saat 02:00 ,dort gozle beklenıyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
02:00 mı yoksa 04:00 mı hocamsaat 02:00 ,dort gozle beklenıyor
Olduda cumaya kadar işleme girmedi forum resmen ağlama duvarına döner
saat 02:00 ,dort gozle beklenıyor
diyorum bu temmuz 21- 24 yatıcak bu mesajı bi yere yazın
02:00 mı yoksa 04:00 mı hocam
■ Blöf yaparak gönderildi ■
Neden 2 hocam? Genellikle işleme 4-5 gibi girer?
Yeminle işleme girmesinden çok, işleme girdiğinde forumda nasıl bir ortam olacağını merak ediyorum![]()
benimde geçen ay 24 ünde işleme girmiş bekliyoruz bakalım umarım bu gece işleme girerArkadaşlar ben geçen ay 22 sinde almıştım bazı arkadaşlarda 2 si gibi almış ben bunu bilmiyordum. Büyük ihtimal ödeme tarihlerini yavaş yavaş değiştiriyorlar. Bu ay çok az bir kısım 22 sinde aldı bizde büyük ihtimal ya bu gece yada cumaya kadar almış oluruz paraları. Endişe edecek birşeyin olduğunu düşünmüyorum. Adsenseler mimlenseydi çoktan mimlenirdi. Şu ana kadar birinin gelipte adsensesinin mimlendiğini görmedim forumda...
Ben bu gece ölmezsem ölmem ölmem hiç bir vakit.
Yeminle işleme girmesinden çok, işleme girdiğinde forumda nasıl bir ortam olacağını merak ediyorum![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.