insanlıktan nasip almamış ahlak yoksunları

ZeRKaN

Yasaklanmış
selam arkadaşlar bu akşam uydudan açıp bir kanaldan filim izlerken bir baktım aniden reklamın ortasından bu yayın çıktı evde çoluk çocuk izlerken bu yapılırmı hiçmi allah korkunuz yok kansız herifler , neyse arayıp o numarayı dedimki neden bunu yapıyorsunuz adam açtı azını yumdu gözünü bende açtım azımı yumdum gözümü , adam tehtit mi etmedi küfürmü etmedi demediği kalmadı. adam diyorumki onca aile bu filmleri izliyor ayıp değilmi onlarında seninde diye etmediği küfür kalmadı bende en son telefonum gözüküyor biraz erkekliğin varsa beni ararsın görüşürüz suratıma söylersin yoksa etek giy öyle gez dedim suratına kapadım bunu sanal ortamdan yada herhangi bir yere şikayet nasıl edilir?:mad:

resimle ilgili sorun varsa hemen kaldırılabilir bilgilendirme amaçlı koydum bu kansızları.

Son düzenleme:
Hocam geçen gün böyle bir kanala rastladım, Kemal sunal filmi vardı hemen reklamı bastılar şok şok şok *zdırıcı .....

Hocam benim bildiğim kadarıyla bu kanallar sürekli olarak kapatılıyor ancak bir yolunu bulup yine kanal açıyorlar.

BERRAK TV hocam ne beklersiniz(Kanal Adına Dikkat Lütfen)

daha bunun gibi çok kanal var böyle korsan yayın yapıyolar sanıyorum ama bunun önelemini almaları gerekiyor hemde acilen.

---------- Spam Engelliyici 00:39 ---------- Önceki Mesaj 00:39 ----------

Hocam benim bildiğim kadarıyla bu kanallar sürekli olarak kapatılıyor ancak bir yolunu bulup yine kanal açıyorlar.

aynen korsan olduklarına eminim.

birde bizim kanallardan çekiyorlar filmleri oda var

daha bunun gibi çok kanal var böyle korsan yayın yapıyolar sanıyorum ama bunun önelemini almaları gerekiyor hemde acilen.

---------- Spam Engelliyici 00:39 ---------- Önceki Mesaj 00:39 ----------

aynen korsan olduklarına eminim.

Nasıl Şikayet Edebilirim?

Rtük’ e bu yayınları şikayet etmek için bir dilekçe ile başvuru yapmanıza gerek yok. TV’ nin başında anlık olarak ALO 444 1 178 numaralı telefonu arayarak şikayetinizi bildirebilirsiniz.

İkinci bir nokta bilgisayarınızdan RTUK | Radyo ve Televizyon Üst Kurulu adresinden ‘İzleyici/Dİnleyici’ sekmesi altından ‘Yayın Denetimi’ bölümünden ‘İzleyici bildirimleri’ ve ‘Görüş ve Önerileriniz’ sekmelerine ulaşarak şikayetinizi bildirebilirsiniz.

Üçüncü bir erişim olanağı ise, android ya da İOS telefonlarınızdan uygulama indirme bölümüne RTÜK yazarak çıkan resmi uygulamayı indirmenizle oluşacak. Bu uygulama ile kolaylıkla şikayetinizi bildirebilirsiniz.

Bu adi şeref-sizler bitmez onlarca var dediğin gibi sürekli butür reklamlarla geçiniyolar sırf bu reklamlar için kurulmuş kanallardır yarım saat kemal sunal filmleri yarım saatte böyle reklamlar

hocam az cekmedım bunlardan
bızde dıjıturk yok normal yayın arkadaslarımla bazen oturuyoruz aıle felan var nasıl cevırecegıme sasırıyorum
kucuk kardeslerım var annem babam ablam felan gelıyor
hersey bırtarafa geceden sonra reklam verseler tamam dıcem de pat dıye gercekten olmuyor.. neyse... allah belalarını versın

selam arkadaşlar bu akşam uydudan açıp bir kanaldan filim izlerken bir baktım aniden reklamın ortasından bu yayın çıktı evde çoluk çocuk izlerken bu yapılırmı hiçmi allah korkunuz yok kansız herifler , neyse arayıp o numarayı dedimki neden bunu yapıyorsunuz adam açtı azını yumdu gözünü bende açtım azımı yumdum gözümü , adam tehtit mi etmedi küfürmü etmedi demediği kalmadı. adam diyorumki onca aile bu filmleri izliyor ayıp değilmi onlarında seninde diye etmediği küfür kalmadı bende en son telefonum gözüküyor biraz erkekliğin varsa beni ararsın görüşürüz suratıma söylersin yoksa etek giy öyle gez dedim suratına kapadım bunu sanal ortamdan yada herhangi bir yere şikayet nasıl edilir?:mad:
Bi yt de spam yapılmıyor demek türkaatta da spam kanal açılabiliyor hem de futursuzca :D

Bu tip 3.sınıf kanalları izlemeyerek çözülebilir durum. Nerden ne çıkacağı belli olmaz. O değilde merak ettiğim aniden kanal değiştirme refleksine gitmeden nasıl fotoğrafını çektiniz ekranın.

Logosu ismi cismi belli olmayan kanallardan hiçbir şey izlenmez.

hocam az cekmedım bunlardan
bızde dıjıturk yok normal yayın arkadaslarımla bazen oturuyoruz aıle felan var nasıl cevırecegıme sasırıyorum
kucuk kardeslerım var annem babam ablam felan gelıyor
hersey bırtarafa geceden sonra reklam verseler tamam dıcem de pat dıye gercekten olmuyor.. neyse... allah belalarını versın

amin. bende kız çocugu var 9 yaşında pc ye geçtim işlere bakarken geldimki bunu izliyor farkında olmadan anlamadan nasıl sinirlendim hemen o hışımla aradaım iza edim derken adam demediğini brakmadı genelden aradım delikanlı ise cepten arar pompalıyla dizkapaklarını parçalamassam bende serkan değilim.

Bu tip 3.sınıf kanalları izlemeyerek çözülebilir durum. Nerden ne çıkacağı belli olmaz. O değilde merak ettiğim aniden kanal değiştirme refleksine gitmeden nasıl fotoğrafını çektiniz ekranın.

Logosu ismi cismi belli olmayan kanallardan hiçbir şey izlenmez.
ben o reklam çıktı aradım kavga ettim pc ye geldim vs o reklam 10 kere dönüyor 40 dakka.

Bu kanalları neden açarsınız ki ilk defa şimdi duydum ismini :)

Hocam RTÜK'e şikayet edeceksiniz başka seçenek yoktur. Ama şunu görüyoruz ki uyduda tonlarca böyle kanalların içinde böyle reklamlar geçiyor. RTÜK ve TÜRKSAT bu gibi reklamlara yer vermemeli. Hocam git savcılığa suç duyurusunda bulun.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri