İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Acaba YT adsens leri bundan sonra ayın ilk haftasımı ödenecek. Geçen ay bir kısım o şekilde ödeme almıştı bu sefer %80 i ödenmedi yine aynısı olursa önümüzdeki ay tamamı aynı şekilde olur.
Mantıklı aslında bugün ayın 1'i bugün ve yarın dediğinin doğruluk payı belli olur zaten

■ Blöf yaparak gönderildi ■

Acaba YT adsens leri bundan sonra ayın ilk haftasımı ödenecek. Geçen ay bir kısım o şekilde ödeme almıştı bu sefer %80 i ödenmedi yine aynısı olursa önümüzdeki ay tamamı aynı şekilde olur.

Daha önce bende yazdım abi ama bir kişi çıkıp niye başkaları ödeme almış falan dedi sonuç olarak ödeme almayan kişi sayısı baya arttı

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] basgan geçen ay 2 sinde işleme girdi muhtemelen perşembe sabahı yani bu ayın 2 sinde işleme girecek ve söylediğin doğru çıkacak diyip yatıyorum. hayırlı ramazanlar.

Benim aklıma takılan;
1 hazirandan önce ibann test ödemesi girilen ve 3 haziranda pini girilen adsense neden hala ödeme yapmadı.

Ve son 10 gündür hem pin hem test doğrulaması yapıpta ödemesi gelmeyenler var.

Normalde ilk haftada gelirdi paralar.

Ara ara ödeme alanlar oldu. Peki diğerleri niye alamadı

Köklü bir değişiklik olduğu kesin

Son düzenleme:
Ama abi ilk haftası ödeseler herkese aynı şeyi yaparoar niye sadece türkleri bekletsinler ?

Youtube adsens leri çoğu ülkede aynı durumda.

Abi forumlara baktım da bu sorunun yaşandığı ülkeler şöyleydi
Vietnam,Tayland,Türkiye,Pakistan,Birde bi afrika ülkesi vardı çoğu avrupa ülkesinde ödemişler galiba..
O değil de ben zengin bi adamla konuşuyormuşum yeni farkına vardım zepzengin pekiştirme sıfatının uyduğu tek adam mnote efendimiz..
Saygılar sayın mnote bey.Adsense sizin ödemeyi yapınca zaten bize para kalmıyor adamlar senin için imfden borç aldılar.

Son düzenleme:
Benim alamanya hocam,bende bekliyorum önceki sayfalarda adsensenin resminide koymustum. Ein bisschen geduld ;)

alles müller oder was ?

yahu kafayı sıyırcam, neye el atsam kuruyor.
sabah uyanamadık derse gidemedik, 9 gündür para yüzü göremedik, artık 100 liranın üzerinde hangi resim var onu dahi hatırlamaz oldum, şu adsense mevzusunu biraz dahi olsun düşünmeyeyim relax olayım diye açtım dizi izlemeye başladım ama ikinci bölüme geçerken dizi sitesi çöktü açılmıyor daha da, kedim kızgınlık dönemine girdi bir yandan o miyak miyak kafamı ütülemeye devam ediyor... yeni teoriler üreten veya tartışan kimse de kalmadı konu içeriğinde, en azından onları okuyup vakit geçiriyorduk, psikolojik olarak kendimizi rahatlatıyorduk bir nebze de olsa...

beyler ben burdayım cuma gününe kadar herkesin parası yatmış olcak büyük tahminim aklınıza kötü şeyler getirmeyin allah yardımcımız olsun rahatça yatın uyuyun artık para para para bitirdi bizi bu hırs

Bir umuttur yaşatan insanı aldım yine babayı. No trans in turkey :) Sabah adsense ile delirmeceler

öyle olsa o %20'lik dilimi de ödemezler, duyuru yapar parayı da 10 gün işletirlerdi bence.

Yarın işleme girer öbür gün yatar arkadaşlar. Kesin şüphesiz. Rahat olun..

( Yatarsa hepinizden %1 alıp forumun en zengini olayım )

işleme girmeyenlerin faturalandırmadaki alacaklı adı ile banka alacaklı adı tutmuyor olabilir mi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri