İş tanımını nasıl yapıyorsunu ?

• Kullanıcı t4dream
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Google Reklamlarını yayınlıyorum diyodum geçen yıl arkadaşlar arasında konuşulmuş sanırım bi arkadas geldi dedi özkan sen Google'da çalışıyomuşşsun olum nasıl oldu o dedi gözünde büyütmüş iyice heycanlanmış :D sonra açıkladım biraz biraz zormuş dedi kapandı konu :D

çok önemli bi yaramıza değinmişsin hocam :D

ne söylesen ayrı dert.. özellikle gugılın ne olduğunu dahi bilmeyen bir akraba bir tanıdık sorduğunda :D

ben genelde ticaret diyorum.. pek fırsat vermiyorum ama üstelerlerse internet üstünden diyorum.. daha da deşerlerse reklam hizmeti diyorum kapatıyorum...

Beyler benım düşmanım çok son dört aydır bu işten geçiniyorum Düşmanlarım beni ma....l... gibi gibi yerlere şikayet ederlerse benım için sorun olurmu ?

Geçerse teşkil eder mi? Ederse nasıl eder?
Banka hesaplarını kontrol ederken ticari işlemleri inceliyor, bizzat bir bankacı ile görüşmüştüm hesap açımında , 22 bin TL ye kadar denetim içinde olmuyormuş 22 bin TL den sonra bir ay içinde yatan meblağ nereden gelirse gelsin nasıl ticaret yapılırsa yapılsın denetime takılıyormuş ve üzerinden v.rgi alınıyormuş,aylık 22 bin TL yi geçmeyin tek banka hesabında.

samimi olduklarıma kısaca video yüklüyorum video da reklam çıkıyor başkaları izledikçe kazanıyorum diyorum basitce fazla detaya girmeye gerek yok. samimi olmadıklarıma da karı gibi evde oturuyorum diyorum :cool: sonra içlerinden tek tek adam olanları ayırıp kardeş listeme yazıyorum :D ;)

Banka hesaplarını kontrol ederken ticari işlemleri inceliyor, bizzat bir bankacı ile görüşmüştüm hesap açımında , 22 bin TL ye kadar denetim içinde olmuyormuş 22 bin TL den sonra bir ay içinde yatan meblağ nereden gelirse gelsin nasıl ticaret yapılırsa yapılsın denetime takılıyormuş ve üzerinden v.rgi alınıyormuş,aylık 22 bin TL yi geçmeyin tek banka hesabında.

bende geçen ay sordum dedim böyle böyle şu kadar aylık gelir olsa bu kontrol ediliyormu ? dedim hayır öyle bişey yok dedi

Değerli youtuber yoldaşlarım biri size yaptığınız işi sorduğunda nasıl tanımlıyorsunuz ? Ben bazen youtube video yükleme işi diyorum bazen youtuber diyorum siz nasıl tanıyorsunuz ?v:cool:

yoldas,internette reklam pazarliyorum diyorum,;):D,yoldas
Ekli dosyayı görüntüle 563

kahrolsun patron düzeni,yasasin youtuber kardesligi

Son düzenleme:
bu işe ilk girdiğimde 2 arkadaşa anlatmıştım olayı 1i bana seni kazıklıyorlar falan dedi, diğeri biraz inandı sonra heves etti bir kaç kanal açtı,kanallar 1 hafta dayanmadı oda kolpa diyip işi bıraktı

bende geçen ay sordum dedim böyle böyle şu kadar aylık gelir olsa bu kontrol ediliyormu ? dedim hayır öyle bişey yok dedi
Prosedür gereği sana öyle demişler bu gibi bilgiler devlet denetimi ile bankalar arasında olur gizlidir, benim samimi olduğum bir bankacı arkadaşımla görüşmüştüm..

karanlık işler yapiyorum boşver diyorum susuyolar :D

ben web sitesine reklam koyup para kazanıyorum diyorum. yoksa youtube a video yüklüyom diyince basit kaçıyo. sitenin bakkalı dahi şu işi öğretsene bana demeye başladı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri