İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
kavga edersin o kavgada eğer birinin karısının çoluğunu çocuğunu karıştırandan daha aşağılık herif yoktur. modlara davet ediyorum konuya

Ben sadece size söylemedim hocam ve hak yediniz demedim ne alaka bu konu sayesinde iyi post kastınız demek ayıptır sizde kasıorsunuz post biride gelmiş adamın çoluğunu çocuğunu ve karısını katıyor bu kadarda ayıp olmaz ama

bacısna anasına mı sövdüm.ben sadece utanacakarını belirttim.düşünsene senin ailenden birii o kadar karaktersizki.yedirebilirmiydin ? ben onlara üzüldüm açkçası olursa.neyse lafımı kime dediğimi biliyorum.Rabbim olursa onun ailesine eşine dostuna sabır versin.

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] sana değilde ben çocuklarına acıyorum.sana baba demeye utanırlar.eşin seni yanında kocam diye dolaştırmaya utanır.rabbim seni böyle yaratmış yapack birşey yok.
insanlar sen itakmadıkça takarcasına konuşmayı bırak olgunlaş abim

Rabbin senide ibret alınsın diye yaratmış onu ne yapalım?

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] sana değilde ben çocuklarına acıyorum.sana baba demeye utanırlar.eşin seni yanında kocam diye dolaştırmaya utanır.rabbim seni böyle yaratmış yapack birşey yok.
insanlar sen itakmadıkça takarcasına konuşmayı bırak olgunlaş abim

ayiptir ayip! Adamin karisini cocugunu neden karistiriyorsun.

Anasını bacısına sövseydin birde akıllıca düşün bakalım sana biri o kelimeleri kullansa ne yapardın? Ve söylesene [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] ın ne karaktersizliğini gördün söyle ifşa et o zaman fikrimizi tekrar düşünelim??

---------- Spam Engelliyici 04:22 ---------- Önceki Mesaj 04:22 ----------

Anasını bacısına sövseydin birde akıllıca düşün bakalım sana biri o kelimeleri kullansa ne yapardın? Ve söylesene [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] ın ne karaktersizliğini gördün söyle ifşa et o zaman fikrimizi tekrar düşünelim??

---------- Spam Engelliyici 04:22 ---------- Önceki Mesaj 04:22 ----------

aylar önce yaşanan tartışma.bi kere huylandım.düşüünürüm hocam.böyle güzel güzel söyle canımı ye.söylediğim söz için senden özür diliyorum.ağır kaçtı düşüncemi belirtmeliydim.ama senden diliyorum böyle tartışmaya soktuğum için :)

---------- Spam Engelliyici 04:25 ---------- Önceki Mesaj 04:24 ----------

bi mod gelsinde okusun bi

[MENTION=13641]kehanet55[/MENTION] aylar önce aldığın gıcığın olabilir ama bir adamın karakterine laf edersin sadece karısını ailesini çocuğunu karıştırmak işin içine büyük yanlıştır kbakma ama ben eski mevzularını veya mevzunuzu bilemem bu hesap arkadaşımın ve ben sadece haziran 22den sonra ödemeler gelmeyince aktif kullanmaya başladım bu hesabı ama dediğm gibi aile karıştırmak bizim örf ve adetlerimzde yer almaz

---------- Spam Engelliyici 04:27 ---------- Önceki Mesaj 04:26 ----------

[/COLOR [MENTION=13641]kehanet55[/MENTION] aylar önce aldığın gıcığın olabilir ama bir adamın karakterine laf edersin sadece karısını ailesini çocuğunu karıştırmak işin içine büyük yanlıştır kbakma ama ben eski mevzularını veya mevzunuzu bilemem bu hesap arkadaşımın ve ben sadece haziran 22den sonra ödemeler gelmeyince aktif kullanmaya başladım bu hesabı ama dediğm gibi aile karıştırmak bizim örf ve adetlerimzde yer almaz

[MENTION=13641]kehanet55[/MENTION] huylandıysan benden huylandın. azcık adam ol meseleni benle çöz. biz burada arkadaşlarla çok tartıştık ama herkes lafını sözünü bildi. senin gibi kimse bir birine itlik yapmadı.

Arkadaşlar konu konuluktan çıkmış , Tartışmayı , Laf yetiştirmeyi bırakın !

Gereken Yapıldı Zaten , Daha laf yetiştirmeye gerek yok .

550 sayfa yorum gelmiş adam hala rüyasından bahsediyor . bize ne senin gördüğün rüyadan .

OZ2q8D.jpg

Bu resim öncelikle sana [MENTION=7785]STR[/MENTION] sen anlarsın bunu diğeri anlamaz onun daha büyümesi lazım

550 sayfa yorum gelmiş adam hala rüyasından bahsediyor . bize ne senin gördüğün rüyadan .

adam ermiş hocam haberin yok her halde ;)

Bıktım sizinle uğraşmaktan hiç düzelmeyecekmisiniz ? nedir bu kötü niyet, ortalık karıştırmaya birebirsiniz insan olun biraz terbiyesizliğin lüzumu yok.. Birisi terbiyesizlik yapıyor diğeride onun avukatlığını yapıyor hey Allah'ım sabır ver. Ama mevlananın meşhur bir lafı var Cahille girme münakaşaya; Ya Sinirini zıplatır Havaya , Yada yazık olur Adabına ...

Son düzenleme:
21 gecesi ytpara hit rekoru kiracak herkes 22sine kadar yaz uykusuna yatti anlasilan =)

22 sinde yatarsa piyangodan para çıkmış gibi sevinirim ancak yatmazsa zaten hiç benim değildi ki para...

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niye güncelliyorsunuz şu konuyu, en erken işleme girme tarihi 22 temmuz 2015 dir.Eğer 22 ile 25 aradı işleme girmez ise zaten unutun o parayı ki büyük ihtimal %50 kıyım olacak.Google tüm spammer farkında.Son güncelleme ile bir sürü yenilik getirmişler.Önemli bir konu olmadan lütfen güncellemeyin.

Mobil olarak gönderildi.

Niye güncelliyorsunuz şu konuyu, en erken işleme girme tarihi 22 temmuz 2015 dir.Eğer 22 ile 25 aradı işleme girmez ise zaten unutun o parayı ki büyük ihtimal %50 kıyım olacak.Google tüm spammer farkında.Son güncelleme ile bir sürü yenilik getirmişler.Önemli bir konu olmadan lütfen güncellemeyin.

Mobil olarak gönderildi.

hocam sen ve senin gibileri sayıylamı gönderiyorlar ...
herkes konu bekçisi olmuş ... bu konunun adı ney ?

''İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu''
bu konu sohbet etmek için var . ödemeler konusunu güncellese bunu yazsan eyvallah.
akşam akşam neyse

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri