Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben sadece size söylemedim hocam ve hak yediniz demedim ne alaka bu konu sayesinde iyi post kastınız demek ayıptır sizde kasıorsunuz post biride gelmiş adamın çoluğunu çocuğunu ve karısını katıyor bu kadarda ayıp olmaz ama
[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] sana değilde ben çocuklarına acıyorum.sana baba demeye utanırlar.eşin seni yanında kocam diye dolaştırmaya utanır.rabbim seni böyle yaratmış yapack birşey yok.
insanlar sen itakmadıkça takarcasına konuşmayı bırak olgunlaş abim
Rabbin senide ibret alınsın diye yaratmış onu ne yapalım?
[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] sana değilde ben çocuklarına acıyorum.sana baba demeye utanırlar.eşin seni yanında kocam diye dolaştırmaya utanır.rabbim seni böyle yaratmış yapack birşey yok.
insanlar sen itakmadıkça takarcasına konuşmayı bırak olgunlaş abim
Anasını bacısına sövseydin birde akıllıca düşün bakalım sana biri o kelimeleri kullansa ne yapardın? Ve söylesene [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] ın ne karaktersizliğini gördün söyle ifşa et o zaman fikrimizi tekrar düşünelim??
---------- Spam Engelliyici 04:22 ---------- Önceki Mesaj 04:22 ----------
Anasını bacısına sövseydin birde akıllıca düşün bakalım sana biri o kelimeleri kullansa ne yapardın? Ve söylesene [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] ın ne karaktersizliğini gördün söyle ifşa et o zaman fikrimizi tekrar düşünelim??
550 sayfa yorum gelmiş adam hala rüyasından bahsediyor . bize ne senin gördüğün rüyadan .
550 sayfa yorum gelmiş adam hala rüyasından bahsediyor . bize ne senin gördüğün rüyadan .
adam ermiş hocam haberin yok her halde![]()
aynen bende öyle tahmin ediyorum 22 gece hitlerle çoşar21 gecesi ytpara hit rekoru kiracak herkes 22sine kadar yaz uykusuna yatti anlasilan =)
Niye güncelliyorsunuz şu konuyu, en erken işleme girme tarihi 22 temmuz 2015 dir.Eğer 22 ile 25 aradı işleme girmez ise zaten unutun o parayı ki büyük ihtimal %50 kıyım olacak.Google tüm spammer farkında.Son güncelleme ile bir sürü yenilik getirmişler.Önemli bir konu olmadan lütfen güncellemeyin.
Mobil olarak gönderildi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.