ışıkları yine söndürdüler!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir yolu yöntemi olması lazım yav bilinen yöntemlerde işe yaramıyor artık. Kalkıpda şimdi 2-3 günlük videoyu yeniden yuklemek bu kadar hit getirmez. Off çok zor uyuz eden bir durum :o

özel yap izlemesin kimse dolardan çıkar muhtemelen ışıklar yanınca doların kırmızıya dönüşecektir silmek zorunda kalacaksın zaten az mantık dostum :D:D

özel yap izlemesin kimse dolardan çıkar muhtemelen ışıklar yanınca doların kırmızıya dönüşecektir silmek zorunda kalacaksın zaten az mantık dostum :D:D

özel yaptım şuan $ inceleniyor durumunda ? genel sorun düzelince dolar kırmızı olur sonra özeli iptal edince direk $yeşil mi olur diyorsun ? :)

Eyvah.. Eyvah..

r1666.png

Neşet Ertaş - Karadır Bu Bahtım Kara - YouTube

Videoyu yükleyip ışık yanana kadar özelde beklet hocam videoyu, güncel değilse.

Videoyu yükleyip ışık yanana kadar özelde beklet hocam videoyu, güncel değilse.

Bugün 3.gün Özele aldım şuan para kazanmayı aktif mi edeyim pasif mi kalsın ?

kardeşim para kazanmayı kapat aksi halde aniden kırmızı ünlem işareti gelebilir 31 temmuz sahurda yüklediğim videolar kırmızı ünlem geldi genede sen bilirsin tabi

Ben ölmeyeyim kim ölsün bu nedir ya :) Özele alıp para kazanmayı pasif mi edeyim ?

Bugün 3.gün Özele aldım şuan para kazanmayı aktif mi edeyim pasif mi kalsın ?

Ben ölmeyeyim kim ölsün bu nedir ya :) Özele alıp para kazanmayı pasif mi edeyim ?

yok yok sadece videonun para kazanması kapat özele alırsan youtube indexlemesinden çıkar bidaha açtığında zor izlenim alırsın para kazanma düzelince aç

yok yok sadece videonun para kazanması kapat özele alırsan youtube indexlemesinden çıkar bidaha açtığında zor izlenim alırsın para kazanma düzelince aç

özele almadım para kazanmayı pasif ettim bakalım, düzeldiğini nerden anlıcaz denemelik bi tane videoyu aktif mi yapsam para kazanmasını :)

Bu aksaklıklar çok iyi bir ders verdi sadece youtube a güvenmemek lazım ek başka kazanç yolları da bulmak şart

nerdeyse 24 saat olacak hala yanmadı 15 video yüklemiştim

Partnerlik şuan için pişmanlık. Awesomeness var en çabuk veren dashboard yok sayımlar yok izlenime düşün ücret vs.

Dün gece attığım videolar yawaş yawaş yanmaya başlamış 400 videonun 30-40 tanesi yanmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri