YildirimHiko97
Yasaklanmış
Cevap: Türkiyede Bir İlk! 750 Mbps Upload Hızı Garantisi /60k RPM SAS Disk / Pro-Rate ile SADECE 10 TL
skyp ekledim almak isterim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mahsum Beyden bir adet Dedicated Alınmıştır Sağolsun çok ilgili.
Benim bir dedicated için 15 Gün bekleten ve daha sonra alamayan ancak yinede bu işi yaptığını sanan tostçulardan değildir.
İşinin Ehlidir. Zamanında işini teslim ediyor. Yardımları ve hizmeti için Teşekkürlerimi sunarım. Hayırlı Satışlar
hayırlı satışlar
Teşekkür ederim herzaman.4 Adet UK 4096K Paketinden alinmistir.ilgisine alakasina tesekkur ediyorum.
Fiyat listesi tekrar alabilir miyiz kampayada olan varmı? 10tl olan hangisi
1 aylık alma ihtimalimiz varmı
Skype ekledim.
pm lütfen satın alacağım.
Skype ekledim ileride çok iyi çalışabiliriz.
İyi günler bende almak istiyorum bunun için ne yapabilirim?
iyi çalışmalar ben de almayı düşünüyorum deneme şansımız var mı acaba bi kaç saatliğine
cevaplarsanız sevinirim
Merhaba,
demo malesef sağlayamamaktayız. Fakat memnuniyetsizlik durmunda ilk 3 gün içerisinde iade yapabiliriz
selam skype girmiyorsunuz
Daha öncesi r10 da kendisiyle çalışmıştım 1 aylık gerçekten verdiğiniz paraya değecektir.Ben fazlasıyla memmmun kalmıştım.( Not: Arkadaşı tanımıyorum.Kendisi falan yazdırmadı kendim yazıyorum.)
mahsum çelik hocam ben vps ladım fakat 2-3 günrür giremiyorum sisteme skype den de ulaşamadım yardımcı olur musunuzHangi müşterimiz olduğunuzu bile bilmesemde yazdıklarınız için gerçekten teşekkür ederim. Siz memnun kaldıysanız doğru yoldayız demektir.
Saygılarımla.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.