İsimTescil in sahibi tutuklanmış

İnşallah firmada bulunan domainlerde sorun cıkmaz bütün domainlerim bu firmada:o

Tozlu, isimtescil internet dünyasınada sıra geldi :D

şimdi bende kpss için gitiğim dersane fetöcü cıktı daha 2 hafta dersaneye gitmeden devlet dersaneye el koyarak kapattı...olan bana ve parama oldu şimdi yarın cıkarsa birisi sen bu dersaneye gittin fetöcüsün deseler hiç şaşmam kimin ne etiği ve ne yaptığı belli değil..

şimdi bende kpss için gitiğim dersane fetöcü cıktı daha 2 hafta dersaneye gitmeden devlet dersaneye el koyarak kapattı...olan bana ve parama oldu şimdi yarın cıkarsa birisi sen bu dersaneye gittin fetöcüsün deseler hiç şaşmam kimin ne etiği ve ne yaptığı belli değil..

Fetöcü Değilsen neden bu korku panik düşünce ? Bende gittim Zaman'ında bana niye birşey olmuyor ?

Godaddy kullanıyorum sıkıntı yok :D herkezmi fetocu anlamadımki

Fetöcü Değilsen neden bu korku panik düşünce ? Bende gittim Zaman'ında bana niye birşey olmuyor ?

Sen önceden gitmişsin...benimki daha yeni.Devlet yaptığı hiç doğru değil madem onları ekonomi akışını durduracak bizi niye mağdur eti.amacımız eğitim almaktı ama işte kim kimi vurmak için caba içinde...

Emin olun Fetö sizlerden çok çok akıllı heryere sızmışlar adamlar pierra cardini bile ele geçirmiş siz yok artık diyorsunuz var artık var.. Allah fetö itlerinden bizi uzak eylesin

Sen önceden gitmişsin...benimki daha yeni.Devlet yaptığı hiç doğru değil madem onları ekonomi akışını durduracak bizi niye mağdur eti.amacımız eğitim almaktı ama işte kim kimi vurmak için caba içinde...

Siyaset yapın zaten başka birşeye basmaz sizdeki.boşverin okumayı falan bu zihniyetle.konu siyaset değilken çekmezseniz olmaz siyasete..

izlesene adından dolayı bani dava açmakla tehdit etmişti 2008 yılında. hiç üzülmedim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri