İslam Ordusu'nun tatbikatından görüntüler

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JiTeM

Kayıtlı Üye
Suudi Arabistan'da 3 haftalık askeri tatbikatı tamamlayan İslam Ordusu ilk kez görüntülendi.

Tatbikat alanı girişinde asılı pankartta ise "Bu ordu ne diye sorarsanız, bu Muhammed ordusudur" yazıyor.

HİLAL ARMASININ İÇİNDE ALLAH LAFZI

İslam Ordusu'nun kıyafetleri dikkat çekti. Kıyafetlerdeki hilal şeklindeki armanın içinde 'Allah' lafzı bulunurken altında ise 'Hasbinallah' yazıyor.

Suudi Arabistan'ın Ra'du'ş Şimal (Kuzeyin Gök Gürültüsü) ismiyle düzenlediği askeri tatbikat, Kral Selman bin Abdülaziz Al Suud ve diğer ülke yetkililerinin katılımıyla sona erdi. Tatbikat 3 haftada sona erdi.

https://www.youtube.com/watch?v=vokqKjoGT0w

islam-ordusu_7672.jpg

islam-ordusu_6911.jpg

Son düzenleme:
Şimdi birileri gelip ilkokul tarih bilgisi ile araplar arkadan vurdu falan yazacak.

tüylerim diken diken oluyor şöyle arkadaki muzige şu endama bak adam be bunlar !
allah müslümanları korusun ve güç versin.

Katılacaksak Müslüman kardeşlerimiz ile bir birliğe katılalım İNŞALLAH bu birliğin lider ülkesi oluruz.Müslüman olmayanlar ile iş yapılmaz savaş durumunda Amerika , Almanya bunlar bize yardım mı edecek tabiki'de etmeyecek.

Son düzenleme:
Tarih tekerrür ediyor. Sen ümmetim ümmetim de arap burjuvazisi gitsin ingilizlerin kucağına otursun. Bu gün tıpkı ABD'nin kucağında oldukları gibi. Tarihi tekrar bir yandan izlemek keyif verici bir yandan üzücü.

ya ben şeye bozuldum biraz yemin eden askerler arasında pkk yemini gibi yemin edenler var ıraklı sanırım onlar

-------------------------------
---------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------
----------------------------
Yazdım yazdım geri sildim

Özetle;
Bir ordunun İslam ordusu olması için o Allah lafzının armalarda değil yüreklerde olması lazım.
Ellerini kolunu bağlayıp Mehdiyi bekleyen milletlerden ordu olmaz.

Amerakin kurdurduğu fake ordu.yarın bir gün israile dalarlar.o bahaneyle arabistanada girerler.Hizbullah ayağı gibi.hep aynı film...

Toplam envanter hakında bilgisi olan varmı 3m askeri güç varmışta uçak tank vs hakında bilgi bulamadım toplam

Amerikan uşağı bunlar.Obama ne derse bunlar ancak onu yapabilir.Sıkıysa karşı gelsinler.

üniversite tarih bilgisi ile söylüyorum ozaman araplar arkadan vurdu

Filistin cephesinde 4 7 ve 8. ordulardan biri diğerlerine haber vermeden geri çekilmiştir ve 2 ordunun malesef imha edilmesine neden olmuştur.
Komutanı kimdi dersiniz ;)

BUYRUN SAVUNMAYA GEÇİN.ÜNİVERSİTEDE BUNU ÖĞRETİYORLAR MI. TABİ Kİ HAYIR.

(KONUŞAN HAKİKATTİR)

TEK VE SON MESAJIMDIR.

Buraya çok şey yazardım da banlanirim gerek yok. Hep at gözlüğü ile baktığınız için anlamazsiniz. Biriyle iş yapmanız için dinî, ırkı, rengi fark etmez insan olsun yeter. Şu dünyada herkes nefsine hâkim olsa insan olsa hiçbir sıkıntı olmaz. Hadi eyvallah hepinize iyi forumlar :)

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Filistin cephesinde 4 7 ve 8. ordulardan biri diğerlerine haber vermeden geri çekilmiştir ve 2 ordunun malesef imha edilmesine neden olmuştur.
Komutanı kimdi dersiniz ;)

BUYRUN SAVUNMAYA GEÇİN.ÜNİVERSİTEDE BUNU ÖĞRETİYORLAR MI. TABİ Kİ HAYIR.

(KONUŞAN HAKİKATTİR)

TEK VE SON MESAJIMDIR.
kaynak engin bilgisi ile maraş dondurmacısı kadir mısıroğlu :D filistin bayrağının ne anlama geldiğini dahi bilmeyenler tarafından atatürkün eleştirilmesi ne acı. herkes eleştirilir hata yapabilir ama arapları savunmak için atatürkü eleştirmek..

Gene yazacaktım ama A.çülüler gene bişeyler uyduracaklar . Neyse.
Müslüman birliğinin oluşmasını izi verirlermi kafirler?

Allah dan bu kötü düşünce ve yazı yazanlara göre ülke yönetilmiyor :)

birşey daha söyliyimde insanlar bira düşünsün

ab vizeleri kaldırcak bunun sebebi sadece suriye mi yoksa islam ülkelerinin birleşmeye yavaş yavaş başlaması mı

Bana göre yönetim ABD'de, peki yönetimi ABD'de olan bir ordu nasıl olurda İslam ordusu olur? Süper güç ABD'dir ona karşı gelinmesi zor bence, inşallah düşündüğüm gibi değildir. Eğer gerçekten ortada ABD'den bağımsız bir ordu varsa Allah yollarını açık ve daim etsin.

Suriye Lübnan Mısır Cezayir bu gibi ülkeler bu haldeyken böyle şey imkansız olur. Suudi arabistan desen Abd den başka gözü görmüyor. Türkiye desen kendi içişlerinden kurtulamıyor(izin vermiyorlar). Nasıl olcak bu ordu işi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri