İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
quiz artık açıklamada etiket yazılmasını yasaklamıştı ve bu yüzden google ile sıkıntıya girmişti sanırım değil mi arkadaşlar?

Şu anda destek forumunda yetkilinin cevabı trafikler izlendiği için işleme alınmaması yönünde.

Aslında benim tek sıkıntım bu. Açıklamada etiket basmak başımızı ağrıtır mı? Geçersiz trafik sayılır mı?

Ben de bütün videoların açıklamasında etiket kullanıyorum. Makul olduğu müddetçe sorun yok. Zaten daha fazlasında spamdan kapanıyor. İzledikleri trafik videolarına izlenim çekenlerle alakalı ya da bot benzeri, Adsense sistemini yanıltmaya yönelik yazılımlar. Böyle bir şey var mı yok mu ya da ne kadarı geçerli onu araştırıyorlar. Açıklamayla falan alakalı bir şey değil yani hocam. İçinizi ferah tutun. :)

Arkadaşlar muhtemelen işleme girmeyen hepimizin parasının üzerine yatılacak ve ilerleyen zamanlarda; 1-2 hafta gibi, adsense hesaplarımızda banlanacak. Buna kendinizi hazırlayabilirsiniz. Partner hesaplarında da blokeler başlamış. Telif uyarısı olmayan kanala bile bloke konulmuş. O yüzden çok fazla paralarınıza umut bağlamayın kendinizi alıştırın... Tecrübe edinen arkadaşım var bu durumu.

128 sayfada ilk kez böyle saçma sapan ve karamsar yorum gördüm

google kendine ait bir yapıyı yani youtube'u yandex'e mi devredecek ?
şaka gibi

şu hesaplar hayırlısıyla bi işleme girip ödemelerimizi alsaydık... bu konu da bu ayın hatırlanmak istenmeyen anısı olarak kalsa

Arkadaşlar muhtemelen işleme girmeyen hepimizin parasının üzerine yatılacak ve ilerleyen zamanlarda; 1-2 hafta gibi, adsense hesaplarımızda banlanacak. Buna kendinizi hazırlayabilirsiniz. Partner hesaplarında da blokeler başlamış. Telif uyarısı olmayan kanala bile bloke konulmuş. O yüzden çok fazla paralarınıza umut bağlamayın kendinizi alıştırın... Tecrübe edinen arkadaşım var bu durumu.

Siz googleyi dürümcü dükkanı sanıyorsunuz sanırım hocam ?

Hemen sert muhalefet yapan arkadaşlarla 1-2 hafta sonra görüşürüz. Onların mesajlarını alıntı yaparak büyük puntolarla yayınlayacağım o zamanda böyle efenelenerek konuşabilecekler mi bakalım...

Hemen sert muhalefet yapan arkadaşlarla 1-2 hafta sonra görüşürüz. Onların mesajlarını alıntı yaparak büyük puntolarla yayınlayacağım o zamanda böyle efenelenerek konuşabilecekler mi bakalım...

Hocam burada yaklaşık 300 kişi ödeme bekliyor ve son derece sinirleri gerilmiş vaziyette... Herkes elinden geldiğince olumlu olmak için çaba gösteriyor. Siz gelip olumsuz yorumlar ile insanları karamsarlığa itiyorsunuz varsa bir kanıtınız o şekilde konuşun ödenmeyecek üstüne yatacak falan filan bunlara neden ulaştınız google ile mi konuştunuz kanıtınız var mı ? İşkembeden atmak ile olmuyor bu işler kanıtınız ile gelin.

Hocam burada yaklaşık 300 kişi ödeme bekliyor ve son derece sinirleri gerilmiş vaziyette... Herkes elinden geldiğince olumlu olmak için çaba gösteriyor. Siz gelip olumsuz yorumlar ile insanları karamsarlığa itiyorsunuz varsa bir kanıtınız o şekilde konuşun ödenmeyecek üstüne yatacak falan filan bunlara neden ulaştınız google ile mi konuştunuz kanıtınız var mı ?

Birebir aynı olayları yaşamış arkadaşım ve benim yaşamışlığım var. Ben de burda para bekleyenlerdenim ama durum bence bundan ibaret. Yakında hak vereceksiniz. 300 kişi arasından benim söylediğim çıkınca o 300 kişi umarım benim söylediklerime kulak asıp kendini hazırlamış olur.

Yazınızı okudum lakin atladığınız birçok mevzu var.

1. si eski adsense kullanıcısıyım demişsiniz lakin eskiden Adsense sana 22'sinde kesinleşecek 23'ünde ödeyecek gibi bir kural koymamıştı, 18-19-26-27-28 vs. istediği tarihte ödeme yapıyordu hatırlarsınız belki.

2.'si maden Adsense Youtube de olayları batırdı bunun için engel koymaz mı? Adsense bağlama sekmesini kapatamaz mı? Zaten çoğu özgün kanallar Partner şirketleri ile çalışmıyor mu?

3. olarak şunu söylüyorum. Adsense ile o 3-5 liralık reklamveren şirketlerini kıyaslamanız en büyük hata olmuş :)

Adsense ödemeleri şimdide, yarında yapacaktır. :rolleyes:

128 sayfada ilk kez böyle saçma sapan ve karamsar yorum gördüm

Siz googleyi dürümcü dükkanı sanıyorsunuz sanırım hocam ?

arkadaş doğru konuşmus. hiç saldırmayın. zamanında adsense aynı b*ku yedi çünkü. aralık ayında adsensem işleme girmedi. içerisindeki yüklü miktar para vardı. ve işleme girmemesinden üstünden bir gün sonra banladı hesabı. sadece benim değil bir çok kişinin başına geldi. o yüzden hiç saçma bi yorum yapmamıs. normal bekleyin bence böyle bi durum olabilir..

Birebir aynı olayları yaşamış arkadaşım ve benim yaşamışlığım var. Ben de burda para bekleyenlerdenim ama durum bence bundan ibaret. Yakında hak vereceksiniz. 300 kişi arasından benim söylediğim çıkınca o 300 kişi umarım benim söylediklerime kulak asıp kendini hazırlamış olur.

Bu olayın sizin yaşadığınız bir olayla bağdaşması ihtimal dışı. Adsense tarihinde bu kadar çok kişinin birden ödemesinin yapılmadığı henüz olmadı. Ama bir bakıma haklısınız kendimizi hazırlamamız gerek.

yatıracak ödemeleri merak etmeyin temmuzun ilk haftasına kadar yolu var. google süründürür ama öldürmez. burada 300 kişiden daha fazla kişi var online olmayan kişiler var dünya da yoğun bir ödenmeyen kesim var. kendi kafasına kurşun sıkmaz google.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri