Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=12623]zack[/MENTION] yalnız nasıl bir konu açtıysan ön sayfada kim yazdıysa banlanmış![]()
sene 2015 ve sistem hala yüksek prli siteden backlink ve hacklinkle yürüyor.
Arkadaşlar bu aralar youtube kanalları yanında internet site işlerinede merak sardım çok. Sitesi olan arkadaşlarım çok sürekli yakınıyorlar ama az kazandırıyormus. Adamların 3 yıllık siteleri büssürü postları var 10k yı zor görüyormus günde ve tıklama oranları %1 bile zor oluyormus ve tbm yerlerde tabikide. Yabancı sitesi olupta günde 4k görüntülemeyede aşırı kazanan arkadaşlarımda var.
Türkçe içerik olan internet sitesi olupta 500TL ve üzeri kazanan arkadaşlar varmı forumda acaba. Sadece bilgilerinde yararlanmak istiyorum tecrübelerinden felan.
Geçen yıl bu zamanlar bir matematik eğitim sitem vardı aylık 1000 tl adsense 1000 tl özel reklamlardan alıyordum geçen yıl haziran gibi 16 500 tl sattım
ama zor bir iş devamlı güncel ve özgün olmalısınız ve içerik hakkında deneyimli olmalısınız ve gelir her dönem aynı olmuyor yaz dönemlerinde eğitim siteleri çok az kazanır ve tıklama başı gelirleri çok düşüktr.
Tavsiyem bayanlara özgü moda veya güzellik siteleri yapabilirsin ...
Hocam 1000 TL özel reklamlardan nasıl alıyordunuz. Hangi reklam şirketleri bunlar ve siz mi onlara ulaşıyorsunuz yoksa onlarmı size teklifte bulunuyordu?
sitemde çıkan adsense reklamlarını takip edip reklam veren firmalara ulaşıp daha uygun daha fazla seçenekle reklam seçenekleri sunuyordum
bir ara 3-4 ay ana kelimede 1. çıktım lys matematik, ygs matmatik , kpss matematik o zaman çok reklam teklifleri geldi aylık 3000 tl geçtiğim çok oldu
Yav hee hee aylık 100 k siteden kazancın varsa kanıtlada görelim ..Aylık 100k diyim gerisini sen düşün
Aylık 100k diyim gerisini sen düşün
![]()
Türkçe Kategori'den Kazanıyorum ve Mobil Hit'e Sahibim.
Tebrikler iyi kazanıyorsunuz. Site içeriği nedir acaba?Yeni adsense raporları onlar sayfa to ortalama %3,78
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.