- Web sitesi
- www.seqununseyahatnamesi.com
Youtube'da ustayım her an işçi olabilirim diyorum 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beyler benım düşmanım çok son dört aydır bu işten geçiniyorum Düşmanlarım beni ma....l... gibi gibi yerlere şikayet ederlerse benım için sorun olurmu ?
Bir banka için aylık kazancın 22 bin TL yi geçmiyorsa sorun teşkil etmez..Beyler benım düşmanım çok son dört aydır bu işten geçiniyorum Düşmanlarım beni ma....l... gibi gibi yerlere şikayet ederlerse benım için sorun olurmu ?
Ben sonuçta mal alıp satmıyorum youtuber olarak risk varmıdır sizce?olur bu konu değil ama ticaret konusunda şikayetten sonra bazı şeyler oldu akrabamda
Bir banka için aylık kazancın 22 bin TL yi geçmiyorsa sorun teşkil etmez..
Ben sonuçta mal alıp satmıyorum youtuber olarak risk varmıdır sizce?
Bir banka için aylık kazancın 22 bin TL yi geçmiyorsa sorun teşkil etmez..
Banka hesaplarını kontrol ederken ticari işlemleri inceliyor, bizzat bir bankacı ile görüşmüştüm hesap açımında , 22 bin TL ye kadar denetim içinde olmuyormuş 22 bin TL den sonra bir ay içinde yatan meblağ nereden gelirse gelsin nasıl ticaret yapılırsa yapılsın denetime takılıyormuş ve üzerinden v.rgi alınıyormuş,aylık 22 bin TL yi geçmeyin tek banka hesabında.Geçerse teşkil eder mi? Ederse nasıl eder?
Banka hesaplarını kontrol ederken ticari işlemleri inceliyor, bizzat bir bankacı ile görüşmüştüm hesap açımında , 22 bin TL ye kadar denetim içinde olmuyormuş 22 bin TL den sonra bir ay içinde yatan meblağ nereden gelirse gelsin nasıl ticaret yapılırsa yapılsın denetime takılıyormuş ve üzerinden v.rgi alınıyormuş,aylık 22 bin TL yi geçmeyin tek banka hesabında.
Değerli youtuber yoldaşlarım biri size yaptığınız işi sorduğunda nasıl tanımlıyorsunuz ? Ben bazen youtube video yükleme işi diyorum bazen youtuber diyorum siz nasıl tanıyorsunuz ?v![]()
Prosedür gereği sana öyle demişler bu gibi bilgiler devlet denetimi ile bankalar arasında olur gizlidir, benim samimi olduğum bir bankacı arkadaşımla görüşmüştüm..bende geçen ay sordum dedim böyle böyle şu kadar aylık gelir olsa bu kontrol ediliyormu ? dedim hayır öyle bişey yok dedi
Prosedür gereği sana öyle demişler bu gibi bilgiler devlet denetimi ile bankalar arasında olur gizlidir, benim samimi olduğum bir bankacı arkadaşımla görüşmüştüm..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.