İnternet Sitesinden 500TL ve Üstü Kazanan Varmı?

• Kullanıcı zack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar
[MENTION=12623]zack[/MENTION] yalnız nasıl bir konu açtıysan ön sayfada kim yazdıysa banlanmış :)

[MENTION=12623]zack[/MENTION] yalnız nasıl bir konu açtıysan ön sayfada kim yazdıysa banlanmış :)

Spor servisini indiremedik kale koruma açmış :D

Bu arada geçtiğimiz yıl ayın 11'de konuyu açmışım arkadaşlar aradan 8 ay felan geçmiş ve o zamanlar açtığım siteyi çok iyi yerlere getirdim. Yani demem o ki site açmayı düşünüyorsanız eğer düşünmeyin açın ve yazmaya başlayın meyvelerini elbet toplamaya başlıyorsunuz.

Youtube'da belki çok şey biliyordum ama site ile ilgili wordpress kurma bile bilmiyordum yaklaşık 8 ayda neler öğrendim neler. Hobiniz ne ise onun üzerine açın yazın. Yani siteyi para kazanmak için açmayın hobiniz için açın. Çünkü para kazanmak için açtığınız sitenize her gün özenerek yazı yazamıyorsunuz bir süre sonra sıkıyor. Ama hobide zevkle yazıyor zevkle yayınlıyorsunuz. Bu süreçte ingilizce sitelerinde çok kazandırdığını gördüm ama ingilizce site için iyi dil lazım.

baştan sonuna okumadım ama 2 web sitem var. onlarla 3k üstü gördüm ama bir süredir uğraşamıyorum 1k ya yakın veriyor şuan. dmoz editörüyüm ayrıca o sayede sitelerimi uygun hale getirip kendi kategorime sokmuştum. faydası çok diyebilirim.

dmozdaki 200tl ver ekliyim diyen editörler halen temizlenmedi dimi :)

dmoz kadar gereksiz bişey varsa oda yüksek prli siteden link almaktır

Websitesinden kazandım ama adsense değil,goviralnetwork vardı video reklam sitesi izleme başı 0.03-0.04 euro civarı veriyordu,dünya kupası sırasında 2500 euro civarı almıştım sitem sporla ilgili olduğu için,diğer dönemlerdede 3-4 euro geliyordu ama sonra baya ilgilenemedim siteyle çöp oldu.şirketi AOL aldı sanırsam çalışmaya devam ediyor

Senelerce uğraştım kazandımda ama youtube varken hiç bulaşmayın derim. :) Özgün kanal açın ona uğraşın daha iyi..

İlk mesaja gelince üzerinden bayağı geçmiş.. Evet kazandım 2008 den 2012 lere kadar ayda 3000 tl leri bile gördüm web site işlerinde. Ama tek site ile değil tabi. Vardı 10-15 tane site. Yani hakikaten zor iştir web. İlgilenmesi günlük yazması etmesi çok zor..

sene 2015 ve sistem hala yüksek prli siteden backlink ve hacklinkle yürüyor.

sene 2015 ve sistem hala yüksek prli siteden backlink ve hacklinkle yürüyor.

PR nin değeri kalmadı artık.Güncellemede bir daha gelmeyecek.Backlink'de hacklink yüzünden spama düşen pek çok site var.Google artık özgün yazısı ve resmi olan siteleri üst sıraya taşıyor.

Dediğin şeyler 2014'de nerdeyse yarı yarıya bitti hocam.kazanca gelirsek keyword domain ve özgün yazı ile TBM yüksek aranma hacmi 10k civarında olan keyword ile rekabet az ise kazanılır.Hala işe yarıyor :) Bende yakında 10,15 tane site açıp deneyeceğim.WEB adsenseler her ayın başında kesinleşip çatur çutur işleme giriyor, biz ağzımız açık bakıyoruz.Keza 2 aydır Youtubeden belki web sitesinden 1 yılda kazanacağımı kazandım ama alamadım...

Arkadaşlar bu aralar youtube kanalları yanında internet site işlerinede merak sardım çok. Sitesi olan arkadaşlarım çok sürekli yakınıyorlar ama az kazandırıyormus. Adamların 3 yıllık siteleri büssürü postları var 10k yı zor görüyormus günde ve tıklama oranları %1 bile zor oluyormus ve tbm yerlerde tabikide. Yabancı sitesi olupta günde 4k görüntülemeyede aşırı kazanan arkadaşlarımda var.

Türkçe içerik olan internet sitesi olupta 500TL ve üzeri kazanan arkadaşlar varmı forumda acaba. Sadece bilgilerinde yararlanmak istiyorum tecrübelerinden felan.

Geçen yıl bu zamanlar bir matematik eğitim sitem vardı aylık 1000 tl adsense 1000 tl özel reklamlardan alıyordum geçen yıl haziran gibi 16 500 tl sattım

ama zor bir iş devamlı güncel ve özgün olmalısınız ve içerik hakkında deneyimli olmalısınız ve gelir her dönem aynı olmuyor yaz dönemlerinde eğitim siteleri çok az kazanır ve tıklama başı gelirleri çok düşüktr.

Tavsiyem bayanlara özgü moda veya güzellik siteleri yapabilirsin ...

Geçen yıl bu zamanlar bir matematik eğitim sitem vardı aylık 1000 tl adsense 1000 tl özel reklamlardan alıyordum geçen yıl haziran gibi 16 500 tl sattım

ama zor bir iş devamlı güncel ve özgün olmalısınız ve içerik hakkında deneyimli olmalısınız ve gelir her dönem aynı olmuyor yaz dönemlerinde eğitim siteleri çok az kazanır ve tıklama başı gelirleri çok düşüktr.

Tavsiyem bayanlara özgü moda veya güzellik siteleri yapabilirsin ...

Hocam 1000 TL özel reklamlardan nasıl alıyordunuz. Hangi reklam şirketleri bunlar ve siz mi onlara ulaşıyorsunuz yoksa onlarmı size teklifte bulunuyordu?

Hocam 1000 TL özel reklamlardan nasıl alıyordunuz. Hangi reklam şirketleri bunlar ve siz mi onlara ulaşıyorsunuz yoksa onlarmı size teklifte bulunuyordu?

sitemde çıkan adsense reklamlarını takip edip reklam veren firmalara ulaşıp daha uygun daha fazla seçenekle reklam seçenekleri sunuyordum ;)

bir ara 3-4 ay ana kelimede 1. çıktım lys matematik, ygs matmatik , kpss matematik o zaman çok reklam teklifleri geldi aylık 3000 tl geçtiğim çok oldu

sitemde çıkan adsense reklamlarını takip edip reklam veren firmalara ulaşıp daha uygun daha fazla seçenekle reklam seçenekleri sunuyordum ;)

bir ara 3-4 ay ana kelimede 1. çıktım lys matematik, ygs matmatik , kpss matematik o zaman çok reklam teklifleri geldi aylık 3000 tl geçtiğim çok oldu

Yani bizim kovalamamız gerekiyor anladım hocam değerli bilgiler için teşekkürler.

Aylık 100k diyim gerisini sen düşün
Yav hee hee aylık 100 k siteden kazancın varsa kanıtlada görelim ..

Bi konu açıyosun yok spam biticek yt bitiricek görürsünüz diye bi buraya aylık siteden 100 k kazanıyorum yazıyosun. Amacınızı anlamadım sizin . Egonuzumu tatmin etmek istiyosunuz insanlardan ilgi görmek mi istiyosunuz açıkca söyleyin yardım edelim ..

Kusura bakmasın kimse forumda böyle bolkeseden sallayan kişilere tahammül edemiyorumm..

Not: eğer ki söylediklerini belgelerle ispatlayabilirsen burda herkezin içinde sizden özür dilerim..

Yok ispatlayamazsan lütfen bir daha böyle yorumlar konular açma ..

Edit: banlanmış telefondan yazdım görmedim. İyi olmuş

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Yakın çevrem de aylık 500 tl alanda gördüm 10 k alanda tabi içerik + organiklik ve ne kadar zamandır aktif olup ne kadar emek harcandığı çok önemli konular bence.
Basit işler değil fazlasıyla emek ve sabır isteyen işler güzel kazanmak için

Son düzenleme:
VL3WLV.png

Türkçe Kategori'den Kazanıyorum ve Mobil Hit'e Sahibim.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri