hocam bu konuda analiz yapıyorum hangi günler saat kaç civarı telif alıyosunuz
hocam bitane dandik ölmüş kanala tüm dizilerden 10 ar dakikalık bölüm koy sonra çayını al bekle
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam bu konuda analiz yapıyorum hangi günler saat kaç civarı telif alıyosunuz
hocam bitane dandik ölmüş kanala tüm dizilerden 10 ar dakikalık bölüm koy sonra çayını al bekleDD telif bombardımanı yaşarsın zaten. en güzel analiz bu
DD
gerçek deniyor ama star tv'nin dediğiniz gibi gmail kullanması çok amatörce ve komik..Ayrıca ısıl tv de neyin nesi oluyo .... mail adresi bile uyduruktan amatörce yazılmış. Yani gerçek olsa bile hiç gerçekçi durmuyo![]()
gerçek deniyor ama star tv'nin dediğiniz gibi gmail kullanması çok amatörce ve komik..Ayrıca ısıl tv de neyin nesi oluyo .... mail adresi bile uyduruktan amatörce yazılmış. Yani gerçek olsa bile hiç gerçekçi durmuyo![]()
biraz önce bende telif yedim kanal oturmaya başladı iyi güzel dedik indirdiler aşağı
biraz önce bende telif yedim kanal oturmaya başladı iyi güzel dedik indirdiler aşağı
Telif gerçek. Bizzat arayıp öğrenmiştim zamanında
Bugün bende kendi özgün videoma ve kanala ait bir fragmana telif yedim
Daha önce bu maile geri bildirimde bulunan oldumu ?
Özgün videona bu maille telif geldiğine eminmisin ?
evet özgün videomdu,dizinin resimlerini googleden toplayarak yaptığım bir slayt videoya geldi hiç bir açıklamaya yok direk telif yollamış içeriğine bakmadan
resimlerde starın logosu bile geçmiyor..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.