İşleme Girenler,Girmeyenler,Web Adsensesi,Youtube Adsensesi

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Adsenseler .

• YT Adsense İşleme Girdi

Oy: 39 10,1%
  • YT Adsense İşleme Girmedi

Oy: 322 83,0%
  • Web Adsense İşleme Girdi

Oy: 8 2,1%
  • Web Adsense İşleme Girmedi

Oy: 19 4,9%

• Kullanılan toplam oy
    388
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen yıl 15 mayıs sayısız kanal kapanması vakası olmuştu. Bu yılda yine mayıs ayı böyle bir sorunla karşı karşıyayız.
Şu durumda %90 lık kesim parasini alamamış durumda. Bence, büyük isleme girme hala başlamadı. Amerikada bugun resmi tatil olduğuna dair bilgi bulamadım.
Pazartesi işlemler baslayacak diye düşünüyorum.

Arkadaslar yanlışlıkla web adsense işleme girdi tıkladım oradaki tek kurabiye benim, web adsense alınmış yt kazanımlı devam eden adsense ve yt için alınmış adsense hesaplarim işleme girmedi ,bugün çok enteresan durumlarla karşı karşıyayız 20 Mayıs güncellemelerinin bu konuda bir etkisi var mı yoksa aksami beklememiz mi gerekli bilemiyorum aksami beklesek parası yataklar ne iş o zaman?Elimde yeni modemim yarından itibaren yüzlerce hesap bağlamaya devam yıkılmadik ayaktayiz google Türkiye. ..

En azından 100 kisiden 50'si isleme girse, diger kısmı pazartesi isleme girer derdim fakat %90 isleme girmeyince baska sıkıntı oldugu belli oluyor.

Beyler sakın olun salıya kadar hareket olmazsa o zaman hep beraber ağlarız

Arkadaşlar ödemeler irlandadan yapılıyor

siz işler abd den mi işliyor sanıyorsunuz...
İrlanda olduğunu bilmiyordum inşALLAH bu yüzden dir diyecem de oda sıkıntı
abd ile alakası ne hocam

Google+Youtube bir ABD şirketi olduğu için

---------- Spam Engelliyici 15:45 ---------- Önceki Mesaj 15:45 ----------

googleın tüm muhasebesi, para işleri İrlanda da

tamam vurmayın artık :D

bu kadar dert etmemek gerek geçen aylarda da geç girenler oldu ankete göre 16 kişinin işleme girmiş henüz :) tahminim gece 12 gibi işleme gircek hepsi

siz işler abd den mi işliyor sanıyorsunuz...

başkan sen de yanlış biliyorsun. ödemelerde google ireland yazıyo diye tüm adsenseyi irlandada yaptınız :) allah aşkına amerikan şirketinin işi ne irlandada. ödemeleri citibanktan google ireland şirketine aktarıyor paraları gönderimi o yapıyor. orda yani vergi indiriminde bi katekulli yapıyorlar. iş google irelanda gelmiş olsa hepimizin mailinde bir ödeme gönderdik yazardı.

Bencede henüz bişey söylemek için erken ama eğerki olurda hani google toplu kıyım yaparsa, yani bu işleme girmeyenlerin hesapları bidaha işleme girmezse, ve akabinde banlanmalar başlarsa ki genelde işleme girmeyenlerin hesapları banlanıyor,
Bu durumda tüm spam camiası quize yönelir, quiz dışında başka alternatif olmadığı için
bu da quizin kısa sürede çöp olmasına neden olabilir

Arkadaşlar işlememe girmeme sorunu genel bir sorun sadece Türkiye'de yok.Yurt dışında forumlara bakarsak oralarda bu sorun var.Ödemelerin Cuma gününe denk gelmesiyle alakalı olabilir.
Google adsense kullanıcısı 100 binlerce insan var tam rakamı bilmiyorum ama daha fazladır.O kadar kişiye zaten farkındaysanız aynı anda işleme girmiyor herkesin. [MENTION=13751]Mehmet Ali Ertunç[/MENTION] kardeşim hangi ay hatırlamıyorum.Cuma yada ödeme alıcaktık yada işleme girecekti.Cuma işleme girmişti az kişinin cumartesi günü işleme olmaya devam etti pazar günü işleme girenler oldu pazartesi bile oldu diye hatırlıyorum.Yani pazartesi salı ödeme almıştı millet.

Eğer salı günü gelir ödeme işleme girmese geceye kadar o zaman işte durumlar değişir.Şimdi gelipte bu kadar kullanıcının işleme girmemesi sonra yurt dışında aynı sorun cuma günü denk gelmiş v.s.Yani rahat olun şimdilik

sadece web olan işleme girdi parası yattı hatta yedim bile sadece yt olanlar ise işleme bile girmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri