İrlandalı turist tüm esnafı dövdü!

[MENTION=15186]nefel[/MENTION]

irlanda basınında da türklere türkiye ye bi ton küfür yağacak o zaman ödeşicez :\

gavura vurur gibi vurmuşlar ama karşılığını almışlar :)

rezil ülke ya sopa ile köpeğe vurur gibi vuruyor vurmayı bilmiyor hele sopasız düşünemiyorum çok rezil insanlar. gücün yetmiyorsa eyv çekip sarılcaksın. erkeklik sopa ile silah ile olmuyor. rezil insanlar

şimdi izledim de arkadaş ne kadar acımasız ınsan var ya adamı ortaya almıs 3u sopayla ıskemıyle tabureyle vuruyorlar yazık ya

Acımadan hepsinin dişini kırsaydı keşke ibret olsun böylesine, ne kadar rezil bi durum be ben utandım bilgisayar başında. Cahillik almış başını gidiyor

Son düzenleme:
İstanbulun anasını bellediler. Medeniyetsiz hayvanlar. Keşke biraz daha dayak yeselermiş ama dayak yemeğe bile kıçları yok. Bu kekolar türk filan değil arap kırması maymunlar. Tiplerindne belli oluyor zaten.

[MENTION=9003]IKadavra[/MENTION]

Kürt olduklarını nereden biliyorsunda ...böyle boş boş konuşuyorsun ...bir halkı böyle karalamak bu kadar mı kolay geliyor size....herşeyden önce insan olmayı bir öğrenin ...hiçbirşeyin Kürdü Türkü yok....adamlık vardır....adam olmak vardır ....

turist az bile yapmış hepsinin ağzını gözünü patlatsa yeridir.

---------- Spam Engelliyici 20:56 ---------- Önceki Mesaj 20:56 ----------

o dolaplar bazen sıkışıyor hocam açılmıyor ve dolabın dengesi yok gibi görünüyor video da

yok ya adam tek çekişte öküz gibi çekmiş hepsi düşmüş yere başka türlü imkansız öyle olması.

aksaray esnafinin haline yazik. bir kisiye 20 kisi girmek hangi vicdanda var. Kaldiki savunmasiz bir adama sopayla canice vuruyor. Elde bu goruntuler varken bu kisilerin bu canilikle herhnagi bir yaptirima maruz kalmamasi da ulke gercegi.

Ülke olarak ne kadar anlayışsız bir toplum olduk çıktık. Cok mu zor o suları toplamak. Afiyet olsun bizimkilere. İnsanlık kalmamış.

Adama helal olsun ne diyeyim.Sandalye ile vuranmı desem sopayla vuranımı desem adam bir türlü düşmemiş helal olsun valla.Bizimkilerse anca lafda delikanlı zaten.İcraate gelince işte böyle bir kişiye 20 kişi dalarlar.Millet bilek olmayınca g*te güveniyor ne yaparsın. .s .s

Olayı Aksaray'a yıkmaya gerek yok Alanyada bile belindedi silahı göstere göstere kulübe giden sonra da hayvan gibi yan masadaki turist kıza laf atıp salça olan tipler var..Bunu mecazen söylemiyorum bizzat dibimde gerçekleşti olay..Terör olayları + bu muhabbetler turizmi fena etkiliyor..Örnek olarak bu sezon Antalyaya gelen turist sayısı geçen senenin yarısı..

Turizm açısından 2 büyük şehrimiz var Antalya ve İstanbul..Bunlarda böyleleri yüzünden zamanla bitecek..

Ülkeye tursit gelecek diye herseye sesiz kalamayiz. Helal olsun esnafa. Gördügüm dayanisma beni mutlu etti.

Olayın başı eksik sanki, daha öncede yapmıştır bu turist adam ki esnaf çileden çıkmış belli.Yoksa hangi esnaf şişe düştü diye koşa koşa sopayla kapıya çıkıyor ?

Ülkeye tursit gelecek diye herseye sesiz kalamayiz. Helal olsun esnafa. Gördügüm dayanisma beni mutlu etti.

Dayanışma dediğin 1 kişiye b*ktan bir sebeple 20 kişinin dalması mıdır ? hemde ellerinde sopayla sandalyeyle asıl helal olsun irlandalıya koçum benim nasıl yıkmış az bile yapmış keşke az daha dövseydi.Esnafın yediği dayakta beni mutlu etti ne yalan söyliyim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri