Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bi o kadar da benden.Daha once zaten TTNET ile ilgili konuda actim.TTNET demek musteri hizmetlerini arayip internetim yavas dediginizde her zaman Bolgesel bir sorun var cevabini almaktir.
Bende yeni öğrenci kampanyasından faydalanarak bağlattım. Aynı paket ve gayet memnunum.5 aydır 16 mbit sınırsız yalın doping kullanıyorum 62.99 lira hızım gayet iyi öncesinde ttnet kullandım kampanyam bitince 83 lira gibi bir rakam söylediler bende doping'e geçtim.
![]()
iste bursada ttnet bendede oyleydi 8mbit dediler paso 3mbit kullaniyordum sonunda bitti , bursa merkezde olsam dusunmeden superonline aldirtirim
direk telekomdan geliyor ve 3 km civarı
memlekette en kalabalık mahallede oturuyoruz sadece bizim mahallede fiber yok
para vermek istiyoruz almıyor ttnet bağlatmadı şu interneti bir ayımı yediler..
apartta kalıyorum 3 kişi özel bağlattı ttneti..benimki ise şans işte..gelcez deyip oyalıyolarBulunduğun Bölgede Şebeke Var mı?
apartta kalıyorum 3 kişi özel bağlattı ttneti..benimki ise şans işte..gelcez deyip oyalıyolar
superonline görsem denerdim de yok
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.