İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Kaç gündür ramazan ramazan günaha giriyorum sinnirden istemsizce ettiğim kufurlern haddi hesabı yok. Bi is yapasım yok. İçim karardı. Resmen dalga geçiyorlar oturup izliyolar guluyolar gibi geliyor sanki psikolojim bozuldu.

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk ödemesini alamayan olduğunu bilmiyordum işte hocam. Teşekkür ederim bilgi için. Ben geçen ay bir Adsense 'nin pinini doğrulayıp ödeme aldım. Amacım içinde biriktip bu ay hepsini almaktı ama geçen ay para lazım oldu işte. Geçen ay doğrulamakla iyi mi yaptım kötü mü yaptım hiç bilmiyorum. Çünkü bu ay işleme girmedi.

Kimisi aldı hocam ilk onayı yaptığında benim gibide varmı bilmiyorum ama benim yeni adsensemde ödenmedi

O değilde bazı arkadaşların durumu gerçekten kötü çok aşırı umut bağlama var, ruhsal ve fiziksel kendinilerini mahvedenler var yapmayın bu kadar arkadaşlar sağlığınıza yazık, zamanınıza yazık, herkes bilir ki bu işi yapanlar her türlü ihtimali düşünerek bu işi yaparlar.

Son düzenleme:
gönlüm hep seni arıyor neredesin sen...

bugün içimde büyük bi sıkıntı var..
her zaman iyimser bakarken bugün özellikle şu ödeme işine bir türlü sıcak bakamıyorum.
[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] hocam gelde iki motive et bizi :)

şaka bir yana; cidden günlerdir ha ödendi, ha ödenecek
yoksa hesaplar banlanacak mı
acaba önümüzdeki ay mı alacağız bu ayın parasını
sorular, acabalar, keşkeler vs. vs. vs...

hepimiz strese girdik
günlerce emek verip çabaladığımız (bu çabamız spam için bile olsa) bir kazanç var ve biz bunu alabilecek miyiz yoksa üstüne soğuk bi bidon (bardak kesmez zaten) su mu içeceğiz..

adsense sırtımdan vurdu ama en kötüsü aile üyelerinin seni küçük mikatarlar için sırtından vurması varsın paran olmasında ailen yanında olsun çok yazık ya iyi bildiklerim resmen gamsız vurdum duymaz çıktı,bir gün aileme kin duyucağım aklımın ucundan geçmezdi

Beyler. Google in haziran 25 de yillik yuklu bir vergi odemesi odemesi olmus. Ben dunya uzerinde bu kadar hesabin bekletilmesinin ellerindeki sicak parayi oraya akittigi ile alakali olabilecegini dusunuyorum ancak detaylsri bilmiyoruz. Fatca olarak tanimlanan bu vergi donemi ile alakali konuyu bir arastirin derim.

İnşAllah hocam dediğiniz gibidir sizin dediğinizde bir ihtimal herşey olabilir...

Ya beklicaz yada kanallari partnere sokucaz.partnerde umarim odemeler gecikmez.sonucta onlarda odemeleri youtubedan aliyor.ben hala umudumu yitirmedim ama gicik oldum uykularim altust.

O değilde haziran kazanclarıda yığıldı. :D
Bakalım nolcak. Aslında bu kadar eziyetin üstüne iki odemeyi beraber almakta ilaç olur ilaaaaaaççççç

Millet az sakinleşir ya . Yemin ederim bir açıklama yapsalar spam yaptığınız için ödeme yapamayız deseler kimse birşey demez

bırak spam yaptın diye açıklama yapmasını
kardeşim senin tipin hoşuma gitmedi..
adını beğenmedim ödemiyorum dese bile razıyım..

hiç bi işe el süremiyorum 4-5 gündür.. artık içimden gelmiyor maalesef..
offff offfffffffffffffffffffffffff

daha öncede dedim, tekrardan söylüyorum...
çok şükür ki buradan gelecek paraya bel bağlayarak bi plan yada borç altına girmedim..
inşallah bu hatayı yapan arkadaşlarımda bir çıkış yolu bulup daha fazla sıkıntıya düşmezler..

En büyük hata o olur işde adsensem yeni hesap onayı yeni yapılmasına rağmen hic ödeme alınmamasına rağmen o adsensede işleme girmedi içerideki para 5 hane yani biriktirmenin de mantığı yok kötü son olursa bu paralar yatmassa adsense de çalışmak cesaret ister yok sayabilmelisiniz oradaki parayı

Peki haziran ayında ödeme alınmış bir adsenseye taşısak kanalları bisıkıntı olurmu.

bırak spam yaptın diye açıklama yapmasını
kardeşim senin tipin hoşuma gitmedi..
adını beğenmedim ödemiyorum dese bile razıyım..

hiç bi işe el süremiyorum 4-5 gündür.. artık içimden gelmiyor maalesef..
offff offfffffffffffffffffffffffff

daha öncede dedim, tekrardan söylüyorum...
çok şükür ki buradan gelecek paraya bel bağlayarak bi plan yada borç altına girmedim..
inşallah bu hatayı yapan arkadaşlarımda bir çıkış yolu bulup daha fazla sıkıntıya düşmezler..

Valla ben tam plan yapıyodum arabayı alırım diye iyikide borca girip almamışım 2 ay daha beklerım gelirse öyle alırım gelmezsede arabasız gezmeye devam

Bayram harçlıklarımızı verecek. Bizi sevindirecek. Gözümüze girecek. :)

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri