İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
inşallah hocam düşündüğümüz gibi olmaz, ev araba alırız bizde.Size en basitinden normal hayatda günde 8 saat haftada 45 saat çalışıyorum.Adsense ile günde 2 saat çalışıyorum haftada 15 saat geçmiyorum, normal hayatda alamayacağım kadar bir müdür parası alıyorum...

Umarım sorunsuz yatar bende beklemedeyim.

Mobil olarak gönderildi.

patron dersin yok , laf söyleyen yok saygısızlık yaptın diyen yok , istediğin gibi gezip tekrar işe gelebilirsin ....:o

Diğer ülkelerde de durum aynımı acaba :/

Sacma olacak belki ama söyliyeyim ne kaybedicem :D Adamlar ödemelerle uğraşıyor diye kazançlarımızı bile analizde daha kesinleştirmedi :D

Bence isleme girmeyecek simdi diyeceksiniz ki neden ? Nedeni çok basit bugün ayın 23'ü ve halen ödeme islemde değil simdi diyeceksinizki biz daha önce 23'ü 24'ünde çok isleme girdigini gördük işte öyle değil neden? Önceki ödeme günlerinde ayın 22 si cumartesi veya pazar gününe takıldıgı için aksaklıklar oluyordu ve netıcesınde ısleme veya hesaba gecmesi 23 24 ve hatta 25'inde dahi ödeniyordu bunu bende biliyorum herkes biliyor fakat bu ay normal bir gecikme Olduğu söylenemez hiç dikkat ediyor musunuz son aylarda hersey kötüye gidiyor test ödemesi yatmiyor felan filan böylesine cevapsiz kalan garip sorunlar burnuma iyi kokular almiyorum bence herşeye hazır olun cunku artık onlar bizi sindire sindire yavaslatiyor cunku biliyorlarki youtubede yaptıgımiz her türlü kurnazligimiz ve çözüm önerilerine adsense olarak cevap verip kökten çözüyorlar belki diyeceksiniz saçma inşallah öyledir inşallah daha fazla geç olmadan sağ saglim aliriz😢

вєякαη;1046859' Alıntı:
Bence isleme girmeyecek simdi diyeceksiniz ki neden ? Nedeni çok basit bugün ayın 23'ü ve halen ödeme islemde değil simdi diyeceksinizki biz daha önce 23'ü 24'ünde çok isleme girdigini gördük işte öyle değil neden? Önceki ödeme günlerinde ayın 22 si cumartesi veya pazar gününe takıldıgı için aksaklıklar oluyordu ve netıcesınde ısleme veya hesaba gecmesi 23 24 ve hatta 25'inde dahi ödeniyordu bunu bende biliyorum herkes biliyor fakat bu ay normal bir gecikme Olduğu söylenemez hiç dikkat ediyor musunuz son aylarda hersey kötüye gidiyor test ödemesi yatmiyor felan filan böylesine cevapsiz kalan garip sorunlar burnuma iyi kokular almiyorum bence herşeye hazır olun cunku artık onlar bizi sindire sindire yavaslatiyor cunku biliyorlarki youtubede yaptıgımiz her türlü kurnazligimiz ve çözüm önerilerine adsense olarak cevap verip kökten çözüyorlar belki diyeceksiniz saçma inşallah öyledir inşallah daha fazla geç olmadan sağ saglim aliriz[emoji22]

Dediğin şey olmaz bunu yazmanı bilgi eksikliğine bağlıyorum forumu okumalısın.Forumun çoğu işleme girip alcak parasını herkes rahat olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

son güncellemeden sonra oldu bu olaylar yani olumsuz mesajarı okuyupta kendinize ders etmeyin bu durumun sebebi google güncellemden sonra tam oturtamadı durumu bence bu durum eylül ayına kadar devam eder diye düşünüyorum .... ben ilk gün ödeme aldım ama birader almadı ... mesela gecen ayda oldu böyle durumlar ....

Dediğin şey olmaz bunu yazmanı bilgi eksikliğine bağlıyorum forumu okumalısın.Forumun çoğu işleme girip alcak parasını herkes rahat olsun

İnşallah öyle olur bilgi eksikligine gelince saygı duyuyorum senin görüşün ama emin ol senden çok daha eski ve bilgiliyim

Yabancı forumlar'da hala işleme girmeyenler var arkadaşlar felaket tellallıgına gerek yok geçen ay 24'ün de yattı beklıyoruz sıkıntısız inşALLAH bugun yarın yatar büyük olasılıkla :)

son güncellemeden sonra oldu bu olaylar yani olumsuz mesajarı okuyupta kendinize ders etmeyin bu durumun sebebi google güncellemden sonra tam oturtamadı durumu bence bu durum eylül ayına kadar devam eder diye düşünüyorum .... ben ilk gün ödeme aldım ama birader almadı ... mesela gecen ayda oldu böyle durumlar ....

katılıyorum çünkü google bile yapsa bu değişikliği sonuçta sizde biliyorsunuz yeni kazanç sistemi geliyor üyelik sistemi bu sistemin sağlıklı entegresi v.s için zaman gerek bu durumdada alt yapıda da değişiklikler olyuyor. Neden site adsenseler hemen yatıyor çünkü onlarda böyle durum yok(istisnalar hariç).

birde şu var: Neden her ay yok söyle yok böyle diyenler teoriler üretenler ödemeler gelince kayıplara karışıyor?

вєякαη;1046862' Alıntı:
İnşallah öyle olur bilgi eksikligine gelince saygı duyuyorum senin görüşün ama emin ol senden çok daha eski ve bilgiliyim

Benden eski olduğunu nerden biliyorsun onu anlamadım ?

katılıyorum çünkü google bile yapsa bu değişikliği sonuçta sizde biliyorsunuz yeni kazanç sistemi geliyor üyelik sistemi bu sistemin sağlıklı entegresi v.s için zaman gerek bu durumdada alt yapıda da değişiklikler olyuyor. Neden site adsenseler hemen yatıyor çünkü onlarda böyle durum yok(istisnalar hariç).

birde şu var: Neden her ay yok söyle yok böyle diyenler teoriler üretenler ödemeler gelince kayıplara karışıyor?

onlar senarist de ondan :D bide şu alıntı yapma sorununu çözseler bu hesaptan alıntı yapamıyorum bi türlü sayın adminler şu alıntı yapamama sorununu hala çözmediniz ....

Son olarak düşüncem bugün bu gece yada yarın sabah saatlerinde ödemelerin bir anda isleme girmesi ve yatması son dusuncelerim kendimi zorluyorum belkide kandirirıyorum ama olaki yarın sabah saatlerinde bu ödeme ısleme gırmez ve yatmaz ıse soğuk suyunuzu hazırlayın cunku bu ay ödeme takvimine göre herşey normal

Telaşlanmayın arkadaşlar az önce bilgi geldi.Bazı aksaklıklardan dolayı gecikmeler oluyormuş.Bu hafta sonuna kadar yatacakmış :D :D

onlar senarist de ondan :D bide şu alıntı yapma sorununu çözseler bu hesaptan alıntı yapamıyorum bi türlü sayın adminler şu alıntı yapamama sorununu hala çözmediniz ....

alıntı sorunu yaşayan arkadaşlar mozillada sıkıntı var ondan olmuyor chromeden alıntı ve düzenleme yapılıyor bilginize ... kendi yazımı alıntı yaptım bilgilendirmek amaçlı ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri