İntikam !!

• Kullanıcı jakabvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konuyla ilgili bazı arkadşlar sitemde bulunmuş,şunu söyleyeyim nisan 2014 te adsense banlarında dolayı 6 hanemi bloke etti google..
ha yinede çok şükür diyorum..ama o verdiğim emekler ,uykusuz gecelerde hayatımdan gitti yani!!!
haram zıkkım olsun eğer varsa hakkım diyorum..
1 kerede 6 haneyi almadan bana karada ölüm yok ALLAHın izniyle !!!

Onlar için 1 kişi 5 kişi farketmez ha 1 kişi tek başına o kadar kazanmış ha 10 kişi o kadar kazanmış :) kazanan her zaman google dır kuralları koyan yöneten kim ise her zaman kazanan odur

Onu bırakta bukadar insan 5 haneli nasıl kazanıcak sen onu söyle :D

bence sayfa to su ve tbsi yüksek içerikleri çek bol bol ama 6 haneliyi öder miki
öderse yt kahramanı olursun

siz bana 4 haneli taktik verin ben size 6 haneli vereceğim

Son düzenleme:
ayda 500 kanal Bin video ortak arıyorsan başlıyalım abi :D :D

edit: bu net tutar tabi ki youtube to youtube olmaması lazım ki günlük değil ömürlük olsun ;)

az kanal çok adsense hocam
10 adsense 10 kanal iyidir.
yada 5 adsense 10 kanal..

konuyla ilgili bazı arkadşlar sitemde bulunmuş,şunu söyleyeyim nisan 2014 te adsense banlarında dolayı 6 hanemi bloke etti google..
ha yinede çok şükür diyorum..ama o verdiğim emekler ,uykusuz gecelerde hayatımdan gitti yani!!!
haram zıkkım olsun eğer varsa hakkım diyorum..
1 kerede 6 haneyi almadan bana karada ölüm yok ALLAHın izniyle !!!

moskovada allah dedinya sevabın büyük... neyse şaka bi yana kolay gelsin. yolun açık olsun.

1 Adsenseden en yüksek 5 hane derken bende gördüm 5 haneyide, bir 5 hane var 15k bir 5 hane var 30k ve üstü geçen bir arkadaş adsenseden tek seferde 24k sından bahsediyordu, konuyu dağıtmamakla beraber bunu sorayım hani derlerya hep 10k da bırakın sonra başka adsenseye geçin diye tek seferde tek adsenseden en yüksek kaç k aldında adsensene birşey olmadı ? [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION]

Hocam 6 haneli kazanmak için o kadar kazanan kişileri yazmaya teşvik etmek amaçlı siz 5 haneli kazancı hangi yöntemle kazandığınızı açıklayabilirsiz bence bu hem forum için güzel olur hemde 6 haneli kazananların cevap vermesi için bir başlangıç :)

Ben 1 yıl önce bu işe başladım hiç uğraşmadan tek 2 bin lira kazandım 10günde yanlışlıka bu yanlışlık bana ders oldu ara vermiştim eğer başlarsam benım hedefımde 5-6 hanedir :D

1 Adsenseden en yüksek 5 hane derken bende gördüm 5 haneyide, bir 5 hane var 15k bir 5 hane var 30k ve üstü geçen bir arkadaş adsenseden tek seferde 24k sından bahsediyordu, konuyu dağıtmamakla beraber bunu sorayım hani derlerya hep 10k da bırakın sonra başka adsenseye geçin diye tek seferde tek adsenseden en yüksek kaç k aldında adsensene birşey olmadı ? [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION]

1 adsenseden 33k aldım birşey olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri