İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Hocam işleme giren adsense yeni mi onayladınız yoksa ekimiydi ? Daha önce ödeme almış mıydınız ? Ekran görüntüsü atabilir misiniz.

adsense yeni adsenseti hocam daha önce ödeme almıştım 2.ödemesi bu ekran görüntüsü atsamda değişen birşey olmiyacak otomatik ödeme iban nosu yazıyor her keste oldugu gibi :) diger adsenselerim yatsa daha iyi olacaktı ama hiçbir şekilde ümidinizi kesmeyin herkesinki yatıcak seve seve googleda para kazanıyor bize yatırmazsa iade etmek zorunda.

---------- Spam Engelliyici 13:51 ---------- Önceki Mesaj 13:50 ----------

@samsung [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=7825]kkundakci[/MENTION] @вαттυѕαу hocam konuyu bence kitleyelim her yorum arkadaşları geriyor ödeme alınması durumunda mesaj atılsın modlara tekrar açalım çünkü her kafadan ayrı bir ses çıkıyor arkadaşlarda gerilmiş durumda.

adsense yeni adsenseti hocam daha önce ödeme almıştım 2.ödemesi bu ekran görüntüsü atsamda değişen birşey olmiyacak otomatik ödeme iban nosu yazıyor her keste oldugu gibi :) diger adsenselerim yatsa daha iyi olacaktı ama hiçbir şekilde ümidinizi kesmeyin herkesinki yatıcak seve seve googleda para kazanıyor bize yatırmazsa iade etmek zorunda.

Hocam ne zaman saat kaçta işleme girdi?

@samsung [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam konuyu bence kitleyelim her yorum arkadaşları geriyor ödeme alınması durumunda mesaj atılsın modlara tekrar açalım çünkü her kafadan ayrı bir ses çıkıyor arkadaşlarda gerilmiş durumda.
Hocam şimdi bi ekran görüntüsü atsan millet fena dua eder sana

Arkadaşlar,

bu paranın üzerine google yatamaz.

Örneğin 10.000 üyenin parasını google yatırmadı diyelim neler olur?

1) ortalama 1000 dolardan 10 milyon usd eder. Ortalama google 25 milyon usd yi reklam verenlere geri ödemesi demektir. Sonuçta google hileli hesap banlanınca ödemesini reklam verenlere dağıtıyor. Kime tıklanmışsa o kadar geri ödüyor. Google bunu ödemek istemez iyi meblağ(kaldıki 10.000 üye değil çok fazlası var bence)

2) Bu 10.000 kişiyi yt kaybediğini bilir içeriği kötüye gideceği için böyle bir riske girerse yt de içerik ekleyen kalmaz.

3) Sana 1 veriyorsa, 1.1 da kendine alıyorken zarar mı ediyor ki ödemesin?

4) Kendi dha çok kazanmak yerine partnerlara yoğunluk çoğalır google daha az kazanır.

5) Google da bu işi 1 kişi yapmıyor, yüzlerce çalışan bilip denetleme yapıcak. 100 lerce çalışan sizce haksız yere bu kişiyi ödemeyim derse sosyal medyada youtube resmen biter. Onedenle haksızlık yapamazlar.

Bu nedenle youtube hiç bir şekilde ödememezlik yapamaz. Elinde sonunda ödüyecektr. Ödemeyecek gibi durumları düşünmeyin yoksa niye polimik oluştursun kazançları siler giderdi. Ağalığını yapardı ama o ağalık onu bitirirdi.

Üzülmeyin arkadaşlar
Hocam sen her gün şu konuya yaz :D Moralimiz biraz yerine geliyor :D

Hocam şimdi bi ekran görüntüsü atsan millet fena dua eder sana

hocam yalan söyliyecek halim yok ekran görüntüsü atamıyacagım şuan dışardan yazıyorum ztn dedigim gibi ümidi kesmeyin modlar konuyu kitlese iyi olucak adsensele bu konu arasında kaldık kaç saattir normal hayatımıza işimize bakalım.

akşama yatıcak ozaman hocam size yattıysa bizede gelir tek türklerde sorun yok diğer yabancı ülkelerde sürüyle konu açmış google foruma demekki güncellemenin etkileri

Arkadaslar nekadar meraklisiniz konu kapattirmaya
Bukadar insan dusuncesini yazicak tabi.bu form sitesi ,haber sitesi dgl.sonucta kimse adsense haziran odemelirne mesaj yazmiyo

@samsung [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=7825]kkundakci[/MENTION] @вαттυѕαу hocam konuyu bence kitleyelim her yorum arkadaşları geriyor ödeme alınması durumunda mesaj atılsın modlara tekrar açalım çünkü her kafadan ayrı bir ses çıkıyor arkadaşlarda gerilmiş durumda.

Samsung ne alaka :)

artık ödeme olayından o kadar uzaklaşmışım ki, mesjalardaki yazım hatalarına falan taktım kafayı..

yarına kadar bi umut bekleyeceğiz bakalım..
yarından sonra, ayın 3'üne kadar Bİ İHTİMAL umuduyla bakacağız hesaplara..

bazılarımız ev geçindiriyor, bazılarımız ihtiyaçlarını karşılıyor yani bu paraya hepimizin ihtiyacı var..
tek dileğim herkesin sorunsuzca ödemesini alması...

Geçen ay 3-4 gün boyunca paralar yatacak diyen en fazla bendim ama şimdi durum değişebilir.Cuma gününe kadar bence herkes beklemeli banlanma v.s olmassa cumaya kadar beklemek lazım.Haziran 3 işlem yapıldıysa Temmuz 3 yapılır neden olmasın.

Cumadan sonra kanal taşımaya başlarsam şahsen.Cumadan sonra olduda yatırdı o zaman yapıcak birşey yok.Yatırsa partner ağırlık vericem.Uğraşamam

Arkadaşlar google forumda bir uzman yazmış;

"The relatively few postings of problems, when you consider the hundreds of thousands of publishers, they cycle through each month, it's a very small percentage. Just because a dozen people are in a couple forum threads does not indicate a wide scale "payment problem" as much as probably indicates how many publishers have had their accounts flagged by the automated click auditing systems for further investigation before payments are made.

Or, that is my belief, anyway, as we go through this every single month and have for years...a few weeks later some folks come back saying they got their money, some folks come back raging mad that they "were disabled for no reason"..."

Anladığım kadarıyla şunları demiş; Ödemesini almayan hesaplar sahte tıklama olabileceği şüphesi ile flaglandı. Bir kaç hafta sonra bu halk buraya geri gelip ya ödemelerini aldıklarını ya da banlandıklarını yazarak konu açmaya başlayacak.

şu konuyu yenilemekten ciğerim soldu biride ödemeler başladı yazsada morelim düzelse

Forumda okuyom sonraki ödeme dönemine kadar bekleyin diyor google yetkilisi

bundan 6 ay önce aynısı oldu ve google ödemedi 2 ay sonrasında ise hesap banlandı 5 yılık bir adsense idi ve tamamen kanalım özgündü Allah tan kanalları partnere taşıdım sorun olmasın diye bıraktığım 1-2 kanalın para kazanması gitti... Şuan adsense bulaşmıyorum partnerdeyim ve çok feci rahatım ne ünlem ne işleme girdi girmedi ne ban...

Hocam tamamen krallıkla yönetilen bir dünya burası ve buranın kralı GOOGLE kabul edin veya etmeyin...

[MENTION=13695]erbain[/MENTION] hangi partner ? [MENTION=34613]Stark53[/MENTION] link verir misin ? Çok canımı sıktın şuan

bundan 6 ay önce aynısı oldu ve google ödemedi 2 ay sonrasında ise hesap banlandı 5 yılık bir adsense idi ve tamamen kanalım özgündü Allah tan kanalları partnere taşıdım sorun olmasın diye bıraktığım 1-2 kanalın para kazanması gitti... Şuan adsense bulaşmıyorum partnerdeyim ve çok feci rahatım ne ünlem ne işleme girdi girmedi ne ban...

Hocam tamamen krallıkla yönetilen bir dünya burası ve buranın kralı GOOGLE kabul edin veya etmeyin...

Hangi partneri kullanıyorsunuz hocam ya da hangilerini?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri