ve emin olun ki, ''FİFA'' youtube felan dinlemez. Youtube'nin gücü de Fifaya yetmez. Her neyse bugun özellikle gözlemledim oynanan maclar biter bitmez Fifa nın resmi youtube kanalına saniyesinde yükleniyor ve 1 dakika sonra 301+ oluyor videolar. Ve nereden baksanız 1 saat o video dısında hiç bir video olmuyor. 1 saat sonra cayır cayır index alan videolar dökülüyor hepsi spam. Ama fifa nın orijinal videosu almıs basını gitmiş oluyor tabi. Bu benim düşüncem bana kalırsa dünya kupası bitene kadar index'i unutun. Ha sizinde varsa kendi düşünceleriniz paylaşın dinleyelim. İyi geceler..

Saygılar..
Yoğun şekilde 3 gündür index sorunu yaşıyoruz. Biraz araştırdım biraz gözlemledim istisnalar dışında yoğun bir index problemi mevcut. irili ufaklı coğu kanal bu sorundan muzdarip. İndexleme siteleri de, kanalınızdaki abonelerin de izlemeleri hiç bir şekilde etki etmiyor. Video atıldıktan sonra 45 dk. ile 1 saat arası süren bir zaman var. sonrası index alıyor tabi iş işten geçiyor. Bazı arkadaşlar spam yapanlarla alakalı bazıları da kanalların kara listeye eklenmesiyle alakalı demiş. Benim görüşüm ise Dünya kupası. Evet ne alaka diyeceksiniz lakin bu index problemi dünya kupası başlamasından hemen sonraki 2. günde vuku buldu. Neden dünya kupası? Çünkü Fifa böyle istiyor. Fifa yayınları tekelinde bulundurarak, ülkelerin yalnızca ''Resmi Devlet Kanallarına'' verilmesini istiyor. Farkındaysanız bizde de yalnızca ''trt 1'' yayın haklarını elinde bulunduruyor. Futbol büyük bir pazar ve kimse bu pazarı bölüşmek istemez. Ne alaka diyeceksiniz şöyle ki, 1 gün önce oynanan bir macı atmamla 10 saat icinde 82k izlenime ulasmam an be an gerceklesti. Düşünün benden kac tane var bu dünya da? Adamlar tekelinde bulundurmaya calısırken macları youtube sayesinde bu tamamen hayale dönüşüyor. Youtube yüzünden bu gerceklesemiyor. Ve emin olun ki, ''FİFA'' youtube felan dinlemez. Youtube'nin gücü de Fifaya yetmez. Her neyse bugun özellikle gözlemledim oynanan maclar biter bitmez Fifa nın resmi youtube kanalına saniyesinde yükleniyor ve 1 dakika sonra 301+ oluyor videolar. Ve nereden baksanız 1 saat o video dısında hiç bir video olmuyor. 1 saat sonra cayır cayır index alan videolar dökülüyor hepsi spam. Ama fifa nın orijinal videosu almıs basını gitmiş oluyor tabi. Bu benim düşüncem bana kalırsa dünya kupası bitene kadar index'i unutun. Ha sizinde varsa kendi düşünceleriniz paylaşın dinleyelim. İyi geceler..

Yazdıklarınız mantıklı ama futbol eskisi kadar takip edilmiyor artık, eskisi gibi yoğun ilgi kaldığını sanmıyorum..

Saygılar..

Dünya kupasıyla hiç alakası yok sıradan bir video yükle oda index almaz
dünya kupasından öncede index problemi yaşandı

Dostum haklı olabilirsin kısmen ama sen olayı ''Türkiye''den dışarı çıkar biraz. Emin ol Futbol ile yatıp kalkan ülkeler, medeniyetler var. Tek başarı bu olan topluluklar var. İlgi olup olmadıgını anlaman için Dünya kupası nın ilk 2 gününü takip etseydin keske yt den. Atılan videolar saniyesinde 301+ yarım saatte 10k izlenimlere ulasıyordu. Ben şahsen attıgım videoyu ilk ''0''da gördüm sonra 301+ da. 10 Saat sonra ise güncellendiginde 82k olmustu. Ve mactan tam 15 saat sonra atmıstım bu videoyu. Şuan youtube da yogun bir futbol trafigi mevcut. Senin önceki yazılarını da okudum index ile alakalı ama emin ol büyük kurumlar dahil kimse index alamıyor. Ha sen alıyorsan şanslı olmalısın. Cünkü bugun awe dahil tr de bir çok tescilli yayın kurulusları bile index alamadı. 30 k abonesi olan bir kanalın bir videosunun 2 saatte 24 izlenme almasını da acıklayamazsın herhalde. :)

Edit:Yahu öncesinde de index sorunu oldu tabikide youtube da ama şuan bu index sorununun kaynağı bu olabilir diyorum benimkisi varsayım zaten. Ayrıca nihayetinde tabikide hiçbir video index alamaz. Youtube senin ne tür paylasımlar yaptıgını nasıl takip etsin. Ama diyorum ki siz gene de ''FİFA''nın gücünü kücümsemeyin. Saygılar..

Edit: Ha unutmadan ''Brezilya, 2014 Dünya Kupası İçin yani tarihin en pahalı Dünya Kupası için 11 milyar 300 milyon dolar harcadı'' Rakamları iyi okuyun dostum. :) Yeniden iyi geceler..

Son düzenleme:
lan ömrümü yedi bu indexlenmeme olayı. videoyu binbir çaba ile ilk önce yayınlıyorum indexlenmiyo arkadaş. İndexlendiğinde iş işten geçmiş oluyo arama da son yüklenene göre sıralıyorum ilk yüklyenin ben olduğunu görüyorum gel gör izlenim gelmiyo..:mad::mad::mad::mad:

Toplu index sayfalarının olduğu bir link vardı onu bulamadım bilen varsa yollayabilir mi ?

Bir de indexi nasıl kontrol edebilirim ben video ismini google da aratarak mı ?

Toplu index sayfalarının olduğu bir link vardı onu bulamadım bilen varsa yollayabilir mi ?

Bir de indexi nasıl kontrol edebilirim ben video ismini google da aratarak mı ?

Buyur hocam;

Toplu Ping - Toplu ve Sınırsız Site Pingleme Aracı

Toplu Ping - 73 adet aktif servis - topluping.com

Bunları kullanabilirsin...

Aynen video başlığı ile youtube da aratarak yapabilirsin...

Edit: Bu arada bugün indexleme hızım 1 saate düştü. 1 saat içinde indexledi videolarım

Son düzenleme:
Buyur hocam;

Toplu Ping - Toplu ve Sınırsız Site Pingleme Aracı

Toplu Ping - 73 adet aktif servis - topluping.com

Bunları kullanabilirsin...

Aynen video başlığı ile youtube da aratarak yapabilirsin...

Edit: Bu arada bugün indexleme hızım 1 saate düştü. 1 saat içinde indexledi videolarım

sağ olasın hocam linkler için ve bilgi içinde bu ping sitelerini biliyorum bir tane forumda başlık vardı google'ın kendi ping sitesi vardı onun içinde onu arıyorum ya

ne imleme ne de ping hiçbir şeye yaramıyor arkadaşlar. 1 ay sonra normale döner. :)

İndex olayı hiç yok gibi ciddi ciddi indexlenmiyor indexlese bile çok az hit geliyor yeni bağlanılan kanallardan hiç bir performans alınmıyor

Bu index problemi yüzünden yarı yarıya kayıp var kazançta :@ Tamamı manuel yükleme günlük 2 video atılan temiz kanal dahi index alana kadar en az 5 saat geçiyor. O arada aynı videoyu eğer başka biri yüklemişse sizden sonrada yüklese az da izlense şans bu sefer o index alıyor sizinki kalıyor.
Dün yayınladığım videoyu ilk ben yükledim. İndex 5 saat felan sürdü. Baktım kimsede index yok genel sorun. Şimdi bi baktım video aramada yok :D Biri benden çalıp aynen yüklemiş adam tepede :D Yani index almış videonuz bile bir bakmışsınız cehennemin dibinde

evet düzelmiş, neyse ki ben az hasarlı atlattım, şimdilik hepimize geçmiş olsun...

Şu an için index sorunu bitmiştir.Belirli zamanlarda en fazla 5-6 gün index almıyor.Sonradan düzeliyor.

Bugün hiç video atmadım ama eğer gerçekten düzelmişse bu on numara bir haber. Kaç gündür ilk atıyorum bende sonra atanlar daha fazla hit alıyodu. Neyse atıcaz görücez artık..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri