İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Bir şirket bu kadar mı umursamaz, saygısız olabilir ya, ufak ta olsa bi ödememi zamanında aldım, tek hesabımda oydu adsensede. Ama günlerdir şu konuyu takip ediyorum resmen sinir hastası oldum. 10 gündür millet odeme bekliyor, mail atıyor, forumlarına yazıyor; bu kadar mı saygısızlık olur çıkın insan gibi bir açıklama yapın. Kardeşim adsenseyi de banlayacaksan banla adam gibi; yok o da gelmiyor işine takır takır reklam gösterimi yapıp parayı almayı da biliyor.
İnanın foruma her girişimde inşallah yatmıştır diye ödeme konusunu açıyorum. Bir sonuç çıkar ya da çıkmaz, bu işin bu adamların üstüne gidilmesi taraftarıyım. Ben aylar önce ödeme konusuna adsensenin yaptığı kesinleşme kesintisine hırsızlık derken bazı arkadaşlarım üzerime gelmişti ekmek yediğin yere laf etme diye. Neyse ben her zaman adsenseyi Hobbes'un leviathan tabirine benzetmeye devam edeceğim.
Umarım bu konu sonunda -ödemeler yapıldığı için- kilitlenir.

para onlarda dünyanın en büyük şirketi reklam pazarlayıcısı beğenmiyorsan yol al diyebilirler bu yüzden alternatif yahoo bu işe girse tüm gücümle yahooya yüklenirdim zaten vergi kaçırmaktan parayı kırıyor

Arkadaşlar bence de üstüne gidelim hani spam olsa bile kim bilir benim reklamıma tıklayarak kaç kişi alışveriş yapmış ortada bir emek var . Hadi spamı da geçtim tamam ödeme özgün arkadaşların hesapları neden işleme girmedi . Bence forumda kaç özgün çalışan arkadaş varsa mail yağmuruna tutsun böyle üçkağıtçılık olmaz ya sabah da işleme girmezse benim umudum tükenmiş olacak kanalları yavaştan partnere taşıyacam sizde öyle yapın bence hadi iyi geceler

üzülerek söylüyorum ki bugun de girmeyecek gibi. hayırlısı olsun. allahtan umut kesilmez

ümitsiz konusup kimsenin moralini bozmak istemiyorum lakin en güzeli sünger çekip ileriye bakmak cebimize girmeyen para bizim değildir mantığıyla devam etmek olacak en azından benim için öyle. değil x hane 100 k paramada çöksen seni öyle veya böyle sömüreceğim youtube ;)

yarın işleme girdi girdi girmedi ötesi yok partnere geçiş süreci başlar benim için. adsense'e bugüne kadar yaptıkları için teşekkür edip yolu gösterme zamanı geldi. aynen bu şekilde yol veriyorum kendisine :D

n5AbWl.gif

вєякαη;1061761' Alıntı:
Bende isleme giriyor sandım tapatalkı açar açmaz görünce
Bende alıntı yapınca tapatalkin bildirim ışığı yandı. İşleme girdi sandım

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri