işkur youtuber yetiştirecek

Tek soru! Neden yeni insanların youtuber olarak yt girmesini istemiyorsunuz? Bunun cevabını gerçekten merak ediyorum.

Hocam saten Youtube Tr de diğer ülkelere göre çok fazla Youtuber var bu adamları yetiştirseler ne olcak ? neyin eğitimini vericekler ?

Bu kursa gidiceklerin vaktine yazık burda en fazla öğrenicekleri şeyler FaceCam nasıl ayarlanır Video düzenlemesi hangi program ile yapılır. Küçük resim nasıl yapılır. Bunlar saten intertte eğitimi videoları olan şeyler.

Birde kullanıcakları programları satın alıcaklar mı ? buraya hiç girmiyorum

Yani şu forum bı tips için bı kaç bin veriyor. Bı affedersiniz b.ktan e-book için sıraya giriyorsunuz bedava Google sertifikalı elemanlardan eğitim diyorlar.demediginizi bırakıyorsunuz .şu kadarını söylüyorum bu kafa ile eğer siz bile para kazanabiliyorsaniz herkese yeter daha bu youtube

Hocam saten Youtube Tr de diğer ülkelere göre çok fazla Youtuber var bu adamları yetiştirseler ne olcak ? neyin eğitimini vericekler ?

Bu kursa gidiceklerin vaktine yazık burda en fazla öğrenicekleri şeyler FaceCam nasıl ayarlanır Video düzenlemesi hangi program ile yapılır. Küçük resim nasıl yapılır. Bunlar saten intertte eğitimi videoları olan şeyler.

Birde kullanıcakları programları satın alıcaklar mı ? buraya hiç girmiyorum

O zaman hocam; İnternette bir sürü yazılım eğitimi setleri var. Neden bunca insan bunun okuluna veya kursuna gidiyor?

Yt de video çekmek facecam nasıl ayarlamaktan ibaret değilki. İnsanlara hitap şeklinden tutun dikkat çekecek içeriğe kadar tüm eğitimler verilir.

Nerde çokluk orada b.... çok net Bu işe ne kadar çok kişi başlarsa bizim işimiz o kadar zorlaşır gelirimiz azalır Zaten bazı kategorılerı bazı kişiler ülkeler sahıplenmıs onların kategorısınde barındırmıyorlar Alakasız olacak ama örnek olur diye yazıyorum Bana emar çekimi için gece 22:00ye randevu verdıler 25yıldır Bursa da yasıyorum ilk defa gece randevu verdıler Hadi benim arabam var ya arabası olmayan ne yapacak geceleyın Her taraf it kopuk balıcı kaynıyor Bunun sebebi ise zaten nufus olarak kalaba hastaneler tıklım tıklım birde suriyelilerin hepsi gelince boyle oluyor Konuya dönecek olursak iyi tarafından bakar isem sevindiğim nokta bu kurs sayesınde bizim vatandaşımızda kazanacak

eğer doğruysa devletin durumu vahim. şirket yönetiliyor sanki. yakında tüm resmi kurum sitelerine adsense reklamları da ekleyebilirler.:D

Son düzenleme:
İşin incelikleri bata çıka öğreniliyor. Ortalama 2 yıldır uğraşıyorum şimdi her konuda tam randımanlı başlayacağım diyebiliyorum. Kurs versinler iyi güzel tabii ama internetle baş başa kalmadıkça bu işin derinliklerine girilmez.

Tek soru! Neden yeni insanların youtuber olarak yt girmesini istemiyorsunuz? Bunun cevabını gerçekten merak ediyorum.

Çok güzel bir soru :)

Özgün video diyerek hep aynı videolar taklit edildiği için sözde spam yapmıyorlar gibi gözüksede biri bişey çıkarıyor aynı video bütün youtuberlar yapıyor bana göre buda spam sayılır yani webcam de kendi görüntüsünü koyunca spam olmuyormu :D sonra çıkıp vay izlenmem düştü vay kanalım kötüye gidiyor vay youtube bırakıyorum gibi saçma sapan şeyler diyorlar. Daha beter olsunlar milletin videosunun aynısını yapıp üzerine bir webcam görüntüsü koyup milyon izlenen kanallara uyuz oluyorum bu özgünlük değildir. Nasıl youtube bizi spamcı olarak sayıyorsa onlarıda saymalı vede bu konuda güncellemeler yaparak izlenmelerini çok güzel düşürüyor kısacası pazara kadar değil mezara kadar I LOVE YOUTUBE :cool:

Benim gibi eski üye olduğunuz için sizinde bilmeniz lazım.
Bu forumda özgün çalışana laf edilir.
Bu forumda emek verip bir şeyler yapan özgün youtubere laf edilir...
Kısacası bir şeyler yapıp başaran ya da başarma isteğinde olanlara laf edilir.
Psikoloji dersi aldığım için az çok bu kişiler kendi başaramadıkları şeyleri savunma mekanizmalarıyla kendilerini bilinç altında savunuyorlar

Türkçesi: Ben bir şeyler yapamam ,insanlar karşısında konuşamam,özgüven eksikliğim var en iyisi gidip başkalarının emeklerine laf soyliyeyim

Çok fazla ciddiye almamak gerek böyle yorumları ve kişileri

Son düzenleme:
Demişsiniz kim eğitim verecek diye.bu işin sırrını mantığını bilen.teknik direktör olmak için illa top mu oynamak lazım ? Kendi ülkenizin vatandaşı yetişecek ya, ya çekememezlik ya kıskançlık.birşey yapmaya çalışacak ya devlet daima muhalefet olup kötü yaklaşın.bi siz mi mükemmelsiniz şu Evren'de anlayamıyorum.açılsın kurs başlansın ne düzeyde olduğu görülsün iş bereye gidiyor bakılsın boş yorumlarınızı o zamana saklayın.burada iki kelimeyi bir araya zor getiren adamlar kazanıyorsa ufacık bir eğitimle gençlerimiz çok güzel yerlere gelebilir

Teknolojik Devinim olur. Gayet güzel bir icraat. En basiti spama başlamadan önce online ile alakam yoktu. Sonra bir baktım buralar derya deniz. Reelde yapacağınız çok az işle günde 1k gibi bir gelir elde edebilirsin. Ama onlineda çok rahat yapabileceğin sürüyle iş var.Ben yanlış bölüm okudum mesela kardeşimi kesinlikle bu sektöre yönelik bir bölümde okutucam.

Sömürmedikleri bir burası kalmıştı tamam buda oldu hayırlı olsun :D

Yeni bi iş kolu olduğunu tescillemişler o zaman :)

ergen ergen sevgilime ayrılma şakası (gerçekten ayrıldı) gibi saçma şakaları anasayfa ve trendlerde görmekten bıktım kurgucuların büyülü cinli minli yere gidip abidik gubidik sesler çıkartıp montaj yaparak kandırmalarından bıktık abi .. :) trendlerde anasayfamda bu videoları görmekten bıktım :) girmesinler bu işe

Çok güzel bir soru :)

Özgün video diyerek hep aynı videolar taklit edildiği için sözde spam yapmıyorlar gibi gözüksede biri bişey çıkarıyor aynı video bütün youtuberlar yapıyor bana göre buda spam sayılır yani webcam de kendi görüntüsünü koyunca spam olmuyormu :D sonra çıkıp vay izlenmem düştü vay kanalım kötüye gidiyor vay youtube bırakıyorum gibi saçma sapan şeyler diyorlar. Daha beter olsunlar milletin videosunun aynısını yapıp üzerine bir webcam görüntüsü koyup milyon izlenen kanallara uyuz oluyorum bu özgünlük değildir. Nasıl youtube bizi spamcı olarak sayıyorsa onlarıda saymalı vede bu konuda güncellemeler yaparak izlenmelerini çok güzel düşürüyor kısacası pazara kadar değil mezara kadar I LOVE YOUTUBE :cool:

ergen ergen sevgilime ayrılma şakası (gerçekten ayrıldı) gibi saçma şakaları anasayfa ve trendlerde görmekten bıktım kurgucuların büyülü cinli minli yere gidip abidik gubidik sesler çıkartıp montaj yaparak kandırmalarından bıktık abi .. :) trendlerde anasayfamda bu videoları görmekten bıktım :) girmesinler bu işe

Sizce bunların hepsi eğitimsizlikten olmuyor mu? Hepimizin ortak sorunu saçma salak içerik üretilmesi ve bunların trende girmesidir. Eğer o eğitimde gidin sevgiliden ayrılma veya mezarlıkta 1 gece geçirme gibi saçma videolar yapın densin ben yt yi anında bırakırım. Ayrıca bunun eğitimini yanılmıyorsan Devlet değil Google verecek. Eğer devlet kurumu verse açıkçası pek umudum olmazdı ama eğitimi veren bu işte ciddi anlamda başarılı olan bir google verecek.

Engelle bu kadar basit . Televizyonda da bir ton saçma sapan bir şey var , o programlara karşı nasıl davranıyorsan burada da aynısını yapabilirsin . Ayrıca yarın bu işe başlayacak adamın saçma sapan şey yapacağını nereden biliyorsun . Belki dünya çapında ses getirecek bir iş yapacak.

Geçen trende giren videolardan birisnde çok çirkin bir başlık vardı. Kanal sahibi utanmaz bu başlığı huy edinmiş. "Pis temizlikçi" "Hırsız temizlikçi" diye ırkçı salak başlık atan arkadaş bu forumda üye. Para için bu kadar da düşmeyin.

Konuya gelirsek eğitimli youtuber iyi olur. En azından böyle salaklar piyasadan silinir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri