Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gümrükte sokamazsın belli sınırı vardır sanırım. En azından AB Ülkelerinden sokarken sınır var.
15 bin dolar sınırı var hocam altın için,yani en fazla 15 bin dolarlık altın getirebilirsiniz
gerçi altınla sıradan bi eşya da aynı mantıkta kabul görüyodur. nasıl ki yurtdışından bin dolara 20 tane telefon alıp burada 10k dan okutamıyosun. muhtemelen o hesap bu da.
---------- Spam Engelliyici 12:27 ---------- Önceki Mesaj 12:23 ----------
nerenin kuruna göre? hangi ülkenin? burada 15 bin dolarla 10x altın alıyorsan iran'da 15x alırsın. yani 15 bin dolarlık altını iranda alıp gelmek istediğin zaman burada elindeki altının değeri 20k $ eder atıyorum. kur hangi ülkeye göre belirleniyor?
gerçi nerede belirlendiği de önemsiz. her halükarda o 15k dolar limiti sana kâr sağlar. kendi ülke değerine göre 15k lık aldığını varsay. burada 8 birim alabiliyorken orada 13 birim alır sokarsın yine. yahut oradan aldığın yine buradaki kura göre hesaplanıyor denilirse. burada 15k ile 8 birim alacağına orada 4 birim alırsın bu da gümrükte 15k ya denk geliyodur atıyorum, 4 birim için yaptığın atıyorum 8k dolar ödemesi sonrası 7k dolar cebinde kalır.
18 ayardır hocam o. Türkiye'deki güncel fiyatı 217TL
kripto borsalarında arbitraj denilen olaylarla kur farklarından büyük kârlar sağlayanlar oluyor. altında da aynı mantık geçerli olabiliyodur belki diye sordum. sakin olun dışarı 2 ekmek için çıkmaya üşeniyorum ben iran'a mı gitcem lol.
Düşünmeye üşenmeyen yapmaya üşenmezüstüne zahmet edip konusunu açmışsın
![]()
boş çene çalma zevzek. git ihbar et madem 3 iq.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.