stream sitelerinde dizi yayınlayıp izleyicilerden para talep ettiğin bi platform, hit çekmek için youtube'u kullanıyorlar..
cpa degilmiydi o ya ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
stream sitelerinde dizi yayınlayıp izleyicilerden para talep ettiğin bi platform, hit çekmek için youtube'u kullanıyorlar..
Ya arkadaslar bılgılendırme yapabılırmısınız 217 sayfa okuyamam tabıkı test odemem geldı 2 gun once ıs bank a gırdım ama para yatmadı neden acaba nedenı ve cozumu nedır ?
daha biraz önce rüya gördüm işleme girdi diye geldim baktım yine yok :S
Ya arkadaslar bılgılendırme yapabılırmısınız 217 sayfa okuyamam tabıkı test odemem geldı 2 gun once ıs bank a gırdım ama para yatmadı neden acaba nedenı ve cozumu nedır ?
pazarı pazartesiye bağlayan gece 2-4 arası hep işleme girerdi neden bi daha olmasın umut depolayayım size![]()
niyeyse içimde parayı alamıyacağımız gibi bir duygu yok. çünkü geçmişte yaşadık bunu. işleme girmedi ve ertesi günü yada aynı gün adsensemiz banlandı. şuan ki durum çok farklı duruyor. işleme girmedi bence banlanma olacaksa şimdiye kadar olmalıydı. bu zaman'a kadar banlanma olmadıysa ve işleme girmeyen kişi sayısı bu kadar fazlaysa bu paralar %90 yatacak bence başka yolu yok.
ha bu gün ha yarın orasını bilemem er yada geç yatacaktır bence..
bende bunu merak ediyordum bundan önceki aylarda ödemesi işleme girmeyip de banlananlar kaç güne banlandılar acaba?
ben ne zaman adsenseye başlasam işleme girmeme oluyor,ne kısmetsiz adamım arkadaş
cpa degilmiydi o ya ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.