Internet önerisi

• Kullanıcı niksiz22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
5 aydır 16 mbit sınırsız yalın doping kullanıyorum 62.99 lira hızım gayet iyi öncesinde ttnet kullandım kampanyam bitince 83 lira gibi bir rakam söylediler bende doping'e geçtim.

Z1RQNa.png

5 aydır 16 mbit sınırsız yalın doping kullanıyorum 62.99 lira hızım gayet iyi öncesinde ttnet kullandım kampanyam bitince 83 lira gibi bir rakam söylediler bende doping'e geçtim.

Z1RQNa.png
Bende yeni öğrenci kampanyasından faydalanarak bağlattım. Aynı paket ve gayet memnunum.

.....

Son düzenleme:
direk telekomdan geliyor ve 3 km civarı
memlekette en kalabalık mahallede oturuyoruz sadece bizim mahallede fiber yok

direk telekomdan geliyor ve 3 km civarı
memlekette en kalabalık mahallede oturuyoruz sadece bizim mahallede fiber yok

Ana Hattı Splitter'dan Çıkarıp Direkt Modeme Takın Öyle Deneyin, Evin İçindeki Telefon Kablolarını Kontrol Edin. Evde Paralel Telefon Kullanmayın.

para vermek istiyoruz almıyor ttnet bağlatmadı şu interneti bir ayımı yediler..

Uydunet kesinlikle tavsiye ederim tek bir ters yanı var ip değiştirmek için arayıp ip değiştirmek istiyorum demen lazım. şu an 25 mbps + kablo tv 39 tl ödüyor arkadaşım.Onun dışında mesela arıza kayıtları bile çok hızlı gelip yapıyorlar.Akşam saat 22:00 a kadar çalışıyorlar.Pazar günü bile geliyorlar.internet hızı speedtestte en az 24 mbps çıkıyor upload en az 2 mbps tavsiye ederim.

Superonline Gece kuşu kullanan var mı arkadaşlar.

interneti yenileyeceğim hangi firma önerirsiniz içinde TV paketi de olan olursa iyi olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri