[email protected] Doğrumu :(

• Kullanıcı EnesYesil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
hocam bu konuda analiz yapıyorum hangi günler saat kaç civarı telif alıyosunuz

hocam bitane dandik ölmüş kanala tüm dizilerden 10 ar dakikalık bölüm koy sonra çayını al bekle :DDD telif bombardımanı yaşarsın zaten. en güzel analiz bu :DDD

hocam bitane dandik ölmüş kanala tüm dizilerden 10 ar dakikalık bölüm koy sonra çayını al bekle :DDD telif bombardımanı yaşarsın zaten. en güzel analiz bu :DDD

güzel yöntem hocam ama biz bunca olumsuzluklara rağmen ekmeğimizi kazanmaya çabalıyoruz :)

Telif % 100 gerçek star tv yi arayın mail adresini verin size ne olduğunu tek tek anlatsınlar..

Şahsen ben yaptım aldım azımın payını :)

Ayrıca telifler genelde stardan mesai saatlerinde geliyor ..

Sonra diyorlar koskoca firma gmail kullanır mı, demek ki kullanılıyormuş.

gerçek deniyor ama star tv'nin dediğiniz gibi gmail kullanması çok amatörce ve komik..Ayrıca ısıl tv de neyin nesi oluyo .... mail adresi bile uyduruktan amatörce yazılmış. Yani gerçek olsa bile hiç gerçekçi durmuyo :cool:

gerçek deniyor ama star tv'nin dediğiniz gibi gmail kullanması çok amatörce ve komik..Ayrıca ısıl tv de neyin nesi oluyo .... mail adresi bile uyduruktan amatörce yazılmış. Yani gerçek olsa bile hiç gerçekçi durmuyo :cool:

IŞIL TV star tv nin Resmi A.Ş adıdır bildiğiniz gibi bu firmalar anonim şirket olmak zorunda
gmail olayına gelince firma içerik koruma haklarını resmi reklam ajansına devretmiş ve o ajansta bu firmanın işlerini yürüten personeller var arayınca bu bilgiler size veriliyor zaten :)

biraz önce bende telif yedim kanal oturmaya başladı iyi güzel dedik indirdiler aşağı

biraz önce bende telif yedim kanal oturmaya başladı iyi güzel dedik indirdiler aşağı

star tv yi ara sizin böyle bir mail adresiniz var mı diye sor. iyice emin olduktan sonra karşı bildirim göndereceksin. karşı bildirim göndermek için bazı ince noktalar var. o seviyeye geldikten sonra bana pm atın yardımcı olurum.

bende çok telif yedim kanallarımı mahvettiler allahtan başka bir kategori buldum kendime ve çok hızlı toparladım durumu.Dizi işi yapılmaz artık tüm kanallar işe uyanıyor :SS:

Vay bee :D bu konuyu açtığımda ne iyi para kazanıyodum :D

telif yedikten sonra star tv'e bu mail adresi size mi ait diye mesaj atmıştım bugün evet diye cevap atmışlar

Bugün bende kendi özgün videoma ve kanala ait bir fragmana telif yedim
Daha önce bu maile geri bildirimde bulunan oldumu ?

Son düzenleme:
Özgün videona bu maille telif geldiğine eminmisin ?

evet özgün videomdu,dizinin resimlerini googleden toplayarak yaptığım bir slayt videoya geldi hiç bir açıklamaya yok direk telif yollamış içeriğine bakmadan

resimlerde starın logosu bile geçmiyor..

evet özgün videomdu,dizinin resimlerini googleden toplayarak yaptığım bir slayt videoya geldi hiç bir açıklamaya yok direk telif yollamış içeriğine bakmadan

resimlerde starın logosu bile geçmiyor..

Hocam bunda acıma yok yeterki starda yayınlansın para kazanıyosa video direk çakıyor af yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri