Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şimdi bende kpss için gitiğim dersane fetöcü cıktı daha 2 hafta dersaneye gitmeden devlet dersaneye el koyarak kapattı...olan bana ve parama oldu şimdi yarın cıkarsa birisi sen bu dersaneye gittin fetöcüsün deseler hiç şaşmam kimin ne etiği ve ne yaptığı belli değil..
Fetöcü Değilsen neden bu korku panik düşünce ? Bende gittim Zaman'ında bana niye birşey olmuyor ?
Sen önceden gitmişsin...benimki daha yeni.Devlet yaptığı hiç doğru değil madem onları ekonomi akışını durduracak bizi niye mağdur eti.amacımız eğitim almaktı ama işte kim kimi vurmak için caba içinde...
Sen önceden gitmişsin...benimki daha yeni.Devlet yaptığı hiç doğru değil madem onları ekonomi akışını durduracak bizi niye mağdur eti.amacımız eğitim almaktı ama işte kim kimi vurmak için caba içinde...
Siyaset yapın zaten başka birşeye basmaz sizdeki.boşverin okumayı falan bu zihniyetle.konu siyaset değilken çekmezseniz olmaz siyasete..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.