İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Ya arkadaslar bılgılendırme yapabılırmısınız 217 sayfa okuyamam tabıkı test odemem geldı 2 gun once ıs bank a gırdım ama para yatmadı neden acaba nedenı ve cozumu nedır ?

Ya arkadaslar bılgılendırme yapabılırmısınız 217 sayfa okuyamam tabıkı test odemem geldı 2 gun once ıs bank a gırdım ama para yatmadı neden acaba nedenı ve cozumu nedır ?

hocam genel sorum burda 400 e yakın kişinin parası yatmadı. bu ay ilk kez ödeme alacak bi kaç arkadaşın yatmış sanırım ama genel olarak adsensede ödeme sorunu var hepimiz bekliyoruz. konuşulanları özet geçicek olursak herkesteki asıl kanı hesaplar incelemede.

En son cuma günü saat 1030da test ödemesi geldi. Sen perşembe akşamı istediysen cuma gelmesi lazımdi. Cuma istediysen pazartesi saat 1030 gibi gelmesi lazım eğer gelmezse sil tekrar işte oda salı günü gelecektir

[MENTION=16711]Corsair[/MENTION] değerli hocam ben ve 40 50 kişi belki daha fazla mayıs ayının ödemesi haziran 2 sinin sabahın da işleme girdi bazılarımız öğle vakti olmadan aldı bazıları da 3 ünde aldı :) bu ayda öyle olacağa benziyor. belki pazartesi girer ama sonuçta er yada geç ödeyecekler rahat olun.

ankete oy veren üyelerin 2-3 ads hesabı olduğunu hesaba katarsak anketteki rakam katlanıyor. tabi ödeme almadılarsa diğer hesaplara da. bu kadar hesabın hiç birine ödeme gelmeme gibi bir durum oluşacağını sanmıyorum.. beklemeye devam.

Adsenselerin işleme girmesini beklerken, girmediğini görünce ben; [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] :D :D :D

Edit: Resim silindi ;) Başka kapıya.

Konuyu okuyan kişisinden azalma var dünden beri bende pek takip etmiyorum Odemeleriz geleceğine inanıyorum
UUmarım dualarım kabul olur

pazarı pazartesiye bağlayan gece 2-4 arası hep işleme girerdi neden bi daha olmasın umut depolayayım size :D

niyeyse içimde parayı alamıyacağımız gibi bir duygu yok. çünkü geçmişte yaşadık bunu. işleme girmedi ve ertesi günü yada aynı gün adsensemiz banlandı. şuan ki durum çok farklı duruyor. işleme girmedi bence banlanma olacaksa şimdiye kadar olmalıydı. bu zaman'a kadar banlanma olmadıysa ve işleme girmeyen kişi sayısı bu kadar fazlaysa bu paralar %90 yatacak bence başka yolu yok.

ha bu gün ha yarın orasını bilemem er yada geç yatacaktır bence..

niyeyse içimde parayı alamıyacağımız gibi bir duygu yok. çünkü geçmişte yaşadık bunu. işleme girmedi ve ertesi günü yada aynı gün adsensemiz banlandı. şuan ki durum çok farklı duruyor. işleme girmedi bence banlanma olacaksa şimdiye kadar olmalıydı. bu zaman'a kadar banlanma olmadıysa ve işleme girmeyen kişi sayısı bu kadar fazlaysa bu paralar %90 yatacak bence başka yolu yok.

ha bu gün ha yarın orasını bilemem er yada geç yatacaktır bence..

bende bunu merak ediyordum bundan önceki aylarda ödemesi işleme girmeyip de banlananlar kaç güne banlandılar acaba?

Bence burda sahte tik veya abone atan varsa onlar haric %70 imize odeyecek diğer 30 u da ertesi gun veya iki guvaonra odeyecek belliki bi sikintilari var onu cozup cogunlugu odeyecekler gun bitecek bazilarimizda ertesi gune odeyecek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri